Yeni Kitap Haberleri

Arkadaş, neden devamlı trip atan sevgili mesajı gibi cevap yazıyorlar, “görürsünüz. basılacak. olur.” iki üç cümle yazmak bu kadar zor mu? Bunu ithaki özelinde söylemiyorum, birkaç yayınevinde daha gördüm, ama ithaki’de çok fazla böyle oluyor. Neyse bana zaten cevap da yazmıyorlar genelde. :slight_smile:

26 Beğeni

Bu benimde dikkatimi çekti, çok egoistler.

İthaki günlükleri sayfasından sorun. Diğer yerlerden cevap vermiyorlar.

3 Beğeni

Basılacak lafı önümüzdeki 5-10 yılı kapsadığı için emin olamıyor insan.

3 Beğeni

2001’in devamı ne zaman basılır diye sorduğumda bana da böyle dediler.

7 Beğeni

Her gün çok fazla mesaj alıyorlardır, bununla ilgilenen bir personel de yoksa normal geliyor bana. Hiç cevap vermemektense kısa ve net yanıtlar veriyorlar.

14 Beğeni

İthakiye Yozgat belediyesi kaldırım bordürü ihalesi kararnamesini basacak mısınız? diye sorun, ona da basılacak diyor. Sanırım bot yüklemişler.

52 Beğeni

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: ahahahahshshz

3 Beğeni

Bu mesaja çok güldüm. :joy::joy:

2 Beğeni

Abi öyle ama ne bileyim bir iki cümle yazsalar daha iyi olmaz mı? Çok da yormaz sanki. :slight_smile: Belki de Alfa beni kötü alıştırmıştır, ne zaman soru sorsam aşırı ilgileniyorlar, ondan olabilir bu beklenti.

1 Beğeni

Cümleyi ne kadar uzatırlarsa uzatsınlar, tek kelime önem arz edecek:

• Basacağız
  • Değerli okurumuz, bize yazdığınız için çok mutlu olduk. Biz de size güzel bir gün dileriz. Sormuş olduğunuz eseri basacağız.

gibi :slight_smile:

12 Beğeni

11 Beğeni

Kutulu set 11. ciltten sonra mı çıkar acaba?

2 Beğeni
  1. de bot mesajı.Bence bir yere yazılı kayıt etmişler bunları kopyala yapıştır yapıyorlar.

O değil banı yiyiyorduk. 2. deyi birlikte yazınca nasıl siteye yolluyor bizi öle. :rofl:

3 Beğeni

Yaman Koray’ın kitaplarından Büyük Orfoz ve Deniz Ağacı’nı yeniden basmış Dedalus yıllar sonra. Kapakları da güzel olmuş.

10 Beğeni

Eğer yanlış anlamıyorsam Vaiz’in son cildi yayınlandıktan 2-3 ay sonra kutulu hali çıkmıştı.11 son ciltse,kutulu baskıyı şubat-mart gibi bekliyorum.Vaiz’in kutusu gerçekten çok başarılıydı.

2 Beğeni

Kara Karga - “Kayıp Kitaplar Kütüphanesi” yeni eser;

Laputa - yeni eser;

İthakiYeniler / Diyarlar devam eserleri ve ciltli baskılar geliyor.
1 2 (2) 3

46 Beğeni

Raistlin Tarihçelerinin (Ruhdöveni - Silah Kardeşliği) yazar adını yanlış girmişler. Margeret Weis olcak.

Gerisi Drizzt 7-8-9-10-11-12 ve 13. Sahaflarda uçuk fiyatlara satılan kitaplar.

11 Beğeni

Aylardır aldığım en iyi haberlerden biri. Helal olsun valla. Ben üçleme ciltlileri ütopik bulmuştum, harbiden bastı adamlar. Ben 54 kitaplık seriyi kanepenin altına kaldırayım bari bunlarla devam ederiz :laughing: Orası bir karmaşaya dönüşüyordu zira.

16 Beğeni

Kristalin Hizmetkarı yok.
@Leingrad 2. serinin sahaf fiyatı düşmez eksik basmışlar.

1 Beğeni

Sahaflarda sapkın fiyatlara satılan kristal parçası falanda var henüz basılmayan ama bunlar basıldı ise büyük ihtimal onlarda basılır. İş artık kitap ticaretinden çıkıp kepzelik boyutuna gelmişti iyi oldu.

13 Beğeni