Yeni Kitap Haberleri

Hava uyaniyor serisi

3 Beğeni
9 Beğeni

https://www.istanbulkitapcisi.com/kitap/fetih-ve-kiyamet-1453-kitabi-feridun-m-emecen-kultur-a-s

1 Beğeni

Kemal Tahir’i çok severim ama 65 lira nedir arkadaş. İlknokta bir dönem notlarını 9 liradan satıyordu. Ordan alıp tamamlamıştım.

2 Beğeni

Bu da Timaş

700 sayfa kitap günümüzde bu fiyata oluyor malesef.

Alfa Bilim:

Alfa Antropoloji

8 Beğeni

paylaşılmadı ise

9786254490156

19 Beğeni

Vay be hakkaten birebir. İşe bak

Emecen’in kitapları zaten alfa bünyesindeydi ve bu kitap karton kapakla mevcuttu.Sadece Fetih gününe özel olarak ciltli basmışlar sanırım.

3 Beğeni
11 Beğeni

Yıl dolmadan basıldığına göre, 70 'den gün olması yeterli oluyor.

3 Beğeni

Tolstoy Bütün Eserleri 12 - ALFA

11 Beğeni

10 ve 11 ne ara çıktı? En son 8 ve 9 değil miydi ben mi yanlış biliyorum?

Hali hazırda zaten basıyorlarda. Şuan Can ve Sel kitaplarını yayımlamakta. Yıl bitince bu sayı yüz bin milyon yayınevi olur. :rofl: :rofl: :rofl:

4 Beğeni

Açıkcası onu bende bilmiyorum. Kronolojik olarak 3. cildin bittiği 1863 yılı ile 4. cildin başladığı 1885 yılı arasında zaten basılan Savaş ve Barış ile Anna Karenina dışında sadece İnsan Ne İle Yaşar ve bir kaç öykü var. Bunlar iki cilt etmezler. 1899 yılında yazılan Diriliş romanı bu araya mı girer acaba? Bir de şöyle bir yazı buldum;

SERİNİN DİĞER KİTAPLARI ÇOK YAKINDA!..
Hikayeler 1852-1856 (Baskın, Markacı, Orman kesimi, Tipi, İki Süvari, Kafkasya Anıları, Çiftlik Sahibinin Sabahı)
Hikayeler 1857-1863 (Albert, Üç Ölüm, Polikuşka, Dekabristler, Aile Mutluluğu, Kazaklar, Savaş, ve Barış, Anna Karanina, Dört Okuma Kitabı)
Hikayeler 1885-1902 (Holstomer, Bir Delinin Notları, Üç Oğul, Surat Kahvehanesi, Fransuaza, Pahalı, Karma, Genç Kralın Oğlu, Üç Masal, Ev Sahibi ve Uşak)
Drama Tiyatro (İlk İçki, Karanlığın İktidarı, Aydınlanmanın Meyveleri, Işık Karanlıkda da ışıtır, Canlı Cenaze)
Sergi Baba - Şeytan - İvan İlyiç’in Ölümü - Kroyçer Sonat

Drama tiyatro cildi bu araya uygun olmasa da en altta yazan Sergi Baba ile başlayan satır da bulunana kısa romanlar İnsan Ne İle Yaşar ile birleşip sanırım 10 numara olarak basılabilir. 11 numara da Diriliş olur. Tamamı tahmin tabi.

2 Beğeni

Telifini almışlarsa ne olacağını bulabilirdik belki. Ama burada paylaşıldığına da rastlamadım. Bakalım ne olacak…

Doğruluk Kılıcı Serisinin 4. kitabını bekleyenlere

14 Beğeni

Bu nasıl fiyat yahu… ben ilk üç kitabı (toplam 6 cilt) 109 liraya almıştım…

3 Beğeni

Bende almadığıma pişmanım. Şuan 120 TL