Bunlardan önce dilimize kazandırılmamış o kadar güzel grafik romanlar var ki. Epsilon keşke nicelikten ziyade niteliği ağır basan grafik romanlar da bassa. Bunlar da kazanım ama popüler kültür
2 gün önce sordum ama cevap vermediler.
Video da rakamları 4 adet olarak gördüm. Video öncesi 500 diye tahmin ediyordum ama video sonrası 1000 diye tahmin ediyorum.
Şömiz deri kitaplarda yapılmıyor bence yapılmaması daha mantıklı. Şömiz deri ve bez ciltlere yakışmıyor. Hem bu baskı kutulu olduğu için ciltin korunması için şömiz ihtiyacı olmaz diye düşünüyorum.
Açıkçası ben heyecanlandım kendi adıma. Yok mu bir yüzde 50’miz şöyle helalinden?
Vallahi kuponlarla %40a getirirsek süper olur, ben mutlaka almak istiyorum
Sınırlı olması tahmin ettiğimiz gibi, öyle diğer Martı ürünleri gibi indirime düşmeden biter bence. Hatta bu indirim oranı bile şaşırtıcı ben en fazla %10 bekliyordum.
Ek: İçinde Alfa’nın baskılardaki gibi resimler vardır umarım. Olsa gerçi videoda gösterirlerdi gibime geliyor.
Sherlock değil de ben Sabahattin Ali baskısını almayı düşünüyorum.
İçimizdeki Şeytan, Kuyucaklı Yusuf, Kürk Mantolu Madonna, Kağnı-Ses, Yeni Dünya, Değirmen-Esirler, Sırça Köşk kitapları yer alıyor
Tüm romanları, tüm öyküleri ve tiyatro var ama içerik tanıtım yazsında yazdığı gibiyse galiba yazılar, şiirler, masallar yok.
İçerik atsa birisi beğenirsem ikisini de alabilirim, baskı kalitesi önemli benim için.
Bakalım kaç adet bastılar, 500 üstü bastılarsa çok iyi ama sanmıyorum.
Öğlen incelerken Sherlock videosunda rakamları 4 adet görmüştüm ve 1000 diye tahmin ediyordum ama daha yakından incelediğimde 5 adet olduğunu gördüm. Bu durumda en az baskı adeti 10 bin olabilir. Bence aceleye gerek yok. Yüzde 40 indirim görür bu kitaplar. Artı çek artı kod 140-150 TL’ye alırız diye düşünüyorum. Tabi yanılıyor olabilirim bunlar tahmin.
Sen Sherlock görünce etkilenmişsin Ona çok takılma bence, alttaki sadece 200 adet basıldı ama dediğin gibi düşünürsek 1m olması lazım
Tabi dediğin gibi de olabilir, ben ona bakarak değil fiyata göre 500 altı düşünüyorum daha çok.
İdefix’te indirim kodu var mı? 211 lira şuan en uygun orada, en azından bi 20 lira indirip 190a getirebilirsek almayı düşünüyorum.
Şimdi aklıma geldi de, idefix’te hediye kart kullanımı tarzı bir şey yapıyordu arkadaşlar, onunla kaça getirebiliriz?
Hediye Kodunuz
20 TL indirim kuponu kazandınız. 61F97353 1-30 Kasım tarihleri arasında 125 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz…
Sipariş verecektim, diğer ofise geçerken 1 saat içerisinde fiyat yükseldi. Şu an 20% indirimle 232 tl.
Ben D&R da bu fiyatı kaçırmak istemedim. Baskı sayısı düşükse daha aşağı fiyat göreceğimizi sanmıyorum. Değilse yakın fiyatlar çıkar zaten.
Nasıl aldınız bu fiyata?
D&R da %30 indirim var. 25 lirada kod vardı.
‘‘Barnes’taki Mezarlık’’ kitabından sonra bir romanı daha basıldı Josipovici’nin. Bu yazarın yıllar önce Ayrıntı Yayınlarından çıkan ‘‘Dokunma’’ adında bir deneme kitabı vardı. Orada yazarın üslubunu, kalem oynatmasını çok beğenmiştim, özellikle de ‘‘Kayıp Zamanın İzinde’’ romanına getirdiği farklı bakış açıları dikkat çekiciydi. Romanları da eğer deneme yazarlığı gibi iyiyse mutlaka okumak gerekir.