Lem kapakları göründü. 
Gelecekbilim kongresi’nde sl6 yazması, daha önceden planlamada 6.kitap olmasıyla alakalı olabilir (en azından ben öyle biliyordum, siz ve instagramda alfa öyle söylemişti sanki
) . Yani basımda 8 olarak düzeltirler sanırım 
Sınavdan sonra yenileri de alırım inşallah ya mutluluğuma ortak ya da üzüntüme ortak olurlar artık 

Harika haber! Şöyle güzel bir incelemesini de bırakayım ilgilenenler için ![]()
ben bu ilk dört kitabı seri sanıyordum, yanlış sanmışım sanırım değil mi?
Seri değiller. Yazarın bütün kitaplarını basıyor alfa sırayla
daha önce iletişim yayınları basmıştı, baskısı olmadığı için sahaflar 1200 tl civarı istiyorlardı tamamına
alfa sağolsun, ağır ağır basıyor ve bizi çok mutlu ediyor 
Bu kadar da olmaz ya olmaz! Kitap almayacağım diyorum. Yeni kitap haberleri üstü üstüne geliyor.
O değil de PKD 4. Cilt daha çıkmadı.
@Okuryorum İyi ki ağır ağır basıyor. Yoksa halimiz ne olurdu? 
“Dilimize Kazandırılmasını Bekledikleriniz” başlığına yazmıştım bu kitabı. Mutlu oldum ![]()
Valla bu yüzden alacaklar da birikiyor, 4 kitap alıp olayı kapatacağımıza, 10 kitapla çıkıyoruz işin içinden 
Birkez daha kitap almayacağım dersen Asimov’un telif işi çözülür heralde 
Desem mi acaba bilemedim. 
Güzel totem olur dene
Bu arada Lem’in basılan kitaplarından okudun mu nasıl sence?
Ooo tam üstüne sordunuz bu soruyu.
Yıldız Güncesi’ne başladım. Söyleyeceğim şey sizi biraz sabırsızlandırabilir ama yine de söyleyeceğim. İlk 4 öykü beni mest etti. Yok böyle bir hayalgücü diyorum. Kitaptaki kahramanımızın kalan yolculuklarını okumak için heyecanlanıyorum. 
Ben de yakın zamanda yıldız güncesini okuyacağım. Bilimkurgu sevenler çok olumlu yorumlarda bulunuyorlar bu kitap için, hatta gerçek bilimkurgu bu diyenler bile var
Ben de heyecanla okumayı bekliyorum ama bir yandan da başka kitaplar da aklımı çeliyor
Okumak istediğim o kadar çok kitap var ki, bazen cidden zorlanıyorum seçmekte.
İddiaya varım ki kahramanımızın ilk yolculuğunu okuyunca o kitabı elinizden bırakamayacaksınız. 
Tahmin edebiliyorum, zaten lem bana inanılmaz uygun bir yazar. Tüm kitaplarını okumayı planlıyorum
Tabi clarke, asimov, ursula, pkd, bkk vs. Bir sürü daha var okunacak, hatta salı günü elime Hugh Howey - kum kitabı geçecek, muhtemelen çok bekletmeden onu aradan çıkaracağım 
Yazıyorsunuz beni gaza getiriyorsunuz. 2 aydır hiç kitap okumadım sınav için. Hiç kitap okuyasım gelmiyor. Şeytan diyor boşver sınavı kitap oku diyor 

İlk 4 kitabı bende var umarım çok severim devamını da okurum.