Farseer Alfa’nın sitesinde satışta.
Sonunda.
Fiyatlar da uygun olmuş bence.
Farseer Alfa’nın sitesinde satışta.
Sonunda.
Fiyatlar da uygun olmuş bence.
Çok yakında Fenerium mağazalarında.
Offf çok iyi haber de neden sadece iki kitap var?
Hayırlı olsun. Dune tamamlandığına göre Hiçi ve Rama gibi serilere başlanmasını bekleyebiliriz sanırım.
Daha yeni göründüler sitede. Diğeri de gelir birazdan.
Alfa’yı tebrik etmek lazım fiyatlandırma uygun olmuş.
Açık ara serinin en kötü kapak tasarımı olmuş. Yapanın ellerine sağlık
3.yü de eklemişler
Farseer Serisi ciltli baskıları da çıkacak diye hatırlıyorum, ciltli alacak olanlar beklesin bence.
Bu ay içinde mi çıkacaklar?
Forumdan biri karton kapaklılar çıktıktan 10 gün sonra ciltliler de çıkacak demişti. Benim için ciltli önemli değil de kutulu çıkar diye düşünmüştüm. Belki eklerler onu da.
Bugün ne güzel bir gün böyle. Hem dune, hem de farseer. Müthiş
Fiyatlar çok uygun olmuş.
Farseer beklediğimden çok çok daha ucuza çıkmış. 880 sayfa kitap 30TL. Tüm seri 80 TL ediyor.
Alfanın ciltli baskıları karton kapaklı baskılardan 10 15 TL arası daha fazla oluyor. Ciltli olan seri de normal şartlarda 120 TL falan olacaktır diye tahmin ediyorum.
Bir Fenerbahçeli olarak renklere azıcık aşık oldum . İlk kitabı okuyamadım daha, 2021 Dune yılı olacak benim için.
Bakalım Assassin’s Creed bekleyip bambaşka bir hikaye bulan kaç kişi hayal kırıklığına uğrayacak.
Tam “Bu kadar kitap yeter şu an alacak kitabım da kalmadı.” diyorum. Tak!! “Raistlin Tarihçeleri” basılıyor… Onu da alıp “Tamam,” diyorum, TAK!! “Unutulmuş Diyarlar 7-8-9-10” geliyor. “Peki, tamam, o da gelsin” dedim, aldım. Şimdi de TAK-TAK!! Farseer ve Dune 6 geldi. Bu ne yaaa, varsa önceden haber verin bari boşa yemin etmeyelim