Yeni Kitap Haberleri

Yazarlıktan bahsediyorsak, Nolan kardeşlerden kalemi daha güçlü olan Jonathan Nolan’dır bu arada. Christopher’ın yönetmenliği ön plana çıkıyor genelde. Konuyu saptırasım geldi pardon.

1 Beğeni

Harlan Coben’in ben de iki kitabını okumuştum. Ama adlarını şu an hatırlayamadım. Coben’in romanları esprilidir. Konular çok derinlikli değildir, kolay okunur.

1 Beğeni

Gözden kaçmıştır efendim. Işıkyaratan serisinin devam kitabı da bu yıl çıkarılması planlanan kitaplardan.

2 Beğeni

İnanır mısınız biraz önce Enginlik serisi hakkında sorduğum soruya cevap verdiler. Hem de ilk kez. Şok oldum. :grinning:

4 Beğeni

İthaki yetkililerinden biri siyah kapaklı Silmarillion bu yıl içinde çıkmaz diye yanıt verdi. Sadece kapağı değişecek bir kitabı bu kadar süre zarfında basmamaları tuhaf geldi bana. Acaba LOTR dizisi mi bekleniyor…

3 Beğeni

Kronik kitap o kadar güzel eserler çıkarıyor ki yetişemiyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

Ne dediklerini söylebilir misiniz?

1 Beğeni

5 Beğeni

Her yeni baskı aynı zaman da yeni baskı telif ödemeleri, yeni imzalar, yeni onaylar demek ve bir de yayın programının doluluğu, matbaanın yoğunluğu vs.

3 Beğeni

Teşekkürler.2020202020

1 Beğeni

Sanırım İthaki açısından tek geçerli neden program yoğunluğu olsa gerek. Çünkü diğerleri bu zamana kadar aşılabilecek nedenler.

1 Beğeni

Bu şekilde cevap verdiler :slight_smile:

8 Beğeni

Yeni tasarımla gelecek tüm seri bu arada. Şimdi hatırladım. Yeni kapaklar olacaktı konuşulmuştu bu.

1 Beğeni

Evet birkaç ay önce sormuştum, baskısı tükenmiş kitapları yeni kapaklarla basacağız demişlerdi. Umarım sözlerini tutarlar.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim.

@Ozgur yeni kapaklar ile gelecekse harika olur. IInşallah serinin sonunu görebiliriz. Keşe birde şu Dresden Dosyalarının devamı gelse.

3 Beğeni

2020’yi görünce ne oluyor yine dedim. Meğer 20 karakter sınırıymış.

3 Beğeni

7 adet gönderi şu konuya taşındı: Kitaplar Hakkında Danışma Başlığı: Şu Kitabı Okudunuz mu?

Bence Silmarillion’un siyah kapaklı çıkmasından daha önemli bir olay varsa o da kitap sırtının düzgün basılmasıdır. Ters bastıkları için alamıyorum kitabı :smile:
Bu konuda ciddi takıntılıyım. Kendimce böyle yapan yayınevlerini boykot ediyorum. Bakınız: İletişim

2 Beğeni

Benim durumda da bu; kitabı kalın göstermek için yaptıkları boyu kısaltma ve olan sayfalarda da bıraktıkları boşlukları normal kitap boşluğu şekline getirerek normal bir kitap gibi kitap basmaları.

1 Beğeni

Siyah kapaklı basılırsa hem boyutları hem de yazıların yönü değişecektir.