Yeni Kitap Haberleri

Sanırım İthaki açısından tek geçerli neden program yoğunluğu olsa gerek. Çünkü diğerleri bu zamana kadar aşılabilecek nedenler.

1 Beğeni

Bu şekilde cevap verdiler :slight_smile:

8 Beğeni

Yeni tasarımla gelecek tüm seri bu arada. Şimdi hatırladım. Yeni kapaklar olacaktı konuşulmuştu bu.

1 Beğeni

Evet birkaç ay önce sormuştum, baskısı tükenmiş kitapları yeni kapaklarla basacağız demişlerdi. Umarım sözlerini tutarlar.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim.

@Ozgur yeni kapaklar ile gelecekse harika olur. IInşallah serinin sonunu görebiliriz. Keşe birde şu Dresden Dosyalarının devamı gelse.

3 Beğeni

2020’yi görünce ne oluyor yine dedim. Meğer 20 karakter sınırıymış.

3 Beğeni

7 adet gönderi şu konuya taşındı: Kitaplar Hakkında Danışma Başlığı: Şu Kitabı Okudunuz mu?

Bence Silmarillion’un siyah kapaklı çıkmasından daha önemli bir olay varsa o da kitap sırtının düzgün basılmasıdır. Ters bastıkları için alamıyorum kitabı :smile:
Bu konuda ciddi takıntılıyım. Kendimce böyle yapan yayınevlerini boykot ediyorum. Bakınız: İletişim

2 Beğeni

Benim durumda da bu; kitabı kalın göstermek için yaptıkları boyu kısaltma ve olan sayfalarda da bıraktıkları boşlukları normal kitap boşluğu şekline getirerek normal bir kitap gibi kitap basmaları.

1 Beğeni

Siyah kapaklı basılırsa hem boyutları hem de yazıların yönü değişecektir.

Elma yayın evi böyle bir şey duyurmuş. Anket için linkte ekleyeceğim. Anket hikayede…

Profil linki

5 Beğeni

Kitap bilimkurgu geçmekte.

10 Beğeni

Kapak çok güzel duruyor,Kronik gerçekten her işini çok özenli yapıyor.Ekledim listeme.

2 Beğeni

Yeni Kara Çınar

32 Beğeni

Çınar gönüllerin yayınevi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

3 Beğeni

Çok hızlısınız tam paylaşayım diye ss alıyordum tak siz paylaşmışsınız. Vallahi tebrikler.

Çınar çok iyi gidiyorsun bravo.

3 Beğeni

O kadar splatter brush aldık bari kullanalım diyor çınar :slight_smile: Daha önce 1930 yıllarda Türkçeye Siyahlı Kadının Kokusu olarak çevrilmiş. Sarı Odanın Esrarı kitabının devamı gibi gibi bir şeymiş sanırım.

7 Beğeni

Nebula Kitap yenisi:

Bana Evimizi Anlat, Anahid - Katerina Poladjan

2 Beğeni

İngilizcesi 27 Mayısta çıkacak.

11 Beğeni

34 Beğeni