Yeni Kitap Haberleri

Bu ay içinde mi çıkacaklar?

1 Beğeni

Forumdan biri karton kapaklılar çıktıktan 10 gün sonra ciltliler de çıkacak demişti. Benim için ciltli önemli değil de kutulu çıkar diye düşünmüştüm. Belki eklerler onu da.

3 Beğeni

Bugün ne güzel bir gün böyle. Hem dune, hem de farseer. Müthiş :grin:

Ciltli baskı da çıkacak diye hatırlıyorum @Strenergy soralım o daha net bilgi yazar.

1 Beğeni

Cevap biraz üzdü ama olsun.:sweat_smile:

2 Beğeni

Fiyatlar çok uygun olmuş.

1 Beğeni

Farseer beklediğimden çok çok daha ucuza çıkmış. 880 sayfa kitap 30TL. Tüm seri 80 TL ediyor.

Alfanın ciltli baskıları karton kapaklı baskılardan 10 15 TL arası daha fazla oluyor. Ciltli olan seri de normal şartlarda 120 TL falan olacaktır diye tahmin ediyorum.

4 Beğeni

Bir Fenerbahçeli olarak renklere azıcık aşık oldum :heart_eyes: . İlk kitabı okuyamadım daha, 2021 Dune yılı olacak benim için.

8 Beğeni

13 Beğeni

Bakalım Assassin’s Creed bekleyip bambaşka bir hikaye bulan kaç kişi hayal kırıklığına uğrayacak.

Tam “Bu kadar kitap yeter şu an alacak kitabım da kalmadı.” diyorum. Tak!! “Raistlin Tarihçeleri” basılıyor… Onu da alıp “Tamam,” diyorum, TAK!! “Unutulmuş Diyarlar 7-8-9-10” geliyor. “Peki, tamam, o da gelsin” dedim, aldım. Şimdi de TAK-TAK!! Farseer ve Dune 6 geldi. Bu ne yaaa, varsa önceden haber verin bari boşa yemin etmeyelim :smiley:

7 Beğeni

Evet isim fecaat ancak hayal kırıklığından ziyade beklentilerini farklı bir şekilde karşılayacaktır bence :slight_smile:.

Aynen öyle, ben de okurken suikastçı temelli bir şey bekliyordum, “Bu nedir ya?” diye diye okudum :slight_smile: Çok beğendiğim serilerden değildir ama 7-8 arası bir puan alacağını düşünüyorum. Sıkılıp da yarım bırakanlar hariç elbette :slight_smile:

@M3rett0 Hatırladığım kadarıyla bir suikast filan da yok ortada :slight_smile: Ama çok oldu, unutmuş olabilirim. Yine de bi AC değil, orası kesin :slight_smile:

Robin Hobb ilk kitabın adını Chivalry’s Bastard yapmak istemiş ama yayıncı bu isim daha çok satar diye değiştirmiş.

@isos81 İlk kitapta suikast denemesi var, ikinci kitabın başında casusluk yapıyor. Suikast gerçekten yok yani, 1. ve 2. kitap arası dönemde birilerini öldürmüştür diye varsayıyoruz. :smiley:

2 Beğeni

Yine bu idare eder de Liveship Traders da iyice zıvanadan çıkmış isimler. Mad Ship’te koptum tamamen.

@isos81 Desenize hocam yine ayrı görüşteyiz :smiley:.

1 Beğeni

Seri isimleri güzel Farseer, Liveship Traders, Tawny Man vs. ama kitap isimleri özensiz. Fool’s Errand güzel bir tek.

1 Beğeni

Ben de aynı durumdayım. Bu ay için tamam artık derken Dune 6, Hanedan üçlemesi ve Üç Cisim Problemi yeni baskıları var.

1 Beğeni

Çıkacak Alper Hocam. Başta çıkmayacaktı fakat daha sonra genel istek üzerine ciltli de basacağız dediler.

1 Beğeni

image

Twitter üzerinden şöyle bir soru-cevap olmuş. Karşılaşınca foruma da taşımak istedim.

10 Beğeni

Üç cisim problemi yeni baskı yaptı mı :face_with_hand_over_mouth: