Yeni Kitap Haberleri

İki seri geliyor, eski de olsa iki serinin de tüm kitapları muazzam kapaklarla aynı anda çıkıyor. Paralel bir evrene mi geçiş yaptım ben?

9 Beğeni

Açıkçası ben büyük yayınevlerinin çok sıkıntı çektiğini de düşünmüyorum. Sıkıntıyı okur çekiyor gerçekten

6 Beğeni

Çıkış tarihi belli mi acaba?

Ben neden seviniliyor mu demişim acaba?

1 Beğeni

Kitap fiyatları aldı başını gidiyor. Bu da beni fazlasıyla endişelendiriyor. @Leingrad’a katılıyorum. Aynı şeyi ben de düşündüm, acaba fiyatı ne kadar olacak. Bir de Alfa kitapları genelde 12x20 basıyor. 1200 sayfayı o boyutlarda okumak zor olacak bence. Ben serinin adını arada duyuyordum ama pek bilgim yoktu. Basılması sevindirici. Alfa, sahaflara bir darbe daha vurdu sanki :slight_smile:

Not: Kapakları beğenmedim.

1 Beğeni

Bir aya çıkacakmış diye biliyoruz ama sarkmalar olabilir.

2 Beğeni

Adını duymuştum ama seri hakkında en ufak bir fikrim yok. Ama herkes bu kadar sevindiğine göre merak etmeye başladım, nasıl bir seridir bu Farseer?

Cümlenizi neden Tolstoy kitabına da bunlar kadar sevinilmiyor şeklinde anladım. O yüzden yazdım.

Kuzey Işıkları serisini ben okudum. Kitaplardaki ana karakter çocuk olsa da olaylar falan çocukça değil. Okurken de hiçbir çocuksu yan hissetmiyorsunuz. Zaten olayları sadece bir karakter gözünden okumuyoruz.

3 Beğeni

.

11 Beğeni

https://kidega.com/kitap/hitler-almanyasi-nda-berlin-sefirligi-hatiralarim-1939-1942-377359/detay

9 Beğeni

Hocam seriyi başka bir esere benzetecek olsaydınız bu ne olurdu? Okumayı düşünüyorum, benzetebileceğimiz bir şey var mı diye merak ettim.

Merllin bekleyenler çalsın davulları. :blush: :blush: :blush:

https://kidega.com/kitap/merlin-avalon-ejderhasi-6-kitap-377345/detay

6 Beğeni

Yıllardır okumak istiyorum bir türlü nasip olmadı Börü serisi,4.kitap çıkmış maşallah diyorum.:smile:

Benzetecegim bir seri yok maalesef. Ya da ben benzetecek kadar okuma yapmadım. :slight_smile:

1 Beğeni

Merlin kaç kitaplık seri.

1 Beğeni

11 kitaplık seri + 1 ek kitap

2 Beğeni

Keşke İthaki Amber Yıllıkları’nıda set kutulu olarak toplu çıkarsa. Neyse kurduk yine hayaller :sweat_smile:

3 Beğeni

Ben şunu merak ediyorum: Alfa, Farseer Serisi’ni yeniden basınca eski basımların fiyatı düşecek mi yoksa ilk baskı diye teki 80 Tl olan kitapların teki 150 Tl’ye mi çıkacak?:thinking::thinking::thinking::thinking:

1 Beğeni

Ben sorduğumda tekrar basılacağını söylediler. Bir gece ansızın bandrol haberi gelebilir. :sweat_smile: