Yeni Kitap Haberleri

Arkadaşın attığı görlsele, Monte Cristo’ya:))

Kitap tam metinmiş. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Kafesin kapağı değişmiş.

7 Beğeni

Yanlış saymadıysam aynı kitabın 4. kapağı olcak bu.

1 Beğeni

İkinci kitabın kapağını birinciye uydurmak yerine, ilk kitabın kapağını değiştirmek bana çok saçma geliyor. Bunu bazen seri kitaplarda da yapıyorlar. Seri gelmiş 4. kitaba ne boyu uyuyor diğer kitaplara ne tasarımı. :unamused:

3 Beğeni

Kaplan! Kaplan! normalde sarı kapaklıydı. Beşinci baskıda kapağı turuncu oluvermiş :slight_smile:

3 Beğeni

Bence bugün Koridor’un Bez Ciltli Türk klasiklerinden 7-8 kitap satışa açılacak.

5 Beğeni

Dex de bilimkurguya el atıyor :sweat_smile:

19 Beğeni

Umarım,merakla bekliyorum çıkmalarını.

:slightly_smiling_face:

16 Beğeni

Kitapların çıktığını dağıtım sitelerinde gördüğüm için şakasına çıkacağına tahmin etmiş gibi yazıyorum. :slight_smile:
Satışa açılan kitaplar var, kitap sitelerine en azından Eganba sitelerinde 1 saate kadar satışa açılır.

https://www.emekkitap.com/product/new

Sonradan ekleme:
Sırrımı açık ettim ama zaten @Anita biliyormuş. :slight_smile:

5 Beğeni

İthaki gibi basılan 10 kitabın 7’si telifsiz ve önceden basılmış kitaplar olmasa bari. Türkçe’de ilk defa basılan kaliteli eserler olsun da telifsiz olsa da olur.

3 Beğeni

1 Beğeni

Bence tek problem çeviri. İnşallah gereken özeni gösterebilirler.

1 Beğeni

Evet o da var. :unamused: (20 karakter)

Bence çevirinin iyi olması da problem. İthaki’den alınan kitabı tekrar almak gerekebilir.

1 Beğeni
  1. kitabı 1. kitaba göre basarlarsa sadece 2. kitap satılır ama 1. kitabında kapağını değiştirirlerse ikisi de satılır mantığı olsa gerek.
1 Beğeni

Ben bir kitap serisinden çok öykü derlemesi gibi düşündüm ama umarım kitap derlemesidir.

1 Beğeni

Seri demişler ama nasıl bir şey çıkacak ben de merak ediyorum. Derleme olsa bir iki kitaplık bir şey olurdu herhalde. Zaten kime göre klasik neye göre klasik orası da ayrı bir mevzu.

Yeni Laputa kitap eseri ;
Hiyeroglif Masalları - Horace Walpole

5 Beğeni