Yeni Kitap Haberleri

16 Beğeni

Hep iyi haber gelecek değil ya :no_mouth:

3 Beğeni

Can Yayınları Klasikler Serisi’nin yenileri

15 Beğeni

Yaklaşık bir ay kadar önce Epsilon Yayınevi’ne Taht Oyunları’nı sormuştum. Sorumunu yanlış anlayıp başka cevap verdiler. Hasılı, Taht Oyunları özel baskı 2. kitap yakın zamanda çıkacakmış. Salgından dolayı ertelenmiş. 1 ay önce aldığım cevabı düşünürsek, yakın zamanda görürüz diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Merhaba
Çariçe katerina dan haber var mı ?

39 150 377 41

34 Beğeni

Bundan yeni bir haber var mı?

1 Beğeni

Kitap satış sitelerini kontrol ettim, henüz satışa çıkmamış.

3 Beğeni

Time Out Istanbul dergi Nisan sayısında gözüme çarpan yayınevlerinin 2020 planlarından bazı kitaplar:

Can Yayınları:

• Salman Rushdie - Quichotte
  • Laura Esquivel - El diario de Tita ve Mi negro pasado (Acı Çikolata’nın devam kitapları)
  • Sophie Mackintosh - Blue Ticket
  • Gabriel Garcia Marquez - The Scandal of the Century: Selected Journalistic Writings, 1950-1984

Doğan Kitap:

• Bernardino Everisto - Girl, Woman, Other (2019 Man Booker Ödülü’nü Atwood’un The Testaments’i paylaşan kitap)
  • Haruki Murakami - Dance Dance Dance

İthaki:

• Anna Burns - Milkman (2018 Man Booker Ödüllü)
  • Fuat Sevimay - Bendeniz James Joyce
  • Isaac Asimov - Little Lost Robot

April Yayıncılık:

• Angela Chadwick - XX
18 Beğeni

Umarım çıkar. Gerçi corona varken planlar illa ki sarkacaktır. Ama daha fazla asimov görmek çok güzel olur.

2 Beğeni

2 Beğeni

Umarım haber doğrudur. Uzun zaman sonra bir Asimov kitabının basıldığını görmek güzel olacak. Darısı diğer kitaplarının başına.

Telif sıkıntısı düzeldi demek mi oluyor bu?

Telif ücretleri listesini aç.
CTRL+F “Asimov”.
Artan fiyata göre sırala.

İşlerin böyle döndüğüne yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

9 Beğeni

Muhtemelen düzelmedi, kısa öyküymüş, Astounding Science Fiction isimli bir dergide yayınlanmış, telifi Asimov vakfı bünyesinde olmayabilir.

2 Beğeni

O zaman diğer kitapları için biraz daha bekleyeceğiz :confused:

Öyle gözüküyor, Penguin Random House üzerinden ara ara bakıyorum ama yakın tarihli baskı göremedim. Yine de İthakiye sormak lazım, biz dışarıdan ipucu kovalayıp yorumluyoruz. :slight_smile:

2 Beğeni

Sabah olsun sorayım ben. :slight_smile:

1 Beğeni

Yine hayal kırıklığı yani…

Derginin Nisan sayısını burdan okumak mümkün

http://dergi.timeoutistanbul.com/nisan-2020/#p=14

1 Beğeni