Pazartesi işe gidince ilk iş akıbetini öğreneceğim.
O Ayn Rand buraya gelecek! 
Pazartesi işe gidince ilk iş akıbetini öğreneceğim.
O Ayn Rand buraya gelecek! 
Hyperion’un akıbeti?

Eylül başına yetiştirmeyi umuyorum.
İndie yayınlarının Alastair Reynolds kitaplarının çevirmeniyle ilgili sıkıntılar vardı. Editörün çok fazla sürece karıştığıyla alakalı. Hatta kitap ismi bile ordan aklımda kalmış.
Sanırım dediğiniz seriye başlamışlar. ![]()
Umarım buna çok karışmamışlardır. ![]()
Benimde uzun zamandır beklediğim bir kitaptı. İlk sepete eklensin o zaman. 
Hocam size zahmet bir de Fırtına Mevsimi’nin akıbetini öğrensek 
Bir süre kitap almayacağım diyorum kendi kendime, ama şu kitaplara bakar mısınız… Gel de alma.
Alastair reynolds un ilk iki kitabını sevemedim. Çeviriden mi kaynaklıydı yoksa yazarın kopuk kopuk anlatışımı desem bilemedim. Ben bu kitaptan çok şey beklemiyorum. Yazarın hayalgücü sağlam olabilir ama bana hikayeyi anlatamamışsa çöptür gözümde.
Ben daha okumadım ama aynı eleştiriyi başka kişilerden de duydum. Belki romanlarının anlatımı daha farklı olabilir diye umut ediyorum.
Ben Toplu Öykülerin ilkini okudum. Çok sevdiğim öyküler de vardı çok karmaşık hiçbir şey anlayamadığım öyküler de vardı. İkinci kitabı ise yarım bıraktım açıkçası.
Keşif Uzayı ise yazarın üstüne titrediği bir seridir benim bildiğim. Umarım ilk kitaptan hayal kırıklığına uğratmaz.
John Le Carre Kitaplığı yeni kitabı
Bu kitap daha önce yayımlanmıştı. Kapak güncellendi.
O 35 TL fark telif farkı, bu TL Dolar kur farkı ile o farklar daha da açılır.
Karşılaştırırken telifsiz kitaba karşı, telifli kitabı ve birinin etiket fiyatını, birinin %50 indirimli fiyatını yazınca dikkat çekmek istediğiniz şeye dikkat çekemezsiniz.
Bence Alastair sadece hayal kurucu. İş yazmaya gelince hayal kırıklığı. İki kitabını aldım yeter kendimce. Çok iyi yorumlar duyar yada okursam neden olmasın. Dikkat saatli bomba.
Umudum çok ama çok zayıf. Umarım.