Yeni Kitap Haberleri

Birkez daha kitap almayacağım dersen Asimov’un telif işi çözülür heralde :joy:

8 Beğeni

Desem mi acaba bilemedim. :joy:

1 Beğeni

Güzel totem olur dene :joy: Bu arada Lem’in basılan kitaplarından okudun mu nasıl sence?

Ooo tam üstüne sordunuz bu soruyu. :smiley: Yıldız Güncesi’ne başladım. Söyleyeceğim şey sizi biraz sabırsızlandırabilir ama yine de söyleyeceğim. İlk 4 öykü beni mest etti. Yok böyle bir hayalgücü diyorum. Kitaptaki kahramanımızın kalan yolculuklarını okumak için heyecanlanıyorum. :smiley:

2 Beğeni

Ben de yakın zamanda yıldız güncesini okuyacağım. Bilimkurgu sevenler çok olumlu yorumlarda bulunuyorlar bu kitap için, hatta gerçek bilimkurgu bu diyenler bile var :slight_smile: Ben de heyecanla okumayı bekliyorum ama bir yandan da başka kitaplar da aklımı çeliyor :slight_smile: Okumak istediğim o kadar çok kitap var ki, bazen cidden zorlanıyorum seçmekte.

2 Beğeni

İddiaya varım ki kahramanımızın ilk yolculuğunu okuyunca o kitabı elinizden bırakamayacaksınız. :smiley:

2 Beğeni

Tahmin edebiliyorum, zaten lem bana inanılmaz uygun bir yazar. Tüm kitaplarını okumayı planlıyorum :slight_smile: Tabi clarke, asimov, ursula, pkd, bkk vs. Bir sürü daha var okunacak, hatta salı günü elime Hugh Howey - kum kitabı geçecek, muhtemelen çok bekletmeden onu aradan çıkaracağım :smiley:

1 Beğeni

Yazıyorsunuz beni gaza getiriyorsunuz. 2 aydır hiç kitap okumadım sınav için. Hiç kitap okuyasım gelmiyor. Şeytan diyor boşver sınavı kitap oku diyor :joy::joy:
İlk 4 kitabı bende var umarım çok severim devamını da okurum.

2 Beğeni

@Okuryorum ve @DEO o zaman ilk öyküye davet ediyorum sizi. Pişman olmayacaksınız. :joy:

1 Beğeni

Davetinize bir ay sonra icabet edeceğim ölmezsem🙏

1 Beğeni

Hadiya iyi denk geldi o halde :grinning: Bende Aden’e başlayacaktım senin görüşünü merak edip sordum

1 Beğeni

@SJack davete icabet edeceğim o zaman :slight_smile: kum biraz bekleyebilir, elimde baltasar ile blimunda var, az kaldı bitmesine. Devamına da yıldız güncesini ekliyorum, yavaş yavaş okurum artık :slight_smile:

1 Beğeni

Tek tük hariç bilimkurgu okumadım. BK’ya başlayınca senden bir rehber isteyeceğim. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

İlk öyküyü okudum, çok ilginç bir öyküydü, moda deyimle beyin yakan cinsten

2 Beğeni

41 Beğeni

Yine mi telifsiz kitap :triumph:
Konusu ilgi çekici, goodreads yorumları da fena değil gibi.

4 Beğeni

image

image

6 Beğeni

Kardeşler siz niye illa İthaki’nin cebinden para çıkmasını istiyorsunuz :joy: Güzel kitap işte neden mutlu değilsiniz? :blush:

11 Beğeni

Kendi fikrimi söyleyim.Bilimkurgu klasikleri serisinde telifli telifsiz bakmıyorum. Adı üstünde klasiklerden bir set yakın geçmişte yazılan bir kitabı eklerlerse şaşırıyorum.
Karanlık kitaplık setinde ithaki daha önce bastığı kitapları art arda sete ekleyerek “e bu zaten vardı” dedirtti bazı okuyuculara. Bunu arada bi yapsa bu kadar göze batmazdı belki.

6 Beğeni

Benim de ilgimi çeken bir kitap. Ama İthaki’nin sürekli telifsiz eserlere yönelmesi bende uğraşmıyorlar hissi yaratıyor. Bu zaten vardı diyorum. Yeni kitaplar göremiyoruz ve devam kitapları da gelmiyor. Şahsen ben Dune’un devamı için kendimi yakmalı eylem yapmayı düşünmeye başladım. :joy:

4 Beğeni