Ne yorumlar yapılmış bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem ama böyle felsefi yönü güçlü, derin bir plot ve karakter gelişimi beklerseniz hayal kırıklığı olur. Bu kitap bir DnD oyunu gibi.
Tabi çok basit bir kitap da değil, bazı alt mesajları çok güzel vermiş yazar. Ben keyifle okumuştum ikisini de.
Ben danielın videosunu izlemiştim tam hatırlamıyorum ama kitap her türlü okuyucu tarafından okunabilir olmasına rağmen iyi olmasıyla övüyordu diye hatırlıyorum.
Herkese selam. Saygın Ersin’in Yedi Kartal Efsanesi serisinin üç ve dördüncü kitaplarından bir haber var mı acaba, o kitaplar için bekletiyorum sepeti. Bu ay çıkacak deniyordu en son.
Pandemi döneminin başında kitaptaki virüsün Covid19 ile benzerliği dolayısıyla çok konuşulan malum kitap, Pegasus bir anda çevirmek için kolları sıvamış demek ki zamanında
Hayır okumadım. Ama uzun zamandır en çok gördüğüm kitabı Tanrıların Arabaları radarımda.(Sinyal ne kadar uzak olsa da) Önereceğin kitaplar varsa duymak isterim. Bilimkurguda belli başlı yazarlara takılı kalmak da isyemiyorum açıkçası.