Teşekkür ederim. Demek ki 7’li hali alınacak
Tarık Tufan 'ın daha önce profil kitaptan çıkan kitaplarıdır. Yazar Doğan Kitap ile anlaşmıştır.
Acaba kitap unutuldu mu ??.d
Aslı Dağlı bir süredir girmiyor foruma. Onun için ben cevap vereyim. Kendisinin geçen hafta kitapla ilgili sosyal medyada yaptığı açıklama şöyle:
Merhaba arkadaslar,
Uzunca bir suredir Bayan Peregrine’in Tuhaf Cocuklari serisinin besinci kitabini soruyorsunuz. Artik ne gelen mesajlara ne de fotograflarimin altina yazdiginiz yorumlara yetisebiliyorum. Haliyle bu bilgilendirmeyi yazmak boynumun borcu oldu.
Korona salgininin en cok etkiledigi sektorlerden biri de yayincilik sektoru oldu. Yayinevleri, matbaalar ve satis kanallari neredeyse felc olmus durumda. Haliyle bu durum yayin programlarinin da altini ustune getirdi. Kitaplar cevriliyor, duzeltileri yapiliyor, kapaklari hazirlaniyor, yani basilacak hale getiriliyor ama bekliyor. Bazi matbaalar da ya calismiyor ya da minimum kapasiteyle calisiyor. Haliyle bu donemde ciltli kitap basimini durdurmak zorunda kaldik.
O yuzden biraz daha sabredecek, biraz daha bekleyeceksiniz. Yeni kitaplara kavusmak, yeni maceralara atilmak, Jacob’la Noor’un neler yapacagini ogrenmek icin hayatin biraz daha normale donmesini beklemek zorundayiz.
Hepinize sevgiler.
Cevabınız için teşekkürler
Amerikan Tanrıları özel baskıdan ses soluk yok mu?
Özel baskı mı yapacaklar.
no may gaaad O ne beeee
Tamam, siz fotoğrafı paylaşınca anımsadım, açıklamalı bir baskı gelecekti.
Bende ciltli olanını araştırıyordum. Biraz daha bekleyeyim madem.
Evet, bahsi geçmişti. Diziden mekan, karakter ve obje fotoğrafları vardı içeriğinde.
Açıklamalı notlarıyla Hobbit tadında bir baskı geliyor.
Robert Louis Stevenson severler için yeni bir kitabı basılmış. Kapağını pek sevemedim ben.
Tam 1 ay önce bandrolü alınan Kallokain halen çıkmadı.
Matbaaların çoğu şu karantina günlerinde sorunlu. Kitap bastırmak artık eskisi kadar kolay değil. Matbaaları geçtim, çoğu fabrika kapanmanın eşiğinde. O yüzden biraz daha sabırlı olmak lazım.