Yeni Kitap Haberleri

Lem kapakları göründü. :heart_eyes:

61 Beğeni

Gelecekbilim kongresi’nde sl6 yazması, daha önceden planlamada 6.kitap olmasıyla alakalı olabilir (en azından ben öyle biliyordum, siz ve instagramda alfa öyle söylemişti sanki :slight_smile:) . Yani basımda 8 olarak düzeltirler sanırım :slight_smile:

3 Beğeni

Sınavdan sonra yenileri de alırım inşallah ya mutluluğuma ortak ya da üzüntüme ortak olurlar artık :joy:

2 Beğeni

12 Beğeni

26 Beğeni

tenor

21 Beğeni

Harika haber! Şöyle güzel bir incelemesini de bırakayım ilgilenenler için :blush:

6 Beğeni

ben bu ilk dört kitabı seri sanıyordum, yanlış sanmışım sanırım değil mi?

Seri değiller. Yazarın bütün kitaplarını basıyor alfa sırayla :slight_smile: daha önce iletişim yayınları basmıştı, baskısı olmadığı için sahaflar 1200 tl civarı istiyorlardı tamamına :smiley: alfa sağolsun, ağır ağır basıyor ve bizi çok mutlu ediyor :heart_eyes:

4 Beğeni

Bu kadar da olmaz ya olmaz! Kitap almayacağım diyorum. Yeni kitap haberleri üstü üstüne geliyor. :frowning: O değil de PKD 4. Cilt daha çıkmadı.

@Okuryorum İyi ki ağır ağır basıyor. Yoksa halimiz ne olurdu? :smiley:

2 Beğeni

“Dilimize Kazandırılmasını Bekledikleriniz” başlığına yazmıştım bu kitabı. Mutlu oldum :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Valla bu yüzden alacaklar da birikiyor, 4 kitap alıp olayı kapatacağımıza, 10 kitapla çıkıyoruz işin içinden :joy:

3 Beğeni

Birkez daha kitap almayacağım dersen Asimov’un telif işi çözülür heralde :joy:

8 Beğeni

Desem mi acaba bilemedim. :joy:

1 Beğeni

Güzel totem olur dene :joy: Bu arada Lem’in basılan kitaplarından okudun mu nasıl sence?

Ooo tam üstüne sordunuz bu soruyu. :smiley: Yıldız Güncesi’ne başladım. Söyleyeceğim şey sizi biraz sabırsızlandırabilir ama yine de söyleyeceğim. İlk 4 öykü beni mest etti. Yok böyle bir hayalgücü diyorum. Kitaptaki kahramanımızın kalan yolculuklarını okumak için heyecanlanıyorum. :smiley:

2 Beğeni

Ben de yakın zamanda yıldız güncesini okuyacağım. Bilimkurgu sevenler çok olumlu yorumlarda bulunuyorlar bu kitap için, hatta gerçek bilimkurgu bu diyenler bile var :slight_smile: Ben de heyecanla okumayı bekliyorum ama bir yandan da başka kitaplar da aklımı çeliyor :slight_smile: Okumak istediğim o kadar çok kitap var ki, bazen cidden zorlanıyorum seçmekte.

2 Beğeni

İddiaya varım ki kahramanımızın ilk yolculuğunu okuyunca o kitabı elinizden bırakamayacaksınız. :smiley:

2 Beğeni

Tahmin edebiliyorum, zaten lem bana inanılmaz uygun bir yazar. Tüm kitaplarını okumayı planlıyorum :slight_smile: Tabi clarke, asimov, ursula, pkd, bkk vs. Bir sürü daha var okunacak, hatta salı günü elime Hugh Howey - kum kitabı geçecek, muhtemelen çok bekletmeden onu aradan çıkaracağım :smiley:

1 Beğeni

Yazıyorsunuz beni gaza getiriyorsunuz. 2 aydır hiç kitap okumadım sınav için. Hiç kitap okuyasım gelmiyor. Şeytan diyor boşver sınavı kitap oku diyor :joy::joy:
İlk 4 kitabı bende var umarım çok severim devamını da okurum.

2 Beğeni