Aynen İskender Pala’yı severim. Dört gözle bekliyorum kitapları.
Çok mutluyum.
Herhalde İthaki 2022’de çıkartır…Keşke bizde de şömizli basılsa ama İthaki’nin sert kapak basması bile şükür sebebi.
Ekleme yapayım,Kronik’in Alaeddin Keykubad baskısı çok iyi duruyor özellikle boyutu tarih kitapları için tam ideal.
Ara Dünya üçüncü kitabın da sene sonunda çıkması planlanıyormuş.
Kısa Klasikler’e güzel eserler geliyor gibi.
Önümüzdeki ay Ready Player Two yayınlanıyor. Acaba 2. kitapda mı Dex’ten çıkacak? İlk kitabın mıknatıslı baskısı, kapak görseli vs. çok hoştu. Bakalım buna ne isim verecekler Başlat 2 mi diyecekler acaba?
Martı yayınları Anne Rice kitaplarını basıyor malum Vanpirle Ropörtajı da basacaklar mı bilgisi olan var mı? 6. Kitaptan sonrasını basmışlar hep, serinin başı yok. Sordum ama Instagramdan bilgi gelmedi.
İlkinden çok keyif almıştım, umarım bu da ilki kadar iyidir ve yine umarım bir an önce iyi bir çeviriyle çıkar.
İlki çok eğlenceli kitaptı, umarım fazla sürmez yeni kitabı basmaları.
Merhaba Arkadaşlar,
Yarattığım Ennerhia evrenine ait yayımlanan ilk fantastik kitabım olan Ennerhia Anlatıları - A’qutum Soyu’nu sizinle paylaşmaktan ötürü mutluluk duyuyorum. Kitaba ulaşmak isteyenler için aşağıya bir link bırakıyorum; ayrıca arka kapak yazısını da fikir edinmediniz adına ekliyorum.
Yüksek dereceli büyülerin yasaklandığı bir ülkede, atalarının yeteneklerine haksızlık yapıldığını düşünen Tamia, genç bir kız olmanın da verdiği dik başlılık ile yasakları delmenin çok üstünde bir eylemle bilinmezliğe sebep olup kendisini amansız bir kovalamacada, ava dönüştürür.
Bu zorlu kaçışta, yol katettikçe karşılaştığı tarikatların, toplulukların ve yapılanmaların içindeki entrikalar karşısında seçim yapması gerekecek ve sevdiklerini kurtarmanın yolunun büyük fedakârlıklardan geçtiğini anlayacaktır. Tamia, macerası boyunca sadece peşinde olan güçlere karşı değil, aynı zamanda kendisi ile de mücadele edecektir.
Yolculuğu süresince deneyimleyeceği şeyler yalnızca dış dünyayla ilgili değildir; kendisine ait keşfedeceği yeni güçlerle de bambaşka bir yaşama sürüklenecek, kimi zaman güçlerini kontrol altına almak için çaba gösterecek, kimi zaman da başarısız olacaktır.
Tamia içinde, tüm bunlara karşı savaşma ve direnme cesaretini bulabilecek midir?
Robin Hobb
Farseer kırmızı şeytan kitaplar hala basılması. Tarih konusunda bilgisi olan varmı?
Yeni McCarthy
Kara prizma’nın ikinci kitabından haber var mı?
Kitabın çevirmeni temmuzda yarısını çevirdim demişti.Sonra ne oldu bilmiyorum.