Yayınevi ile ilgili özellikle redaksiyon eleştirileri çok olduğu için kitapları görmeden almayı düşünmüyorum.
İçi iyi değilse dışı ne kadar iyi olsa bile çok anlamlı olmuyor.Kitabı okumak işkence oluyor. Özel baskının bir değeri olmuyor.
Martı’ya e-posta göndereceğim. Sosyal medyadan veya sitelerinden kitapların iç sayfalarından birbirini takip eden 10-12 sayfa örnek paylaşmaları konusunda.
Martı’nın bastığı kitap normalde yakında migrosta falan kasa yanında 5-10 lira olur derdim ama bu bir başka gibi sanki. Bu kitaba özel bir özen gösterildiyse çok güzel bir çalışma bizi bekliyor olabilir.
Ben de gördükten sonra alacağım ama. Acele etmeyin martı yayınevi iyi indirimler görüyor.
Martı Yayınları’nın yüzde 45 gibi indirimleri vardı bu yıl içerisinde, umarım yıl sonuna kadar tekrar olur… Bu arada tasarımı Safahat’ın deri ciltli özel baskısını hatırlattı
Martı’nın ne kadar indirim gördüğünün çok bir önemi yok, yayınevi özel ürünleri farklı indirim oranlarıyla satıyor. Zaten linklerdeki kitapların yayınevi kısmına tıklarsanız farklı kategoride açmışlar satışları. Umarım indirim oranı yükselir. Az bastılarsa indirim oranının değişeceğini düşünmüyorum.
Dediğiniz gibi yayınevi-özel ürün olarak listelenmiş. Ve yine dediğiniz gibi baskı sayısı düşük ise indirim oranının yükseleceğini ben de düşünmüyorum.
Malesef öyle. Ben bunun sebebinin ülkece alım gücümüzün düşük olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Burada Barnes And Noble baskısının baya detaylı görüntülenmiş bir videosu mevcut.
Martı’nın özel edisyonunun fotoğrafı çok küçük ama gördüğüm kadarıyla kapağın arkasındaki görsel aynı duruyor. Ben pek ihtimal vermiyorum ama Barnes And Noble ile birebir aynı baskıyı yapmak üzere anlaşmış olabilirler.
Bu şekilde iyi bir baskı olacak mı bilmiyorum umarım sadece görseli değil kalitesi de bu şekilde olur; içimde kuşkular var ama. Eğer böyle olursa yine bu fiyattan alamam ancak güzel indirimler olursa kesinlikle değerlendirilebilecek bir baskı olacaktır .
300 TL fiyat etiketi koydu ise görseli de kalitesi de bu şekilde olmak zorunda Değil ise, epsilon gibi ordan burdan kıstı ise hediyelik eşya statüsünden öteye gitmez.
Erkan hocamın yeni kitabı çıkıyor,bu güzel haberi sizinle de paylaşmak istedim.Kendisinin derslerde üslubu nasılsa kitaplarında da üslubu öyle güzel ve akıcı, kesinlikle tavsiye ederim.Şahsen en kısa sürede temin edeceğim.
Ek olarak söyleyeyim,Büyük Selçuklular Selenge Bilgi Serisinin ilk kitabı olarak çıkıyor.
Daha önceden paylaşıldı mı, bilmiyorum ama ben daha yeni gördüm.
Önceden Türk Tarih Kurumu Yayınları tarafından çıkan Bahaeddin Ögel’in iki ciltlik Türk Mitolojisi serisini eylül ayında Altınordu Yayınları basmış. Bu konuda en iyi ve kapsamlı kaynak olduğunu duymuştum.
Martı Sherlock özel baskısı için bir video paylaşmış.
Doyle’un yarattığı Sherlock efsanesine dair toplam 56 hikâye ve 4 romanın bir arada yer aldığı bu kitap, polisiye tutkunlarını insan zekâsını zorlayan tuhaf suçlar ve cinayetler dünyasında gizemli bir yolculuğa çıkarıyor.
Martı Yayınları koleksiyon ürünü olan Sherlock Holmes Bütün Eserleri kitabımız sınırlı sayıda basım yapılmıştır ve kişiye özel seri numaralıdır. Özel deri ciltli, varaklı ve kutulu hali ile sizlerle buluşmayı bekliyor!
Raven kitabının çizerini sosyal medyadan takip ediyordum önceden. Kitabı çıkardığında kendi kendime “bizimkiler kesin basmaz bunu” dedim. Şu an vay be diyorum…Çizimlerini çok beğenirim çizerin. Mutlaka alacağım.