Yeni Kitap Haberleri

Güzel haber, teşekkürler. Ikincinin çevirisinin bitmesinden çok üçüncüsüne başlamış olmasına sevindim :joy: Umarım 2021 yılı içerisinde seri tamamlanır

1 Beğeni

Kadim Kanunlar 3. Kitap ne zaman çıkacak sorabilecek biri var mı? Burası dışında sosyal medya kullanmıyorum.

İthaki günlükler ve yayınevine yazdım.

1 Beğeni

Rica ederim. Ben serinin tamamlanmasını bekliyorum okumak için.

1 Beğeni

Yaklaşık bir ay önce sorduğumda Işıkgetiren Kasım, Kadim Kanunlar ise Aralık ayında demişlerdi.

2 Beğeni

Sene sonuna kaldı demişlerdi geçen hafta sorduğumda. Normalde Ekim-Kasım gibi demişlerdi önceden.

2 Beğeni

4 Beğeni

Bundan önceki çıkanlarla birlikte alırım iyi ki bekletmişim. Son çıkan piyeslerini çok merak ediyorum.

Dün twitter’da görmüştüm, paylaşılmadı sanırım. Alfa İlahi Komedya karton kapaklıları;

35 Beğeni

Sonunda Kaliteli bir İlahi Komedya baskısı geliyor. Ben alana kadar YKY veya İş Bankası el atmazsa Alfa’dan okurum. Ve umarım uygun fiyatlı olur.

Oğlak Yayınları Rekin Teksoy çevirisi yeterince kaliteli diye biliyorum. Düzeltme siz baskının kalitesinden bahsediyorsunuz sanırım o konuda fikrim yok.

3 Beğeni

Evet. Oğlak Yayınları İtalyanca çeviriler konusunda oldukça iyi. Ama fiyat politikasını ve baskı kalitesini de kaliteli olarak düşünüyorum. Alfa belki biraz daha uygun yapabilir fiyat olarak.

The Wake yani eski son cilt geliyor

Neden adı matem acaba :thinking: Wake yerine uyanık demek de çok iyi değil ondan mı ki?

Neyse o önemli değil Overture ve Endless Nights basacaklar mı asıl soru bu :sweat_smile:

18 Beğeni

Acaba Alfa İlahi Komedya’yı düzyazı olarak mı çevirdi yoksa kantolar halinde mi? :thinking:

Uyanış da güzel olabilirmiş sanki. Böyle de hoş gerçi ama anlamı taşıyor mu emin değilim.

Şimdi sözlükten baktım da wake kelimesi ‘ölüyü beklemek’ anlamına da geliyormuş. Seriyi bilmiyorum ama belki kitabın başlığı bu şekilde çevrilince içeriği karşılıyor olabilir :thinking:.

@Ozgur bu arada hep ya almak isteyip indirimini beklediğim ya da çıkmasını beklediğim kitapları paylaşıyorsunuz. En son Mezopotomya Mitolojisi’ni paylaşmışsınız. Hemen gidip alayım derken yanına da bir sürü kitap ekledim. İşin kötü yanı son siparişte kredi kartını kullanmak zorunda kalacak kadar cüzdanı boşalttım :joy:. Ufak, samimi bir sitem bırakayım buraya :joy:.

1 Beğeni

Gel vatandaş gel. Her şey var burada.

29 Beğeni

İthaki yeniler
r
Nin’leri Modernde göreceğiz sanırım :smiling_face_with_three_hearts:
Kara Karga’dan da Ekinokslar geliyor :open_mouth:

19 Beğeni

Birkaç gün önce Robert Fisk ölünce İthaki Büyük Medeniyet’i yeniden basar diye aklıma gelmişti.

3 Beğeni

Robert Fisk’in kitabı zaten 3. Baskıdaydı. 1. Baskı diye ya yanlış yazdılar ya da ciltli vs. değişik bir baskı gelecek. Yazar 2 gün önce vefat etti bu arada.

1 Beğeni