Evet devam niteliğinde bir kitap. Kitap Kulübü için bugün okumaya başladım Sarı Odanın Esrarı’nı ve harika gidiyor. İkinci kitabın da hemen çıkacağını görmek beni sevindirdi. Joseph Rouletabille karakteri de gerçekten romana ayrı bir tat katıyor.
Bugün sordum. Basımına yeni başlanmış ama Kasım-Aralık iade süreçleri olan aylarmış, sayım falan yapılıyormuş sanırım. O yüzden satışa sunulup sunulmayacağı ile ilgili kesin bilgi alamadım.
Myron Bolitar serisi ile alakalı bir sorum olacaktı, goodreads’te 11 kitap gözüküyor. Görselde ilk 10 kitaba yer verilmiş. Son kitapla alakalı bilginiz var mı?
Ayrıca Harlan Coben hiç okumadım, tavsiye midir? Cüzdanım ve ben kaşınıyoruz bu akşam galiba
Ben sadace Oyunbozan’ı okumuştum bu seriden. Oldukça güzeldi. Türü seviyorsanız yazarı da seversiniz. Son kitap Home’u Martı daha önce yayınlamadı bildiğim kadarıyla. Eski baskılarını uygun fiyatlı bulabilirsiniz ama hem isimlendirme hem de numaralandırılmaması sebebiyle seriyi takip etmek zor. Ben Harlan Coben konusu açmıştım oraya bi bakabilirsin.
Ben Kasım’ın başında sormuştum, sonra sağ olsun burdan yayınevi ile bağlantısı olan biri de sormuştu matbaada demişlerdi. Demek anca şimdi başlanmış basıma. Umarım bekletmeden satışına da başlarlar.
İnternetten 2-3 sayfa bulup ön okuma yapayım, duruma göre alabilirim. Çok teşekkürler.
Harlan Coben romanlarını okumak Christopher Nolan filmlerini izlemek gibi, tek kelime ile mükemmel.
Ben atarım eğer isterseniz. Güzel romandı.
Yıllar yıllar önce bu forumda görmüştüm, sanırım 1960’lardı, Hyperion diye bir kitabın çıkacağı duyurulmuştu. Ne oldu ona bilen var mı?
Olur, çok sevinirim.
Çok iddialı olmadı mı böyle? Şaka bir yana beklenti yükselince sonu nahoş olabiliyor. Siz böyle övünce sanırım aralık ayı içerisinde başlayacağım. Unutmazsam yorumumda etiketlerim sizi de. Teşekkürler.
Kemal Bey çok az kaldı dedi 1 2 gün önce.
Edit: Tam olarak şöyle demiş:
Hyperion çok az kaldı. Son kontrolleri ve onayları kaldı yanılmıyorsam.
Ben seneler evvel Oyunbozan ve Kayıp’ı okumuştum ve seriyi baştan sırayla okumayı planlıyorum. Çok uzun zaman geçtiğinden net hatırlamıyorum ama özellikle Kayıp kitabını komik bulmuştum. Diyalogların harika olduğunu düşünmüştüm bir de.
Ya bir de yanlış hatırlamıyorsam Stephen King, Yabancı kitabında Harlan Coben’i övüyordu. Oradan da bir sempatim oluştu. Teşekkürler öneriniz için.
Kitabın içinde bahsini geçiriyorsa tamam… Ahsjgkg Biliyosunuz Stephen King herkesi övüyor normalde, demek Harlan Coben ayrıcalıklıymış
Benzeşdiğini ben söylemedim ama kitapları fena değil bence, toplamda 3 kitabını okudum ve güzel diye düşünüyorum. Nolan filmlerini bayılarak izlerim bu arada. O yüzden benzeşiyor diyemem. Nolan yazar olarak daha iyidir kesinlikle. Grange, Tess Gerritsen seven benim, sevdiğim bir yazar. Jo Nesbo’ya bulaşmadım sadece. Bu tür herkesin seveceği bir tür değil bence. Ben öyle bayılarak okumuyorum ama kötü de denmez abartmak olur o. Önyargınız varsa şans verin bence. Ben aklından bir sayı tut serisine aynı şekilde yaklaşıyordum ama şaşırttı seri beni.
Bu tarz yazarlar zaten çok okunur. Gerçek entellektüel okur kesime asla hitap etmez. Tabii okuyan istediğini okur ama. Yazdıklarım size değil yanlış anlamayın. Christopher Nolan ile benzeştirildi ce sinirlerim zıpladı.