Yeni Kitap Haberleri

Aslında bu durum bence daha çok İthaki yabancı ajans uyumlu çalışmasını gösterir.

Çok sayıda iyi kitabın veya ilgi çeken kitabın (bu örnekte dizi hakları Netflix tarafından alınmış kitap gibi) ajans tarafından ithakiye önerildiğini gösterir. En iyi ihtimalle İthaki bu kitabın haklarını 1.5- 2 yıl önce almıştır.

11 Beğeni

Kitap kapaklarında en nefret ettiğim şey film/dizi afişi afişi şeklinde yapılmasıdır. Bir de Netflix dizisi çıkartması yapıştırmışlar.:persevere::persevere:

7 Beğeni

Hocam benim kitabın basılmasına lafım yok. Aksine destekliyorum ama dürüst olmalılar.

1 Beğeni

Çıkması geciken kitaplar için diyorsunuz galiba. Evet, bu konularda zaman aralığı konusunda ne yazık ki ithaki çoğu kitap için iyi sınav vermedi, vermiyor.

1 Beğeni

Kitap güzel mi acaba ?

@Artorias ben cidden beğenemedim hocam, ama kızardıktan sonraki halini görmek isterim :smiley:
@Tobizume teşekkür ederim hocam, son kitabın içeriğini bilmediğimden böyle bir yorum yapmış oldum :slight_smile:

1 Beğeni

Yalın Alpay’dan yeni kitap. Bu adam ülkemiz için bir nimet.

images (1)

4 Beğeni
1 Beğeni

Yeni bir Alman polisiyesi daha

7 Beğeni

Felsefe Tarihi 2 geliyor.

7 Beğeni

@BiblofilYouTube haklısın modern seriden gelmedi.

5 Beğeni

Aynen. Tahmin ettiğim gibi. Hayırlısı olsun. Modern’e ne gelecek sırada merak konusu. Seviyorum hakim bey.

1 Beğeni

İyi kitap lafının üzerine gelirmiş. :slight_smile:

2 Beğeni

Bu kitabın yazarı ile Dünya’ya Düşen Adam’ın yazarı aynı kişi mi?

1 Beğeni

Evet.
Bu kitabın dün ilk duyurusu yapılınca ecnebilerin yorumlarına bakmıştım. Özellikle satranç oynayanların kitabı gerçekçi buldukları ve sevdikleri yazılmıştı.

1 Beğeni

Şimdi kitap merakımı cezbetti. Dünya’ya Düşen Adam’ı beğenmiştim. Yoksa dizinin popülerliği beni itiyordu.

2 Beğeni

Dizi de oldukça güzel. Seyircisini gerizekalı gibi görmeyen nadir dizilerden. Bildiginiz gibi misal solucan deliği anlatmak için mutlaka bir kağıt alıp katlamak kalemi kağıdı delerek geçirmek gerekir. Oysa Quens Gambit böyle değil. Alıştığımız seyirciyi aptal sanan dizilere bir eleştiri gibi.

3 Beğeni

@BiblofilYouTube yeni modern ocakta geliyormuş, bu ay gelse iyidi :sweat_smile:

2 Beğeni

Umarım bu A2 seviye Türkçeyle editörlük yapmıyorsunuzdur.

9 Beğeni

Acelesi yok aslında ben daha 13-14. Kitabında falanım ama yeni gelenin ne olacağı heyecanı yetiyor açıkçası.

1 Beğeni