Yeni Kitap Haberleri

Joe Hill’in dördüncü kitabı olması lazım Karanlık Kitaplık serisindeki.

3 Beğeni

Kutulu Sandman’nın haberini burada görmek için sabırsızlanıyorum…

7 Beğeni

Madde 22 de yeni baskı yapmış. Bunu atlamışım.

2 Beğeni

Dikkat etmemişim. Bende 2 kitabı var ama Altınkitapların biri Boynuzlar diğeri Kadife Kutudaki Hayalet. Kadife Kutudaki Hayalet basılmışsa bu türü seven arkadaşlara tavsiye ederim :slight_smile:

3 Beğeni

Kırmızı Kedi yeniler:

Jubiaba - Jorge Amado

Annem Gülüyor - Chantal Akerman

Kadim Gemi - Zhang Wei

6 Beğeni

ŞE7T4N da Altın Kitaplar’daydı ama aynı çeviriyle İthaki’den yayınlanmıştı.

2 Beğeni

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Ben yeni görüyorum. Etiket fiyatı 37 TL :+1:

19 Beğeni

Işıkyaratan yine yok :unamused:

7 Beğeni

ilk Kitabı çok sevmiş birisi olarak devamını merak ile bekliyorum…

3 Beğeni

Korku temalı kitap listelerinde hep adını görüyordum. Böyle sessiz sedasız basılmasına şaşırdım açıkçası. Listeme ekliyorum. Teşekkürler paylaştığınız için yoksa haberim olmazdı büyük ihtimalle :slight_smile:

3 Beğeni

Ah ah, güzel eserler çıkartıp öncesinde veya sonrasında tanıtım yapmamakta :expressionless:

3 Beğeni

Sıkı bir Lovecraft hayranı olmama rağmen ben bile yeni gördüm. Paylaşım için teşekkürler en yakın zamanda alacağım.

3 Beğeni

Myron Bolitar Serisi yeni kapaklarıyla geliyormuş.

5 Beğeni
20 Beğeni

Bayağı uğraşılmış kapaklarla belli… Sırt kısmındaki numaralandırma hoşuma gitti.

13 Beğeni

+Abi çalıştığımız tasarımcı aldığı ücrete zam istiyormuş

-Ya bırak gitsin ne olacak ben yaparım

24 Beğeni

Bakırköydeki sisteme baş kaldıran gençlik kolları broşürlerine benziyorlar dkdf

16 Beğeni

Sesli güldüm ya buna… ahdhnkgkd

1 Beğeni

Bence resim yerini boş bıraksak yine daha kötü olmaz demiş olabilirler. Bu arada cidden itici fotoğraf kullanımındansa (bu serinin eski kapaklarını bilmiyorum onlar için demiyorum) yerinde font kullanımıyla gerisinin boş bırakılmasını tercih ederim.
Helikopter Yayınlarının kapaklarını çok severim mesela.

Konusunu okuyunca “Kara Cuma sırasında insanlıktan çıkan kalabalıklar.” cümlesini gördüm ve Black Friday’e bir şey kalmamasından ötürü İthaki yine zamanlamayı tutturmuş dedim.

13 Beğeni

Helikopter yayınları hem çeviri, hem kitap seçimleri hem de kitap kapak ve kağıt kalitesiyle efsanedir.
Ne yazık ki uzun zamandır yeni kitap yayımlamıyorlar.

3 Beğeni