Bu gelecek olan hediye gider muhtemelen. Diğer edisyonlar serilerime dahil bozamam
Biz iş kültür’den daha hızlı veriyoruz burada valla
2 haftayı geçmiş bandrol alınalı Farseer için. Alfa’da bu matbaa işi çok uzun sürüyor.
Bir ara kendileriyle görüştüğümde bilim kurgu ve korku öykü klasiklerinden oluşan dergi projeleri olduğunu söylemişlerdi, o olabilir tahminimce.
Tarihe merakım ama bildiğim kadarıyla Selenge’nin kitapları pahalı oluyor.
Selamlar. Bu sefer birkaç soruyla geldim.
Ejderha Yolu ve İnsanlık deneyi kitapları Amazon’da satışta görünmüyor, bildiğim kadarıyla Ejderha Yolu satışa çıkalı birkaç hafta oldu. Sipariş için acelem yok ama konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?
Bir de Yedi Kartal serisiyle ilgili bir gelişme oldu mu?
Son olarak, @fortknoxt, @Strenergy Doğan Kitap’la iletişiminiz oldu mu bilmiyorum ancak Tower of Nero (Rick Riordan) ve Firekeeper (J. C. Cervantes) kitaplarıyla ilgili bir şeyler duyarsanız ve haber ederseniz mutlu olurum.
Sorularım bittiğine göre çekilebilirim sanırım.
Yazarımız son hız çalışmaya devam ediyor, serinin devamı yolda, yeni sezonda kitapçılarda! @SayginErsin
Twitter’da yayınevinin bana verdiği cevap en son buydu yedi kartal ile ilgili.
Sözde önce Temmuz ardından Ekim kasım gibi açıklamaları vardı yeni sezon derken 2021 mi kastediliyor acaba…
Yazmış olduğum Felanties Serisi’nin ikinci kitabı olan Mahşerin Gölgesi, Babil ve Kidega’da ön siparişe açıldı. İlgilenen kişiler için buradan da duyurusunu yapmak isterim.
Güzel ikişer ikişer gelmesi. Ben baskı dahil tasarımlarını da seviyorum.
Çok iyi görünüyor kapak.
Sırf kapak için alabilirim kitabı o kadar güzel duruyor.
Kapaktaki emojiyi haketmiş