Düşüncelerimi okumuşsun sanki Aynı şeyleri yazacaktım ama senin yazdığını görünce yazmaya gerek duymadım, alıntılamayı yeterli buldum.
Belki illüstrasyon içerecektir. Kapağından ziyade içinde böyle güzel resimler olursa benim daha çok hoşuma gider. Şömizini dilersek biz değiştirebiliriz.
Korsan baskı galiba… Oysa yayınevi korsana hayır diye hikaye bile paylaşmıştı instagram sayfalarında. Ayıp yahu… Yapılır mı bu yayınevine böyle bir şey? Yeni bastıkları, çok büyük bir satış potansiyeline sahip, çağın en büyük fantastik yazarlarından sayılabilen Brandon Sanderson’ın elinden çıkmış bu kitap nasıl korsan piyasaya düşer yahu? Hayır, korsanı yapan kimse ne kadar zevksizmiş arkadaş ona kızıyorum ben bir de. Korsan basıyorsun bir de bu kapakla mı basıyorsun? Bari biraz uğraşsaydınız yahu…
Hep derim Dex korsandan hallice baskı yapıyor diye. @Ozgur Yahu öbüründan kaçtım, burada yakalandım. Puuuu…
Tam yazacaktım ki sizin yazınızı gördüm, booktuberlarında belli yayınevlerinin övmediği işleri yok maşallah, gazete kağıdına fotokopi bassalar “çok muhteşem süpersonik” şeklinde öve öve bitiremiyecekler. Hepsi edebiyat ve kitap dünyasının duayeni maşallah (evet fena gıcık oluyorum kendilerine )
Skyward mi? Dune ın yeni kapaklarını mı? gerçı bence her ikisi de isteyen forumdaşları müsait zamanda kurtarıcam inşallah ama telif filan yerim diye korkuyorum açıkçası
Ben hertürlü kütüphanemde efsane gözukecek bir tasarim yapıcam kendim için o ayrı
Bence bir sorun olmaz hocam çünkü ticari bir iş yapmıyorsunuz. Bir de görsellerin telifi türkiyede bir yayınevine ait değil
Pegasus Aurora’nın Dönüşü diye bi’ kitabı bastığı zaman Skyward sanmıştım.
Buna benzer olsa bile razıydım.
İyice bir araştırmak lazım sonuçta forumda yayınladığımda halka açık olacak sıkıntı yaşamak istemem.
Sırf dune a yeni kapak tasarlamak için drizzt serisine 3 kitap ta bir ara verip dune okumaya karar verdim. Birde forum da ki arkadaşlardan dune kitaplarının sırt kalınlık ölçülerini bana ulaştıran olursa sevinirim keza bende sadece birinci kitap var.
Bu kapak yurtdışındaki orijinal kapak. Pegasus genelde kapağın da telifini alıp orijinal kapaklar kullanıyor. Üç harfli yayınevinin Skyward’ın kapağını almaya parası yetmemiş heralde
TTK tam gaz devam ediyor. Selçuknâme ve 2 ciltlik Kazım Özalp’ın Milli Mücadele seti ciltliler.Fiyat her zaman olduğu gibi makul seviyede.
Aynı olacak ama küçük sürprizler var diye cevap geldi
Bu cevabı sanırım aynı anda bana da yazdılar
Ben de kendi düşüncemi açıkça yazdım kendilerine. Karton kapakların aynını ciltlide kullanmanın çok doğru bir tercih olmadığını belirttim kendi adıma Belki kitabın içerisine birkaç görsel ekleyecekler, sürpriz dedikleri bu olabilir. Belki kutulu olarak da piyasaya sürülebilir.
@narpal evet haklısın.
Çevirmen değişmiş. Önceki kitapları Filiz Çakır çevirmişti.
Hayırlısı, bekleyip görmek lazım nasıl bir şey geleceğini.
Keşke ne zaman satışa çıkacağını da bilsek. Millet meraktan çatlayacak.
Kapaklar bir taraftan merak konusu ki bende merak ediyorum.
Benim şahsi fikrim mevcut kapakların ciltli baskıya yakışmayacağı. İnşallah farklılık olur.