Ben Toplu Öykülerin ilkini okudum. Çok sevdiğim öyküler de vardı çok karmaşık hiçbir şey anlayamadığım öyküler de vardı. İkinci kitabı ise yarım bıraktım açıkçası.
Keşif Uzayı ise yazarın üstüne titrediği bir seridir benim bildiğim. Umarım ilk kitaptan hayal kırıklığına uğratmaz.
Karşılaştırırken telifsiz kitaba karşı, telifli kitabı ve birinin etiket fiyatını, birinin %50 indirimli fiyatını yazınca dikkat çekmek istediğiniz şeye dikkat çekemezsiniz.
Bence Alastair sadece hayal kurucu. İş yazmaya gelince hayal kırıklığı. İki kitabını aldım yeter kendimce. Çok iyi yorumlar duyar yada okursam neden olmasın. Dikkat saatli bomba.
Gelecekbilim kongresi’nde sl6 yazması, daha önceden planlamada 6.kitap olmasıyla alakalı olabilir (en azından ben öyle biliyordum, siz ve instagramda alfa öyle söylemişti sanki ) . Yani basımda 8 olarak düzeltirler sanırım
Seri değiller. Yazarın bütün kitaplarını basıyor alfa sırayla daha önce iletişim yayınları basmıştı, baskısı olmadığı için sahaflar 1200 tl civarı istiyorlardı tamamına alfa sağolsun, ağır ağır basıyor ve bizi çok mutlu ediyor