Yeni Kitap Haberleri

21 Beğeni

Kurtulan Kızlar Yabancı’dan İthaki’ye geçmiş :slight_smile:

4 Beğeni

Evet öyle olmuş. :slight_smile:

Valis 2 de geliyor.

23 Beğeni

Valis seri mi? :pensive: Kaç kitaptan oluşuyor biliyor musunuz acaba? Alıp okumayı planlıyordum ancak okunacak bir sürü kitap varken yeni bir seriye girişmek zor olur…

1 Beğeni

Üç kitaplık bir seri. Bu ikinci kitabı. Son kitap editörün elindeymiş. Çok uzun sürmez o kitabın da çıkması. :slight_smile:

7 Beğeni

O da çıktıktan sonra başlayayım madem. Devamı gelsin diye beklerken başlarda ne olduğunu unutuyorum. :smile: Çok teşekkürler cevabınız için.

3 Beğeni

Rica ederim. Alfa seri konusunda hızlı bir yayınevi. Çok bekletmez. Üçüncü kitap hazır olana kadar başka bir PKD gelecek zaten. :relaxed:

9 Beğeni

Yedi Yayınları’nın yeni kitabı Joseph Conrad - Sır Ortağı olacakmış.

Piyasada birbirinin aynısı kitapları tekrar tekrar basan yayınevlerinin aksine daha önce basılmamış yahut baskısı artık olmayan kitapları böylesi bir ekonomik dönemde basmaya devam eden bu küçük yayınevini çok takdir ediyor ve beğeniyle takip ediyorum. Sizlerinde ilginizi çekerse desteğinizi esirgemeyin bence.

22 Beğeni

Yeni Stranger Things romanı geliyor.

2 Beğeni

100

8 Beğeni

Yüksek Şatodaki Adam mı yoksa? :slight_smile:

1 Beğeni

Kurtulan Kızlar bir devam kitabı mı yoksa tekil kitap mı? Kapakta Stephen King’in sözünü ettiği Kayıp Kız nedir, kimin romanıdır bilen var mı acaba?

1 Beğeni

Paylaşımların sayesinde takip ediyoruz :v:t2:

Othello yayınevini de sen paylaşmıştın sanırım. Othello’dan bir kitap almıştım. Bu yayınevi de listemde.

Aslında forumda bir başlıkları olsa daha rahat takip edebiliriz.

2 Beğeni

Bu şekilde düşünüyorlardı ama sorayım tekrar. :blush:

3 Beğeni

Yedi harika işler yapıyor. Umarım uzun soluklu olur. Ayrıca kitap ebatı, kapak dahil tasarımları mükemmel.

1 Beğeni

Kurtulan Kızlar ile ilgili KR’de şöyle bir inceleme var

https://forum.kayiprihtim.com/t/kurtulan-kizlar-kadina-karsi-siddet-taciz-ve-istismar-hep-satar-mi/1655/4

Bir başka inceleme: gaia dergi

Kayıp Kız kitabı da bu olsa gerek; Film de yapılmış. King Twitter da bunu tavsiye etmiş. Ayrıca bu sitede Stephen King: 2012’de okuduğum en iyi kitaplar başlığı ile haberleştirilmiş.

Devam kitabı değil,onu sevdiyseniz bunu da seversiniz demek istemiş.

2 Beğeni

Teşekkür ederim, oldukça faydalı oldu.

Alfa gerçekten çok kaliteli bir yayınevi ya. Zor okuyan bir ülkede, belki de bir avuç olarak nitelendirilebilecek spekülatif kurgu okuyucularını hiç süründürmeden, hiç strateji yapmadan devam ediyor yoluna. Malum yayınevinde olsak Valis serisinin filme veya diziye çevrilmesini beklerdik 2. kitap için.

6 Beğeni

Orası doğru da Alfa her sayfada olan yazım hatalarını çözmeden çok kaliteli sınıfına asla sokmazdım ben. Benim gözümde sadece dominant ve agresif bir yayın politikaları var o kadar.

9 Beğeni

Tabii ki problemsiz bir kitap sunabilmek ana hedef olmalı ama hiç kitap çıkmamasındansa yazım hataları daha kabul edilebilir değil midir? Kaldı ki yazım hataları da 6.45 gibi değil, anlamsız bir metin değil ortaya çıkan.

Naçizane görüşüm, piyasalar bu haldeyken üstelik de kağıttan gemi yayınevlerine bu kadar iltimas gösterilirken, alfa bence saygı gösterilecek bir iş yapıyor. Laciverte lacivert demek gerek bazen.

2 Beğeni