Harry Potter ve Ateş Kadehi illüstrasyonlu baskıdan haber var mı ? 1 sene oldu yabancı dile çıkalı…
Bende bekleyişteyim ama hala ses soluk yok,büyük ihtimal yıl sonuna kaldı hatta belki de 2021…
Lem’in toplam kaç kitabını basacaklar acaba sorabilir misiniz?
Yanlış hatırlamıyorsam 19 olacaktı.Büyük ihtimalle yanlış hatırlıyorum ama buna yakın olması lazım.
Ben de 19 diye biliyorum.
Büyük ihtimalle de rakam yanlış değil.
Ben de 19 diye biliyorum ve ayrıca bu paylaşımları yapan kişi sorulara asla cevap vermiyor, hatta okumuyor bile. 
Bu paylaşımları kim yapıyor?
@Strenergy den iki aya yakındır haber alamıyoruz eksikliğini hissediyor forum 
Ben de merak ediyorum. Ulaşabilecek biri var mıdır acaba forumda?
Özlem Öztemel yayın koordinatörü paylaşıyor ama takip istediğimi kabul bile etmedi.Sorulara da cevap vermiyorsa takip istediğimi geri çekeyim. 
Özlem Öztemel. Alfa’da koordinatör galiba. Sorulara cevap vermiyor ayrıca. 
Kendisi liseden arkadaşım olur. Sorularınız varsa yazayım. 
Benim sorum var, daha önce Farseer Temmuz ayında çıkacak demişti Burcu Hanım’ın yayınında. Bu seri ne zaman çıkacak merak ediyorum. Farseer - Robin Hobb
Aha! Sorumun cevabını aldım ben. Alfayla ilgili sorularımız olduğunda sizi etiketleyelim 
Jeff Vandermeer’in Dead Astronauts kitabından sonea başka kitabını da basacaklar mı? Bunu da sorabilirseniz çok sevinirim. 
Yani şöyle komple biriktirip sorarsam çok mantıklı olur. Yardımcı olabilirsem ne mutlu
Ancak çok aktif olamayabilirim forumda, geç görürsem kusuruma bakmayın. Malum iş hayatı insanda hobi vs pek bırakmıyor.
Lem’le alakalı sorum vard. Cevabı arkadaşlar verdi. Benim sorum yok şimdilik arkadaşlarınki iletirseniz çok iyi olur. Teşekkürler şimdiden 
Ben geçen ay sordum yıl sonu yada 2021 ilk çeyreği dendi.
7 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım Kamarası