Conan 2. Cilt mi bu kitap acaba?
Açıkçası hiç bilgim yok. Ben de sadece yazarın Conan’ ı yazdığını biliyorum o kadar.
Fatih Kull filmi bu kitabın filmi diye biliyorum ben. Yanlışta olabilir
olabilir aslında geçenlerde ilknokta sitesinde %66 (tam emin değilim) indirime girmişti 1.kitap.
SHERLOCK’un yeni çıkacak tek cilt baskısı nerede yahu,neden hala satışa çıkmadı 
Muhtemelen öyle hocam. Kısa bir araştırma yaptım, Fatih Kull’dan bahsediyordu.
Ben Conan 2.cilt tarihi belirsiz ertelendi diye biliyorum. 
Aynı sene içinde satmayan bir kitabın ikinci cildini basacaklarına gerçekten inanıyor musunuz? 
Arkadaşlar hayır demişler ama muhtemelen haklısınız. Çünkü kitabın orijinali şu olsa gerek:
Unutulmuş fantastiklere conan mı dahil oldu anlamadım şimdi?
Aynen öyle oldu.
Conan Yıllıkları serisinin 2. kitabı. Zaten iki kitapmış.
ilkini yıllar önce Conan Yıllıkları 1- Fil Kulesi olarak çıkarmıştı ithaki

Evet sanırım öyle, Conan hikayesi.
Garipsedim pek uymuyor serinin gidişatına. 10 kitaplık bir seri demişlerdi başta, umarım seri yine sonsuza giden bir seri olmaz. Sonu olmayan serileri toplamıyorum artık 
bu kitaplar hüseyin beyin çevirdiklerinin içind var mı acaba ayrı conan mı bunlar
@Ozgur bence sonsuza gider, seri çıkarcam diye uğraşçaklarına bunlarla uğraşsın daha iyi. seriyi bitirmeden artık prensip olarak ithaki serisi almıyorum ben.
Tüm külliyat var onun çevirilerinde, muhtemelen vardır. Benim garipseme sebeplerimdsn biri o zaten. Bu serideki kitaplar hep ilk defa Türkçe’ye çevirisi yapılan kitaplar olacaktı sanki.
Benimde tavrım o, eleştirerek bir yere varılmıyor. Çözüleceği de yok. Ben kendi çapımda tepkimi böyle koydum.
bu iki kitabın telifi olabilir bence ayrı çıkartıklarına göre yoksa zaten çıkartacakları conan 1 ile 2nin içinde zaten hali hazırda olması lazım ithaki gene boş iş yapıyor olabilir .
Hepimiz yanıldık 
İthaki’ye dair ne söylemek istiyorsanız söyleyin fakat bunun yeri bu başlık mı? Yeni kitaplara bakmak ilgimi çekiyor bu forumda fakat bir bakıyorum bana göre kısır bir tartışma (kısır çünkü yayınevi politakısını foruma göre değiştirmemeli) almış yürümüş. Başlık açın “ithakiye dair düşünceler” orda sabaha kadar yazışın ne var yani zor mu, sanmam.