Arkadaşın attığı görlsele, Monte Cristo’ya:))
Kitap tam metinmiş.
Yanlış saymadıysam aynı kitabın 4. kapağı olcak bu.
İkinci kitabın kapağını birinciye uydurmak yerine, ilk kitabın kapağını değiştirmek bana çok saçma geliyor. Bunu bazen seri kitaplarda da yapıyorlar. Seri gelmiş 4. kitaba ne boyu uyuyor diğer kitaplara ne tasarımı.
Kaplan! Kaplan! normalde sarı kapaklıydı. Beşinci baskıda kapağı turuncu oluvermiş
Bence bugün Koridor’un Bez Ciltli Türk klasiklerinden 7-8 kitap satışa açılacak.
Umarım,merakla bekliyorum çıkmalarını.
Kitapların çıktığını dağıtım sitelerinde gördüğüm için şakasına çıkacağına tahmin etmiş gibi yazıyorum.
Satışa açılan kitaplar var, kitap sitelerine en azından Eganba sitelerinde 1 saate kadar satışa açılır.
https://www.emekkitap.com/product/new
Sonradan ekleme:
Sırrımı açık ettim ama zaten @Anita biliyormuş.
İthaki gibi basılan 10 kitabın 7’si telifsiz ve önceden basılmış kitaplar olmasa bari. Türkçe’de ilk defa basılan kaliteli eserler olsun da telifsiz olsa da olur.
Bence tek problem çeviri. İnşallah gereken özeni gösterebilirler.
Evet o da var. (20 karakter)
Bence çevirinin iyi olması da problem. İthaki’den alınan kitabı tekrar almak gerekebilir.
- kitabı 1. kitaba göre basarlarsa sadece 2. kitap satılır ama 1. kitabında kapağını değiştirirlerse ikisi de satılır mantığı olsa gerek.
Ben bir kitap serisinden çok öykü derlemesi gibi düşündüm ama umarım kitap derlemesidir.
Seri demişler ama nasıl bir şey çıkacak ben de merak ediyorum. Derleme olsa bir iki kitaplık bir şey olurdu herhalde. Zaten kime göre klasik neye göre klasik orası da ayrı bir mevzu.
Yeni Laputa kitap eseri ;
Hiyeroglif Masalları - Horace Walpole