Yeni Kitap Haberleri

Ben Toplu Öykülerin ilkini okudum. Çok sevdiğim öyküler de vardı çok karmaşık hiçbir şey anlayamadığım öyküler de vardı. İkinci kitabı ise yarım bıraktım açıkçası.

Keşif Uzayı ise yazarın üstüne titrediği bir seridir benim bildiğim. Umarım ilk kitaptan hayal kırıklığına uğratmaz.

3 Beğeni

John Le Carre Kitaplığı yeni kitabı

Bu kitap daha önce yayımlanmıştı. Kapak güncellendi.

4 Beğeni

O 35 TL fark telif farkı, bu TL Dolar kur farkı ile o farklar daha da açılır.

2 Beğeni

Karşılaştırırken telifsiz kitaba karşı, telifli kitabı ve birinin etiket fiyatını, birinin %50 indirimli fiyatını yazınca dikkat çekmek istediğiniz şeye dikkat çekemezsiniz.

2 Beğeni

Bence Alastair sadece hayal kurucu. İş yazmaya gelince hayal kırıklığı. İki kitabını aldım yeter kendimce. Çok iyi yorumlar duyar yada okursam neden olmasın. Dikkat saatli bomba.

1 Beğeni

Umudum çok ama çok zayıf. Umarım.

1 Beğeni

19 Beğeni

12 Beğeni

Lem kapakları göründü. :heart_eyes:

61 Beğeni

Gelecekbilim kongresi’nde sl6 yazması, daha önceden planlamada 6.kitap olmasıyla alakalı olabilir (en azından ben öyle biliyordum, siz ve instagramda alfa öyle söylemişti sanki :slight_smile:) . Yani basımda 8 olarak düzeltirler sanırım :slight_smile:

3 Beğeni

Sınavdan sonra yenileri de alırım inşallah ya mutluluğuma ortak ya da üzüntüme ortak olurlar artık :joy:

2 Beğeni

12 Beğeni

26 Beğeni

tenor

21 Beğeni

Harika haber! Şöyle güzel bir incelemesini de bırakayım ilgilenenler için :blush:

6 Beğeni

ben bu ilk dört kitabı seri sanıyordum, yanlış sanmışım sanırım değil mi?

Seri değiller. Yazarın bütün kitaplarını basıyor alfa sırayla :slight_smile: daha önce iletişim yayınları basmıştı, baskısı olmadığı için sahaflar 1200 tl civarı istiyorlardı tamamına :smiley: alfa sağolsun, ağır ağır basıyor ve bizi çok mutlu ediyor :heart_eyes:

4 Beğeni

Bu kadar da olmaz ya olmaz! Kitap almayacağım diyorum. Yeni kitap haberleri üstü üstüne geliyor. :frowning: O değil de PKD 4. Cilt daha çıkmadı.

@Okuryorum İyi ki ağır ağır basıyor. Yoksa halimiz ne olurdu? :smiley:

2 Beğeni

“Dilimize Kazandırılmasını Bekledikleriniz” başlığına yazmıştım bu kitabı. Mutlu oldum :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Valla bu yüzden alacaklar da birikiyor, 4 kitap alıp olayı kapatacağımıza, 10 kitapla çıkıyoruz işin içinden :joy:

3 Beğeni