Gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz. Kronolojiktir ve Çehov ile ilgili hiçbir şey atlanmamıştır.
Teşekkürler yanıtınız için. Günay Çetao Kızılırmak çevirileri hayranıyım. Eğer Uğur Büke de Günay Çetao Kızılırmak gibi iyi bir çevirmen diyorsanız gözüm kapalı alırım kendisinin çevirilerini.
İthaki Yeniler
24 Temmuz’da geliyorlar
Runik Kitap’tan yeni kitaplar. Runik Bilgi serisi dışında bir de Runik Hayatlar serisine başlamışlar.
Yeni bir kabalcı doğuyor 
Ben üç senedir Benjamin Button’ın güzel kapaklı bir baskısını bekleyeyim, İş Bankası’ndan bir ay sonra İthaki aynı kitabı bassın. Anlaşıp da mı yapıyorsunuz.

Can Yayınları da bastı. Çevirmeni Seçkin Selvi. Bence Can Yayınlarını tercih edin 
Mahut kitabı geçen sene tırt bir yayınevinden okumuştum. Şimdi tek istediğim eli yüzü düzgün helal süt emmiş bir kapak görseli lakin gelin görün ki seçenekler Teletabi misali: aynı kalıp farklı renkler.
Dede+Bebe+Temsili zaman=

Livaneli İnkılap’a geçmemiş miydi?
Halbuki böyle bir kitabın kapağı şöyle olmalıydı;
Şaka bir yana ben başarılı buldum İş Bankası ve İthaki’nin kapağını.

Kitapmış bu, bense çizgi roman sanıyordum 
Bence de harika. Tamamen zeka ürünü. Bayıldım.
Alfa temmuz’un başında Farseer serisini çıkarıcaz demişti , Temmuz’un ortasındayız hala çıkmadı , kitapla ilgili herhangi bir haber falan var mı?
13 adet gönderi şu konuya taşındı: Cursed: Netflix Dizisine İlham Olan Lanetli Kitabı Türkçede
Son mesajlar dizilerle ilgili bir başlığa taşınsa daha iyi olacak sanırım. ![]()
Cidden başlıkla bayağı alakasız yerlere gidiyor konu. ![]()
Agatha Christie Noel Kekinin Gizemi kitabının yeni kapaklı basımını sepete eklemek için dolaşırken bu kitaba denk geldim. Haziran 2020’de yapmışlar baskıyı. 13 yazar kitabın belirli kısımlarını yazıp bir roman oluşturmuşlar. Beşpeşe kitabı gibi.