Yeni Kitap Haberleri

Site yalnızca 1 haftalık veri paylaşıyor. Eğer daha önce alındığını düşünüyorsanız birer hafta geriye giderek bakabilirsiniz, yine 1 haftalık paylaşım yapacaktır.

Bulunduğumuz gün için ise tarih alanında o günü seçmeniz gerekiyor aksi durumda son 1 haftayı baz alıp paylaşıyor yine.

1 Beğeni

22 mayısta geliyorlar :slightly_smiling_face:

25 Beğeni

Vaiz 9 son cilt mi? 2 Watchmen, 4 Sandman kaldı galiba.

Sonradan ekleme: Unuttum yüzyıllardır beklediğimiz Mezarlık Kitabı 2 var bir de. :slight_smile:

8 Beğeni

Son cilt diye biliyorum.

1 Beğeni

Evet , Vaiz 9 final cildi.Bandrolleri alınmıştı , umarım kalan 2 Watchmen ve 4 Sandman cildini de düzenli bir şekilde çıkarır İthaki.
Seriler tamamlandıktan sonra gelsin Swamp Thing , gelsin Transmetropolitan :hugs:
Mezarlık kitabı’nın devam cildini neden çıkartmıyorlar anlamış değilim :slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Böyle setler gelse güzel olurdu ama zor gibi.

images

17 Beğeni

19 Mayıs günü çıkacak olan Açlık Oyunları kitabı sadece Hepsiburada ve Kidega’dan sipariş edilebiliyor. Hepsiburada en geç 27 Mayıs günü kargoda diyor. Kidega’dan ise hiç alışveriş yapmadım, kitapları kargolamaları ne kadar sürüyor? En yakın sürede elime geçsin istiyorum. Siteler uzun vakit alırsa yıllardan sonra ilk defa bir kitapçıya gidip bile alabilirim.

Pegasus yenileri;

resim

@AnilAlacaoglu @Agape

13 Beğeni

Ömer Seyfettin

13 Beğeni

:clap:t2:

25 Beğeni

Ön gönderimli 1 kitap hakettik sanki. :rofl:

1 Beğeni

Kidega’dan rahatlıkla alabilirsiniz. Sepete ekleyince kaç günde çıkacağını görebiliyorsunuz. Paketlemeleri de gayet iyidir.

1 Beğeni

Tahmini 22 Mayısmış. Buradan alacağım muhtemelen teşekkür ederim.

1 Beğeni

Özgürlük Hapishanesi’ni bassalarmış keşke. Kitabı bir türlü kitaplığıma katmak nasip olmadı.

5 Beğeni

O da olur bir gün. Ne zaman olur bilmiyorum ama inşallah bu yıl içinde olur.

6 Beğeni

Witcher’dan yeni bir haber var mı hocam? :smiley:

Maalesef bende hiçbir haber yok şu sıralar :slight_smile: Planlar programlar tarumar oldu. İki aydır ofisten uzağız. Ofise dönünce ancak bir haber alabilirim.

4 Beğeni

Sağlık olsun, beklemedeyiz :+1: :slight_smile:

2 Beğeni

Önce Silo serisini okumamız gerekir mi? Yoksa başlı başına bir kitap mı?

1 Beğeni

Bildiğim/duyduğum kadarıyla ayrı ayrı okunabiliyor. Ben de silo’yu okumadım ve bu seriyi(tek kitap halinde geliyor) okumayı düşünüyorum. Daha fazla bilgisi olan varsa forumda, ben de merak ediyorum cevabı :slight_smile:

4 Beğeni