Kırmızıkedi Tiyatro dizisi başlatıyormuş
Samuel Beckett’ın eksik olan tiyatro metinleri (Başta Godot’yu Beklerken olmak üzere) eklenir umarım.
Kralların Çarpışması resimli baskısı bu yılın sonlarında mı çıkacaktı?
Koridor 3. kitabı da yayınlamış. Toplam 4 kitap mı olacak, kaç kitap olacağını bilen var mı?
Yeşilin Kızı Anne - Ada - L. M. Montgomery
Seri dokuz kitaptan oluşuyor.Umarım hepsini basarlar.
Onu beklemek yerine Hüseyin beyin çıkardığını almak hem fiyat olarak hemde zaman olarak daha iyi olacak bence. Son unutulmuş fantastiklere basılan öykünün seride olmayacağını düşünüyorum ayrıyetten.
Son kitap biraz ilginç geldi bana. Yazar öldüğü gün teslim etmiş ve ancak 2009’da tam olarak basılabilmiş. Ve günümüze kadar İngilizce haricinde sadece Lehçe olarak basılmış. İçeriği hakkında detaylı bir araştırma yapmadım ancak belki basılmayabilir.
9 olacağını öğrendiğim gün almaktan vazgeçtiğim gündü Hangi yayınevi ilk olarak tamamlarsa ona bakarım artık.
Ben Koridor baskıları alıyorum,. Henüz kitaba başlamış değilim ama kitap galiba Anne"in farklı yaşlarını anlatıyor, hepsini beklemeden alınabilir, okunabilir gibi geldi bana.
@MeanMachine belki taslakları vardı ama roman yayına hazır değildi gibi bir durum olabilir.
9.kitabın 8.kitaptan 90 yıl sonra çıktığını şimdi gördüm. Goodreads de serinin geneline göre hem okuyan kişi sayısı hem de puanı az.Pek beğenilmemiş sanırım.
Yeşilin Kızı Anne başlayıp sıkıldığınız kitapta bırakabileceğiniz bir seri. Yazar karakteri olgunlaştırırken farklı dönemlerini yazmış ama hepsi illa okunacak diye bir şey yok. Yazar da baştan planlayıp bu kadar kitap yazmamış zaten. Hatta son 2-3 kitap Anne değil de kızını merkeze alıyordu yanlış hayırlamıyorsam. Tamamı basılmayabilir yani ama o kadar da mühim değil.
nE? İskender Pala aynı anda ne kadar çok kitabı birden çıkıyor! Kitaplarını seviyorum baya şaşırdım. İlk şaşkınlığı atlattıktan sonra sevineceğim.
Bu sebeple seriyi 5 kitap kabul eden kaynaklar da var. Belki 5. Kitaptan sonra basmayı tercih etmeyebilirler. Ama bence şimdiye kadar en güzel baskıyı koridor yaptı, ilk kitabı alıp okumayı planlıyorum. Daha önce konuşulmuştu. Kitabın yanında çanta falan veren ismi lazım değil wattpad yayınevlerine itibar etmeyiniz.
Fıkra gibi liste. İskender Pala’yı tebrik etmek lazım.