Yeni Kitap Haberleri

Ah ah, güzel eserler çıkartıp öncesinde veya sonrasında tanıtım yapmamakta :expressionless:

3 Beğeni

Sıkı bir Lovecraft hayranı olmama rağmen ben bile yeni gördüm. Paylaşım için teşekkürler en yakın zamanda alacağım.

3 Beğeni

Myron Bolitar Serisi yeni kapaklarıyla geliyormuş.

5 Beğeni
20 Beğeni

Bayağı uğraşılmış kapaklarla belli… Sırt kısmındaki numaralandırma hoşuma gitti.

13 Beğeni

+Abi çalıştığımız tasarımcı aldığı ücrete zam istiyormuş

-Ya bırak gitsin ne olacak ben yaparım

24 Beğeni

Bakırköydeki sisteme baş kaldıran gençlik kolları broşürlerine benziyorlar dkdf

16 Beğeni

Sesli güldüm ya buna… ahdhnkgkd

1 Beğeni

Bence resim yerini boş bıraksak yine daha kötü olmaz demiş olabilirler. Bu arada cidden itici fotoğraf kullanımındansa (bu serinin eski kapaklarını bilmiyorum onlar için demiyorum) yerinde font kullanımıyla gerisinin boş bırakılmasını tercih ederim.
Helikopter Yayınlarının kapaklarını çok severim mesela.

Konusunu okuyunca “Kara Cuma sırasında insanlıktan çıkan kalabalıklar.” cümlesini gördüm ve Black Friday’e bir şey kalmamasından ötürü İthaki yine zamanlamayı tutturmuş dedim.

13 Beğeni

Helikopter yayınları hem çeviri, hem kitap seçimleri hem de kitap kapak ve kağıt kalitesiyle efsanedir.
Ne yazık ki uzun zamandır yeni kitap yayımlamıyorlar.

3 Beğeni

Bu arada lafı açılmışken @fortknoxt arkadaşımdan helikopter yayınlarına ait kitapların listesinin açılmasını istemiştim. Çok uzun zaman oldu belki de oda unutmuştur.

3 Beğeni

Sizin içiniz fesat,ben tamamen ‘rastlantı’ olduğuna canı gönülden inanıyorum. :hanci:

3 Beğeni

Aslen unutmadım ama eskisi kadar vakit ayıramıyordum. Nişan filan vardı. Çok şükür bitti o işlerde ara ara bakarak konuları güncelliyorum. Senin isteğini de kısmetse hazırlayacağım. Birkaç konu var hazırladığım. Özellikle Ayrıntı Yayınları Edebiyat dizisi var o biraz zaman alıyor. Malum 300 civarı bir kitap var daha 100 civarında hazırladım. O bittikten sonra senin konuya bakacağım. :blush: :blush: :blush: :blush:

Klasik cümle ile bitireyim…

Anlayışınız için teşekkür ederiz. :innocent: :innocent: :joy: :joy:

12 Beğeni

Bir ara da Çiviyazıları Yayınları mı ne vardı? Onlara ne oldu?

1 Beğeni

Konu dağılmasın ama benim de başka bir yayınevi hakkında sorum olacak.

Kassandra Yayınları artık devam etmiyor mu?
Yaklaşık bir yıl önce mesaj atmıştım. Devam ediyoruz şeklinde cevap yazmışlardı. Ama yeni bir kitap çıkmadı :thinking:

1 Beğeni

38 Beğeni

Çok mutluyum,çok! :star_struck:

17 Beğeni

Keşke benim de sorularıma böyle cevap verseler. Göründü bile atmıyorlar :joy:

2 Beğeni

Nedir hocam sorularınız? Sizin için sorabilirim. :slight_smile:

Işıkyaratan 2 ne zaman gelir diye sormuştum. Henüz geri bildirimde bulunmadılar :joy::joy:

2 Beğeni