Küçük sürprizler illüstrasyon olmalı, başka ne koyabilirler ki zaten? Karton kapaklıları değiştirmem için hala yeterli bir sebep yok.
Corrino Hanedanı’nın baskısı biraz kötü mü ne sanki? Dikdörtgen beyaz şerit tam ortalanmamış, renkler yayınladıkları görseldeki kadar canlı değil.
Kitap sırtlarına kapaktaki görsellerin küçültülmüş hallerini eklerler diye düşünüyorum. Ya da kapak görseli biraz daha büyüktür falan filan, buna benzer ufak tefek değişiklikler olur muhtemelen.
Ciltlilerin kapak tasarımı değişip Dune’a özel bir şekilde çıksa daha anlamlı olurdu sanki. BKK’nın dışına çıkılmış olurdu hem, Dune Kitaplığı olurdu bi nevi.
Acaba tek baskı yapılacak ve özel baskı olarak mı sunulacak kutulu şekilde. Bilemedim başka türlü çok mantıklı gelmiyor aynı kapakla ciltli basmak, satış açısından yayınevinin penceresinden bakarak söylüyorum elbette yoksa keşke her kitabın ciltli versiyonu olsa
Kapak görsellerini daire içine almayıp tüm kapağa bassalar çok daha güzel olur.
(Min. 500TL)
Gerçekten o kadar pahalı olur mu yoksa sarkastik bir yaklaşım mı bu?.. İthaki’nin fiyat politikaları ve yeniyıl ile gelecek zamların mevcut ekonomiye etkisi yüzünden anlayamadım doğrusu.
Şahsen ben seri tamamlandığı için geçtiğimiz hafta sipariş verecektim sonra ciltli versiyon açıklanınca onu almaya karar verdim. Ancak böyle ekstrem bir fiyat olursa almam mümkün değil.
Ciltli set %50 indirimle aşağı yukarı kaç tl olur acaba?
Ciltsiz kitapların etiket fiyatı 325TL Cildi, kutusu bir de malum yılbaşı dönemi falan derken ben 500+ bir etiket fiyatı olur diye düşünüyorum. Kutusu eğer yukardaki ise karton kutu gibi durmuyor, sanırım sert plastik bir kutu. %50 indirimle satılır ise aşağı yukarı 300+ bir fiyat bekliyorum.
Ben de İnstagram’dan İthaki yetkilisine aynen böyle yazdım En fazla birkaç görsel eklersiniz, sırf birkaç görsel için ciltlilerin çok tercih edileceğini sanmıyorum, keşke kapakları da değiştirseydiniz dedim. Şahsen ben de karton kapaklıları değiştirmek için bir neden göremiyorum
@Kvasir dediğiniz de olabilir tabi. Ancak öyle olsa bile ben ciltli almayacağım sanırım, üstelik @Leingrad’ın dediği gibi fiyat da yüksek olacaktır. Yine de dileyen alacaktır elbette. Az yukarıda da dediğim gibi keşke kapakları değişselerdi, ciltli almak için önemli bir nedendir kapak konusu bence.
Bu tarz bir şey olsa fena değil bence. Her cilt karton kapakların renginde olsa güzel olurdu.
Bu kadar kaliteli bir şey basacaklarını pek zannetmiyorum. Ki bassalar bile bu şartlar altında fiyatı çok uçuk olur.
Yok bence de basılmaz. Belki renk uyumu böyle olur diye düşündüm.
Öhöm. Serinin ciltli, kutulu olacağını biliyordunuz. Fakat şömizli olması bence yeni bir haber olacaktır
Kapak cilde de basılmazsa sadece şömizde olursa çok üzüleceğim. Hiç sevemedim dümdüz tek renk ciltleri.
Sahaflar geziyor bu sayfaları mümkünse stoklayıp bitirmeyin lütfen
Efendim bunu tüm bir seri olarak düşünüyoruz. Yani yan yana koyduğunuzda bir anlamı olacak kütüphanenizde.