Aslında bu durum bence daha çok İthaki yabancı ajans uyumlu çalışmasını gösterir.
Çok sayıda iyi kitabın veya ilgi çeken kitabın (bu örnekte dizi hakları Netflix tarafından alınmış kitap gibi) ajans tarafından ithakiye önerildiğini gösterir. En iyi ihtimalle İthaki bu kitabın haklarını 1.5- 2 yıl önce almıştır.
Çıkması geciken kitaplar için diyorsunuz galiba. Evet, bu konularda zaman aralığı konusunda ne yazık ki ithaki çoğu kitap için iyi sınav vermedi, vermiyor.
@Artorias ben cidden beğenemedim hocam, ama kızardıktan sonraki halini görmek isterim @Tobizume teşekkür ederim hocam, son kitabın içeriğini bilmediğimden böyle bir yorum yapmış oldum
Evet.
Bu kitabın dün ilk duyurusu yapılınca ecnebilerin yorumlarına bakmıştım. Özellikle satranç oynayanların kitabı gerçekçi buldukları ve sevdikleri yazılmıştı.
Dizi de oldukça güzel. Seyircisini gerizekalı gibi görmeyen nadir dizilerden. Bildiginiz gibi misal solucan deliği anlatmak için mutlaka bir kağıt alıp katlamak kalemi kağıdı delerek geçirmek gerekir. Oysa Quens Gambit böyle değil. Alıştığımız seyirciyi aptal sanan dizilere bir eleştiri gibi.