Bu arada lafı açılmışken @fortknoxt arkadaşımdan helikopter yayınlarına ait kitapların listesinin açılmasını istemiştim. Çok uzun zaman oldu belki de oda unutmuştur.
Sizin içiniz fesat,ben tamamen ‘rastlantı’ olduğuna canı gönülden inanıyorum.
Aslen unutmadım ama eskisi kadar vakit ayıramıyordum. Nişan filan vardı. Çok şükür bitti o işlerde ara ara bakarak konuları güncelliyorum. Senin isteğini de kısmetse hazırlayacağım. Birkaç konu var hazırladığım. Özellikle Ayrıntı Yayınları Edebiyat dizisi var o biraz zaman alıyor. Malum 300 civarı bir kitap var daha 100 civarında hazırladım. O bittikten sonra senin konuya bakacağım.
Klasik cümle ile bitireyim…
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bir ara da Çiviyazıları Yayınları mı ne vardı? Onlara ne oldu?
Konu dağılmasın ama benim de başka bir yayınevi hakkında sorum olacak.
Kassandra Yayınları artık devam etmiyor mu?
Yaklaşık bir yıl önce mesaj atmıştım. Devam ediyoruz şeklinde cevap yazmışlardı. Ama yeni bir kitap çıkmadı
Keşke benim de sorularıma böyle cevap verseler. Göründü bile atmıyorlar
Nedir hocam sorularınız? Sizin için sorabilirim.
Işıkyaratan 2 ne zaman gelir diye sormuştum. Henüz geri bildirimde bulunmadılar
Tamamdır. Editörlere sorayım, bir cevap verirler umarım.
Çok Teşekkür ederim.
Bu akşam ne kadar güzel haberler geliyor forumda. Yılsonuna kadar Peregrine 5, Swamp Thing 2 sözü, Anahtar Deliğinden Esen Rüzgar ve Sigurd ve Gudrun Efsanesi’nin tekrar basılacağı sözü. Akıyor maşallah.
Şu başlığa her girişimde Farseer çıkmıştır umuduyla giriyorum ama olmuyor.
Üzülmeyin, Can Yayınları da bana cevap vermiyor, görüldü atıyor.
@Gelu Aman nazar değmesin.Gerçekten güzel haberler arka arkaya geliyor.
Anahtar Deliğinden Esen Rüzgar’ın piyasada bulunmadığından haberim yoktu. Nadirkitap fiyatlarını görünce şaşırdım. Bende de 1. baskısı mevcut, TÜYAP kitap fuarından almıştım 2012’de. Satacağımdan değil ama nadir bulunan bir kitap olduğunu öğrenince birden anlamsızca kıymete binmiş gibi hissettim Halbuki kitaplığın köşesinde duruyordu öyle, yıllardır güneş bile görmemiştir belki
Sonunda becermişler. Eski baskılarda içinde bile yazmıyordu serinin kaçıncı kitabı olduğu…
Leroux’un Joseph Rouletabille karakterini içeren kitap serisinin ikinci kitabıymış bu. İlk kitap Sarı Odanın Esrarı’ydı. Büyük ihtimal budur.
Farklı bir kitap olmadığı için üzüldüm aslında ama olsun napalım. Alırız okuruz yine de.