Yeni Kitap Haberleri

Time Out Istanbul dergi Nisan sayısında gözüme çarpan yayınevlerinin 2020 planlarından bazı kitaplar:

Can Yayınları:

• Salman Rushdie - Quichotte
  • Laura Esquivel - El diario de Tita ve Mi negro pasado (Acı Çikolata’nın devam kitapları)
  • Sophie Mackintosh - Blue Ticket
  • Gabriel Garcia Marquez - The Scandal of the Century: Selected Journalistic Writings, 1950-1984

Doğan Kitap:

• Bernardino Everisto - Girl, Woman, Other (2019 Man Booker Ödülü’nü Atwood’un The Testaments’i paylaşan kitap)
  • Haruki Murakami - Dance Dance Dance

İthaki:

• Anna Burns - Milkman (2018 Man Booker Ödüllü)
  • Fuat Sevimay - Bendeniz James Joyce
  • Isaac Asimov - Little Lost Robot

April Yayıncılık:

• Angela Chadwick - XX
18 Beğeni

Umarım çıkar. Gerçi corona varken planlar illa ki sarkacaktır. Ama daha fazla asimov görmek çok güzel olur.

2 Beğeni

2 Beğeni

Umarım haber doğrudur. Uzun zaman sonra bir Asimov kitabının basıldığını görmek güzel olacak. Darısı diğer kitaplarının başına.

Telif sıkıntısı düzeldi demek mi oluyor bu?

Telif ücretleri listesini aç.
CTRL+F “Asimov”.
Artan fiyata göre sırala.

İşlerin böyle döndüğüne yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

9 Beğeni

Muhtemelen düzelmedi, kısa öyküymüş, Astounding Science Fiction isimli bir dergide yayınlanmış, telifi Asimov vakfı bünyesinde olmayabilir.

2 Beğeni

O zaman diğer kitapları için biraz daha bekleyeceğiz :confused:

Öyle gözüküyor, Penguin Random House üzerinden ara ara bakıyorum ama yakın tarihli baskı göremedim. Yine de İthakiye sormak lazım, biz dışarıdan ipucu kovalayıp yorumluyoruz. :slight_smile:

2 Beğeni

Sabah olsun sorayım ben. :slight_smile:

1 Beğeni

Yine hayal kırıklığı yani…

Derginin Nisan sayısını burdan okumak mümkün

http://dergi.timeoutistanbul.com/nisan-2020/#p=14

1 Beğeni

Solaris’i çok severim ve çok da tavsiye ederim. İlk okuduğum Lem kitabıdır aynı zamanda.

2 Beğeni

resim

22 Beğeni

Yeni kapaklı baskı

13 Beğeni

Kapak görünmüş :smiling_face_with_three_hearts:

İçindekiler kısmı

27 Beğeni

ilginç bir şeye benziyor.

1 Beğeni

Doğruluk kılıcı 4. Kitap geliyor sonunda.

Bu notlu basım Klinger’ın notlariyla imiş. Bu adam everest yayınlarının 3 ciltlik sherlock serisinin de olusturucusu.

3 Beğeni

:smiling_face_with_three_hearts:

23 Beğeni

Şimdi daha çok merak ettim :drooling_face: