Yeni Kitap Haberleri

Harry Potter ve Ateş Kadehi illüstrasyonlu baskıdan haber var mı ? 1 sene oldu yabancı dile çıkalı…

4 Beğeni

Bende bekleyişteyim ama hala ses soluk yok,büyük ihtimal yıl sonuna kaldı hatta belki de 2021…

1 Beğeni

30 Beğeni

Lem’in toplam kaç kitabını basacaklar acaba sorabilir misiniz?

Yanlış hatırlamıyorsam 19 olacaktı.Büyük ihtimalle yanlış hatırlıyorum ama buna yakın olması lazım.

2 Beğeni

Ben de 19 diye biliyorum. :smiley: Büyük ihtimalle de rakam yanlış değil.

3 Beğeni

Ben de 19 diye biliyorum ve ayrıca bu paylaşımları yapan kişi sorulara asla cevap vermiyor, hatta okumuyor bile. :slight_smile:

3 Beğeni

Bu paylaşımları kim yapıyor?

@Strenergy den iki aya yakındır haber alamıyoruz eksikliğini hissediyor forum :sweat_smile:

2 Beğeni

Ben de merak ediyorum. Ulaşabilecek biri var mıdır acaba forumda?

Özlem Öztemel yayın koordinatörü paylaşıyor ama takip istediğimi kabul bile etmedi.Sorulara da cevap vermiyorsa takip istediğimi geri çekeyim. :sweat_smile:

1 Beğeni

10 Beğeni

Özlem Öztemel. Alfa’da koordinatör galiba. Sorulara cevap vermiyor ayrıca. :slight_smile:

1 Beğeni

Kendisi liseden arkadaşım olur. Sorularınız varsa yazayım. :sweat_smile:

3 Beğeni

Benim sorum var, daha önce Farseer Temmuz ayında çıkacak demişti Burcu Hanım’ın yayınında. Bu seri ne zaman çıkacak merak ediyorum. Farseer - Robin Hobb

1 Beğeni

Aha! Sorumun cevabını aldım ben. Alfayla ilgili sorularımız olduğunda sizi etiketleyelim :sweat_smile:

1 Beğeni

Jeff Vandermeer’in Dead Astronauts kitabından sonea başka kitabını da basacaklar mı? Bunu da sorabilirseniz çok sevinirim. :slight_smile:

1 Beğeni

Yani şöyle komple biriktirip sorarsam çok mantıklı olur. Yardımcı olabilirsem ne mutlu :grin: Ancak çok aktif olamayabilirim forumda, geç görürsem kusuruma bakmayın. Malum iş hayatı insanda hobi vs pek bırakmıyor.

2 Beğeni

Lem’le alakalı sorum vard. Cevabı arkadaşlar verdi. Benim sorum yok şimdilik arkadaşlarınki iletirseniz çok iyi olur. Teşekkürler şimdiden :krs:

1 Beğeni

Ben geçen ay sordum yıl sonu yada 2021 ilk çeyreği dendi.

7 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım Kamarası