Yeni Kitap Haberleri

Şunu beklemekten kuruduk kaldık iyi mi.

2 Beğeni

Ben karton kapaklara kutu olmayacağını öğrenince verdim siparişi, yarın gelir diye düşünüyorum. Elimdeki kitap bitince başlayacağım hemen.

Bende var bu seri ama sırf destek olmak için ciltli versiyonu alacağım. Biz de fantastik severler olarak elimizi mümkün olduğunca taşın altına koymalıyız. Umarım devamı gelir.

10 Beğeni

18 Beğeni

Kayıp Rıhtım olarak iki eseri buradaki arkadaşların yetenekleriyle basıp satsak iyi kar ederiz. :joy:

!984 ve Hayvan Çiftliği’ni Can’dan okumuştum. Çevirmen Celal Üster olduğu için çok iyi çevirilerdi. Fakat Can’daki diğer Orwell çevirilerinde Üster yok, acaba onların çevirileri nasıl? Can’dan tamamlamayı düşünüyordum Orwell kitaplarını ama Üster’in başka çevirisi olmadığını görünce 2021’de diğer yayınlardan çıkacak yeni çevirilere yönelebilirim.

Diğer Orwell kitaplarını okumuş arkadaşlar çevirileri hakkında yorumlarını söyleyebilirse sevinirim.

2 Beğeni

4 farklı baskı var. Ciltli, ciltli kutulu, karton ve karton kutulu. Ben mi yanlış biliyorum

1 Beğeni

Biri Alfa’ya Clive Barker, Kan Kitapları akıbetini sorabilir mi, bana cevap vermiyorlar :’)

5 Beğeni

Boğulmamak için okudum. Güzeldi. Celal Üster çevirilerini normalde sevmememe rağmen 1984 çevirisini cok beğenmiştim. Ciltli söyle güzel bir serisini yapab çıkarsa onlarsan alırım ama yeniden. Can ciltlileri es geçtim ben. İthaki zaten bkg icine dahil edecek. Is bankasi klasiklere alır. Yapsa yapsa alfa yapar yine ciltli seriyi. Bakalım artık.

1 Beğeni

Hayır doğru biliyorsun. Toplam karton kapak baskı 1500 adet, ciltli 1500 adet olacak dendi.

Yazarın satış durumunu da baz alarak hem yazarın diğer serilerine hem de fantastik kategorisine daha fazla ağırlık verecekler.

Alfa mutfağında Orwell varmış zaten. Güzel çeviri güzel baskı kazanır dendi.

@beachsam0rai cevap alınca yazacağım. :blush:

4 Beğeni

Clive Barker kitapları benim de merak konum. Bir tane daha vardı da unuttum. :thinking:

2 Beğeni

Valla Alfada olmayan bir Asimov kaldı. Allah aşkına bir el atıp ithakiden kurtarsınlar da biz de rahat edelim. Arthur Clarke ve Heinlein ithakide devam etsin ama Lem, Pkd, Douglas Adams, Orwell. Tüm sevdiklerim Alfada bu ara. Robin Hobb ciltli kutulu bekliyorum ben de. Vandermeer derlemelerine de ilerde yaşlanınca bedavaya cevirisini ben yapıp gönderecem ellerine. :grimacing:

5 Beğeni

Ben bugün konuştum Instagram üzerinden Alfa ile, bana kutulu olanlar ciltli olanlar olacak sadece demişlerdi. :thinking: Güvenip sipariş verdim öyle deyince, gerçi kutulu olarak da gelecekse sonradan bir şekilde hallederim diye düşünüyorum.

Bir iletişim sorunu olmuş olabilir sosyal medya personeli ile yayınevi arasında belki.

Ben yayın koordinatörüne yazdım. Cevap alabilirsem yazarım. Alamazsam yarın arar sorarım zaten. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Tamamdır. Normalde kutulu olsun diye takmam ama sade ve güzeldi yayınlanan resimlerde kutusu. Hoşuma gitmişti.

1 Beğeni

Notumu aldım yarın bir iletişime geçeyim tüm soruları sorarım. :blush:

Hem de Aslı Biçen çevirisi. :heart_eyes:

1 Beğeni

Paris ve Londra’da Beş Parasız ve Papazın Kızı’nı Berrak Göçer çevirmiş. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

2 Beğeni

@Strenergy hazır soruyorken, 2021 'de Dostoyevski 200 yaşında, toplu eser düşüncesi hayat bulur mu diye sorar mısın?

5 Beğeni

Sevgili @Strenergy hazır elin değmişken Lem’lerin akıbetini de sorabilir misin? :slight_smile:

2 Beğeni