Okumayı uzun zamandır ertelediğim kitaplar,sonunda güzel baskılarla okumak nasip olacak.
Keşke Tutunamayanlar,Çalıkuşu,Yaprak Dökümü gibi kitapları ciltli görebilsek.
Tutunamayanlar’ın ince kapak olması sinirimi bozuyor…
Bunlar telifli eserler. Ellerinde bulunduran yayınevleri keşke yapsa ben de çok isterdim.
İletisim önce kitap sırtını düz yapsın da… Hasan Fehmi Nemli çevirisi olan ciltli bir Poe… çok mu şey istiyoruz bilmiyorum ki…
Umarım iyi kitapları basmazlar…
Bence bassınlar. En kötü ne olabilir ki?
Bunu dediğiniz için pişman olabilirsiniz. Konu Dex olunca…
Sanderson çevirileri Akılçelenden daha iyiydi. (İmla vs hal getire tabi) Doğan Egmont’un Narnia çevirileri var tabi bir de…
Yapı Kredi Modern yenisi
Püf kim o koleksiyonerler
Hiç de bilem almam. (aldı)
İncelemek ve almak isterim. Daha doğrusu incelemesem de almak isterim. Sabahattin Ali baş tacımız
Ben Kuyucaklı ile Dağlar ve Rüzgar baskılarını da almıştım ama Madonna 70 yaşındayı kaçırmıştım. 2023’de Madonna 80. yaşında gelir.
O zaman hedef 2023.
Sabahattin Ali nin telif düştü ama yky böyle baskılarla devam ederse para kazanır.
Bir fantastik roman önerisinde bulunmak istiyorum. Günlük hayatında hayal ve gerçek arasındaki farkı anlayamayan bir insanın lüsid rüya tekniklerini kullanarak içinde bulunduğu gizemden çıkmaya çalışmasını anlatıyor
Teşekkürler. İlginç bir konusu var. Almayı düşünüyorum.
Mavi logo dediğiniz gibi göze batıyor ama kapak tasarımla gerçekten çok hoş.
Ben de beğendim tasarımları. Diziyi takip listeme aldım. Ben Kafka’yı Cem’den okumuştum. Hep iyi kalacak aklımda o sebeple. Alırım muhtemelen bu seriyi. Kitaplığımda Cem’den de bir şeyler olsun.