Gözler ciltleri de arıyor
Ciltlisi de mi gelecek ?
Bunlar geldiyse ciltlilerde yakın zamanda basılır.
@Elmakurdu23 Hype yaratmadan beklentiyi düşük tutmak iyidir.
Ciltli gelecekse bunları almayacağım. Ama ithaki’nin sağı solu belli olmaz. Hiç güvenim yok ithakiye.
Internette araştırırken şöyle bir şey gördüm,
seri hakkında bilgilendirici bir yazı. Başlığı varsa orada da paylaşırım.
İthakinin sağı solu belli olmaz ama kitapları Alfa bastığı için güvenebiliriz bence Alfaya
Bilmeyenler için Maceraperest Oğlak Yayınlarının markası. Kapakları çok hoşuma gidiyor ama İş Kültür Klasiklerini topladığım için bunlara hiç bulaşamayacağım.
Umarım bu üçlemenin satışları güzel olur. Benim çok sevdiğim bir seri olmasa da hikayenin devamını okumak isterim.
Aralık ayında satışa sunulacak dendi bana, demek ki ciltliler de gelmek üzere.
Hadi canım alfa mı basıyor? Çok teşekkür ederim. Ciltli bekleyeceğim
Dünyanın fantasy düzeyi Buz ve Ateşin Şarkısı’na yakın ama ana karakter büyü yapabiliyor.
Bu seri Buz ve Ateşin Şarkısı gibi karakterler arasındaki çekişmeler ve iktidar olma mücadelesi odaklı mı yoksa klasik dünyayı ele geçirmeye veya yok etmeye çalışan kötü güç ile savaş mı?
Kraliyet ailesi içindeki çekişme, bu sırada ülkenin savaşa girmesi ve tüm bunlar arasında yaşamaya çalışan kraliyet ailesinin gayrimeşru çocuğu(ana karakterimiz).
Buz ve Ateşin Şarkısı’nda sadece Jon Snow’u takip ettiğimizi hayal edin, ve karakter Jon Snow’a ciddi derecede benziyor. Tabi bu üçlemede kadro o kadar geniş değil. Devam serisi Liveship Traders’da dünyanın farklı yerlerinden karakterleri takip etmeye başlıyoruz, o zaman genişliyor.
Benimde tahminim az çok o yöndeydi. Genelde içinde az fantastik öğe bulunduran kitapları sevmiyorum. Bana orta çağda geçen entrika kitapları gibi geliyorlar. Umarım ilgi çekici bir dünyası vardır.
Ben asıl Liveship Traders serisini bekliyorum. O yeni fikirler içeriyor gibi.
Sonunda. Çok heyecanlıyım bu seri için. Çıktığı gibi alacağım.
https://www.kirmizikedi.com/kitap/urun/ff254a83a303495b8aaa8eb1f69386f6
https://www.kirmizikedi.com/kitap/urun/28952215b19e46cdac79cc881c4362ab
Can sıkıntısından siteleri gezerken bunları gördüm Kopernik Yayınlarından çıkmış. Güzel gibi duruyor. Ciltli ve ciltsiz versiyonlu.