Yeni Kitap Haberleri

Ne yorumlar yapılmış bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem ama böyle felsefi yönü güçlü, derin bir plot ve karakter gelişimi beklerseniz hayal kırıklığı olur. Bu kitap bir DnD oyunu gibi.

Tabi çok basit bir kitap da değil, bazı alt mesajları çok güzel vermiş yazar. Ben keyifle okumuştum ikisini de.

1 Beğeni

Ben danielın videosunu izlemiştim tam hatırlamıyorum ama kitap her türlü okuyucu tarafından okunabilir olmasına rağmen iyi olmasıyla övüyordu diye hatırlıyorum.

2 Beğeni

Herkese selam. Saygın Ersin’in Yedi Kartal Efsanesi serisinin üç ve dördüncü kitaplarından bir haber var mı acaba, o kitaplar için bekletiyorum sepeti. Bu ay çıkacak deniyordu en son.

1 Beğeni

Yapı Kredi Yayınları yenisi:

Hayatını Değiştirmelisin – Rainer Maria Rilke ve Auguste Rodin’in Hikâyesi (Rachel Corbett)

1 Beğeni

Evet Ağustos idi ama maalesef sarktı. Net hatırlamıyorum ama ekim ya da kasımda çıkacak.

1 Beğeni

Anladım teşekkürler. Sonraki alışverişe kaldı o halde.

Pandemi döneminin başında kitaptaki virüsün Covid19 ile benzerliği dolayısıyla çok konuşulan malum kitap, Pegasus bir anda çevirmek için kolları sıvamış demek ki zamanında :sweat_smile:

5 Beğeni

14 Beğeni

Toplu Öyküler 4 ufukta görünmüş en sonunda.

1 Beğeni

Teşekkür ederim :slight_smile: 3 gün olmuş ve bildirimi yeni gördüm.
:flushed:

1 Beğeni

Kazım Taşkent Klasik Yapıtlar Dizisi’nin yeni kitabı

5 Beğeni

Yüksek Şatodaki Adam’ı epeydir bekliyorum. Toplu Öyküler’in dördüncü cildi de geliyor… Çok iyi iki haber.

1 Beğeni

Anubis Kapılarının bandrolünü geçen hafta almışlardı. Ta 7 ay sonra mı basacaklar :angry:

1 Beğeni

Çok duyduk Toplu Öylülerin ufukta olduğunu ama geciktikçe gecikiyor. @Blackheart

5 Beğeni

Erich Von Daniken’in kitaplarını okudun mu Ahmet ?

1 Beğeni

Hayır okumadım. Ama uzun zamandır en çok gördüğüm kitabı Tanrıların Arabaları radarımda.(Sinyal ne kadar uzak olsa da) Önereceğin kitaplar varsa duymak isterim. Bilimkurguda belli başlı yazarlara takılı kalmak da isyemiyorum açıkçası.

1 Beğeni

Tanrıların Arabalarını okudum ben de. Bayağı sevmiştim diğerlerini okuduysan senden tavsiye isteyecektim aslında :grinning:

1 Beğeni

Okursam unutmam seni. :joy: Aynı şeyi de ben senden istiyorum ama.

1 Beğeni

Evet bu gecikmeler can sıkıcı. Ancak mecburen katlanacağız sanırım. Basacağız deyip sözlerini yemesinler de :wink:

1 Beğeni

Sonunda :heart_eyes:

34 Beğeni