Yeni Kitap Haberleri

Tamamdır. :slight_smile: Editörlere sorayım, bir cevap verirler umarım. :pray:

Çok Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Bu akşam ne kadar güzel haberler geliyor forumda. Yılsonuna kadar Peregrine 5, Swamp Thing 2 sözü, Anahtar Deliğinden Esen Rüzgar ve Sigurd ve Gudrun Efsanesi’nin tekrar basılacağı sözü. Akıyor maşallah.

6 Beğeni

Çınar Yayınlarından yeni haberler var :slight_smile: :slight_smile:

15 Beğeni

Şu başlığa her girişimde Farseer çıkmıştır umuduyla giriyorum ama olmuyor. :see_no_evil:

6 Beğeni

Üzülmeyin, Can Yayınları da bana cevap vermiyor, görüldü atıyor.:sweat_smile:

@Gelu Aman nazar değmesin.Gerçekten güzel haberler arka arkaya geliyor.

1 Beğeni

Anahtar Deliğinden Esen Rüzgar’ın piyasada bulunmadığından haberim yoktu. Nadirkitap fiyatlarını görünce şaşırdım. Bende de 1. baskısı mevcut, TÜYAP kitap fuarından almıştım 2012’de. Satacağımdan değil ama nadir bulunan bir kitap olduğunu öğrenince birden anlamsızca kıymete binmiş gibi hissettim :smiley: Halbuki kitaplığın köşesinde duruyordu öyle, yıllardır güneş bile görmemiştir belki :smiley:

2 Beğeni

Sonunda becermişler. Eski baskılarda içinde bile yazmıyordu serinin kaçıncı kitabı olduğu…

2 Beğeni

Leroux’un Joseph Rouletabille karakterini içeren kitap serisinin ikinci kitabıymış bu. İlk kitap Sarı Odanın Esrarı’ydı. Büyük ihtimal budur.

5 Beğeni

Farklı bir kitap olmadığı için üzüldüm aslında ama olsun napalım. Alırız okuruz yine de.

2 Beğeni

Evet devam niteliğinde bir kitap. Kitap Kulübü için bugün okumaya başladım Sarı Odanın Esrarı’nı ve harika gidiyor. İkinci kitabın da hemen çıkacağını görmek beni sevindirdi. Joseph Rouletabille karakteri de gerçekten romana ayrı bir tat katıyor.

1 Beğeni

Bugün sordum. Basımına yeni başlanmış ama Kasım-Aralık iade süreçleri olan aylarmış, sayım falan yapılıyormuş sanırım. O yüzden satışa sunulup sunulmayacağı ile ilgili kesin bilgi alamadım.

2 Beğeni

Myron Bolitar serisi ile alakalı bir sorum olacaktı, goodreads’te 11 kitap gözüküyor. Görselde ilk 10 kitaba yer verilmiş. Son kitapla alakalı bilginiz var mı?

Ayrıca Harlan Coben hiç okumadım, tavsiye midir? Cüzdanım ve ben kaşınıyoruz bu akşam galiba :smiley:

@patriotic

2 Beğeni

Ben sadace Oyunbozan’ı okumuştum bu seriden. Oldukça güzeldi. Türü seviyorsanız yazarı da seversiniz. Son kitap Home’u Martı daha önce yayınlamadı bildiğim kadarıyla. Eski baskılarını uygun fiyatlı bulabilirsiniz ama hem isimlendirme hem de numaralandırılmaması sebebiyle seriyi takip etmek zor. Ben Harlan Coben konusu açmıştım oraya bi bakabilirsin.

Harlan Coben Bibliyografisi

1 Beğeni

Ben Kasım’ın başında sormuştum, sonra sağ olsun burdan yayınevi ile bağlantısı olan biri de sormuştu matbaada demişlerdi. Demek anca şimdi başlanmış basıma. Umarım bekletmeden satışına da başlarlar.

1 Beğeni

İnternetten 2-3 sayfa bulup ön okuma yapayım, duruma göre alabilirim. Çok teşekkürler.

1 Beğeni

Harlan Coben romanlarını okumak Christopher Nolan filmlerini izlemek gibi, tek kelime ile mükemmel.

1 Beğeni

Ben atarım eğer isterseniz. Güzel romandı. :blush:

1 Beğeni

Yıllar yıllar önce bu forumda görmüştüm, sanırım 1960’lardı, Hyperion diye bir kitabın çıkacağı duyurulmuştu. Ne oldu ona bilen var mı?

9 Beğeni

Olur, çok sevinirim.

1 Beğeni