Evet isim fecaat ancak hayal kırıklığından ziyade beklentilerini farklı bir şekilde karşılayacaktır bence .
Aynen öyle, ben de okurken suikastçı temelli bir şey bekliyordum, “Bu nedir ya?” diye diye okudum Çok beğendiğim serilerden değildir ama 7-8 arası bir puan alacağını düşünüyorum. Sıkılıp da yarım bırakanlar hariç elbette
@M3rett0 Hatırladığım kadarıyla bir suikast filan da yok ortada Ama çok oldu, unutmuş olabilirim. Yine de bi AC değil, orası kesin
Robin Hobb ilk kitabın adını Chivalry’s Bastard yapmak istemiş ama yayıncı bu isim daha çok satar diye değiştirmiş.
@isos81 İlk kitapta suikast denemesi var, ikinci kitabın başında casusluk yapıyor. Suikast gerçekten yok yani, 1. ve 2. kitap arası dönemde birilerini öldürmüştür diye varsayıyoruz.
Yine bu idare eder de Liveship Traders da iyice zıvanadan çıkmış isimler. Mad Ship’te koptum tamamen.
@isos81 Desenize hocam yine ayrı görüşteyiz .
Seri isimleri güzel Farseer, Liveship Traders, Tawny Man vs. ama kitap isimleri özensiz. Fool’s Errand güzel bir tek.
Ben de aynı durumdayım. Bu ay için tamam artık derken Dune 6, Hanedan üçlemesi ve Üç Cisim Problemi yeni baskıları var.
Çıkacak Alper Hocam. Başta çıkmayacaktı fakat daha sonra genel istek üzerine ciltli de basacağız dediler.
Twitter üzerinden şöyle bir soru-cevap olmuş. Karşılaşınca foruma da taşımak istedim.
Üç cisim problemi yeni baskı yaptı mı
Çooooook yakında
Bu ay içinde set olarak %50 indirimle satılır muhtemelen. Tek tek almaktan daha iyi oluyor.
Ali Can Saygı paylaşmış ben de yazmaya geliyordum tam. Umarım bu sarı tonla çıkacaktır. İthaki Yayınları’nın paylaştığındaki ton pek kötüydü.
O mockuptan kaynaklanan bir durum. Asıl kapaktaki renkler böyle.
Sanırım bol entrikalı bir low fantasty kitabı. Pek yüksek beklentim yok. Entrikalı kitapları pek sevmiyorum
Forum ahalisi bu kitap için biraz fazla hypleı gibi geliyor bana. Ama bence ejderhaların olduğu got tarzı bir kitap gibi.
Son olarak aşağıya şunu atayım:
Ben sorduğumda 10 gün sonra çıkartılacak dediler. Bugünden itibaren 10 gün.
Ciltli bekliyorum ben de. Bir de kutulu olsa tadından yenmez.
Ben bol entrikalı, içerisinde fantastik öğeler barındıran bir seri bekliyorum açıkçası. İçerisinde dram, trajedi unsurları da barındırıyorsa tadından yenmez. Umarım klişeler çok yoktur.
Farseer ciltliler beş on güne çıkacak dediler bana. Biraz önce yine sordum aldıkları bilgi 10 gün içinde çıkacağı yönündeymiş fakat yine belli olmaz kesin demeyelim dediler.