Sınırlı olması tahmin ettiğimiz gibi, öyle diğer Martı ürünleri gibi indirime düşmeden biter bence. Hatta bu indirim oranı bile şaşırtıcı ben en fazla %10 bekliyordum.
Ek: İçinde Alfa’nın baskılardaki gibi resimler vardır umarım. Olsa gerçi videoda gösterirlerdi gibime geliyor.
Öğlen incelerken Sherlock videosunda rakamları 4 adet görmüştüm ve 1000 diye tahmin ediyordum ama daha yakından incelediğimde 5 adet olduğunu gördüm. Bu durumda en az baskı adeti 10 bin olabilir. Bence aceleye gerek yok. Yüzde 40 indirim görür bu kitaplar. Artı çek artı kod 140-150 TL’ye alırız diye düşünüyorum. Tabi yanılıyor olabilirim bunlar tahmin.
Sen Sherlock görünce etkilenmişsin Ona çok takılma bence, alttaki sadece 200 adet basıldı ama dediğin gibi düşünürsek 1m olması lazım Tabi dediğin gibi de olabilir, ben ona bakarak değil fiyata göre 500 altı düşünüyorum daha çok.
‘‘Barnes’taki Mezarlık’’ kitabından sonra bir romanı daha basıldı Josipovici’nin. Bu yazarın yıllar önce Ayrıntı Yayınlarından çıkan ‘‘Dokunma’’ adında bir deneme kitabı vardı. Orada yazarın üslubunu, kalem oynatmasını çok beğenmiştim, özellikle de ‘‘Kayıp Zamanın İzinde’’ romanına getirdiği farklı bakış açıları dikkat çekiciydi. Romanları da eğer deneme yazarlığı gibi iyiyse mutlaka okumak gerekir.