Yeni Kitap Haberleri

Eski pilot, ex-kaptan, nevhuzur özel detektif Remzi Ünal.

2 Beğeni

Steinbeck İletişim Yayınlarına ne güzel yakışırdı :astonished::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

İletişim Yayınları denilince aklımda canlanan tek şey; x2 fiyat.

9 Beğeni

Yani İletişim’i seviyorum evet ama Steinbeck’in her bir kitabında kitabın sayfa sayısını boş yere uzatacak aynı önsözü istemezdim maalesef. Borges’in her kitabında James Woodall’un aynı önsözü var ve bu bence büyük bir sıkıntı.

2 Beğeni

Aslında çoğu yayınevinin yanında İletişim çok da yüksek değil diye düşünüyorum. Misal Doğan , Pegasus.

• Dünyanın Öteki Ucu - Çolak Kral’ın 2. kitabı
  • Sihrin En Koyu Tonu devam kitabı

10 Beğeni

ateşle imtihan 1.baskı diye geçiyor, yanlış olmamış mı?

Yanlış olmuş. :man_shrugging:

1 Beğeni

Ayn Rand kim ki… :disappointed:

3 Beğeni

Pazartesi işe gidince ilk iş akıbetini öğreneceğim.

O Ayn Rand buraya gelecek! :stuck_out_tongue:

13 Beğeni

Hyperion’un akıbeti? :mage: :pensive:

9 Beğeni

Eylül başına yetiştirmeyi umuyorum.

12 Beğeni
11 Beğeni

Keşif uzayı bu kitap mı? Eğer öyleyse çok sevineceğim :smiley:

6 Beğeni

İndie yayınlarının Alastair Reynolds kitaplarının çevirmeniyle ilgili sıkıntılar vardı. Editörün çok fazla sürece karıştığıyla alakalı. Hatta kitap ismi bile ordan aklımda kalmış.

1 Beğeni

Sanırım dediğiniz seriye başlamışlar. :slight_smile:

Umarım buna çok karışmamışlardır. :slight_smile:

5 Beğeni

Benimde uzun zamandır beklediğim bir kitaptı. İlk sepete eklensin o zaman. :smiley:

1 Beğeni

Hocam size zahmet bir de Fırtına Mevsimi’nin akıbetini öğrensek :smiley:

2 Beğeni

Bir süre kitap almayacağım diyorum kendi kendime, ama şu kitaplara bakar mısınız… Gel de alma.

Alastair reynolds un ilk iki kitabını sevemedim. Çeviriden mi kaynaklıydı yoksa yazarın kopuk kopuk anlatışımı desem bilemedim. Ben bu kitaptan çok şey beklemiyorum. Yazarın hayalgücü sağlam olabilir ama bana hikayeyi anlatamamışsa çöptür gözümde.