Harry Potter yazarı J.K. Rowling’in, Robert Galbraith takma adıyla yazdığı ve Cormoran Strike isimli bir dedektifin öykülerini anlatan bir seri. Ben ilk kitabı okudum. Klasik dedektiflik hikâyesi. Dili akıcı.
Ben polisiye sevdiğim için diğer iki kitabını da aldım, muhtemelen yeni kitabı da alacağım.
Martı yayınlarına birkaç farklı hesaptan yazdım ama mesajlarımı hiç sallamadılar.İthaki en azından okundu yapıp bırakıyordu bunlar bakmıyor bile
Sherlock Holmes tek cilt çıksın artık…
Kayıp Dünya için heyecanlıyım. Bildiğim kadarıyla Profesör Challenger’ın maceralarının anlatıldığı ilk kitap. Sanırım İthaki devamını getirmez. Yine de listemde olacak.
Şu seriyi acayip merak ediyorum, evet çoğu kalburüstü seriyi okuduğum için endişeleniyorum da, beklediğim gibi çıkmaz diye. Ama çok fazla seveni ve tavsiye edeni var ki bu kişilerin de bir çoğu iyi serilerle haşır neşir olmuş kişiler.
Sarah J. Maas benim için çok büyük hayal kırıklığı olmuştu maalesef. Dünyanın en iyi suikastçısını okuyayım dedim, kendimi Twilight gibi bir aşk üçgeni içinde buldum. Bu arada Throne of Glass serisinden bahsediyorum. Sanırım 3. kitaba kadar sabredebildim.