Çok şükür sonunda Silverberg’e kavuşacağız. Daha önce hiç okumayan arkadaşlara Cam Kule’yi şiddetle tavsiye ediyorum.
Gerçekten çok kötü kapaklar. Bakasım bile gelmedi. Kitaplar ile hiç uyumları yok.
Anderson’ın yeni kitaplarını basacaklarını sanmıyorum. En iyi ihtimalle Uzaya Haçlı Seferi’ni BK serisine dahil ederler.
Ben de Uzaya Haçlı Seferleri’ni dahil edeceklerini düşünüyorum, zira İthaki daha önce de basmış bu kitabı.
@Oni, Hiçi Destanı çok övülüyor. Benim de merak ettiğim serilerden biri. Diğeri de Rama serisi. Umarım yakın bir gelecekte okuma şansı buluruz.
Uzaya Haçlı Seferi daha sabun köpüğü (space opera) ama eğlenceli bir bilim-kurgu. Hiçi Destanı serisi olsa güzel olurdu.
Bende Broken Sword’u okumak istiyorum ama çok pahalı.
İskandinav Mitoljisi üzerine fantastik bir kitapmış.
Her iki seri de ülkemizde yayınlanmıştı, Rama serisi için İthaki’nin güzel bir ciltlisi olsa güzel olurdu. Hiçiler için ise Kavram’ın kapaklarını hiç beğenmemiştim, güzel bir kapak ile tekrar zevkle okuyabilirim
En merak ettiğim baskılardan birisiydi. Beğendim güzel olmuş bence.
Ben yayınevlerin bu gönderilerinin altına, "Sonunda yaaa, ohh bee, işte buu, nihayet yaa " falan yazan insanlardaki motivasyonu merak ediyorum. Can baskılarında bizim bilmediğimiz bir sıkıntı mı vardı ki?
George Bernard Shaw’ın da telif hakları 2021 de doluyor. Yüzlerce yayınevi Orwell basacak, bassın da. Ama şu güzelim yazarı bakalım yüz değil on değil bir yayınevi olsun basacak mı? Modern Klasikler’den çıkan Dört Oyun kitabini okuyalı 10 yıla yakın oldu, hala tadı damağımdadır.
Ben bu sene okudum ve gerçekten de güzeldi.
Bütün yazarlar eşittir ama bazıları daha eşittir .
Telifi bitiyor, yeni çeviri ve kapaklarla göreceğiz diye seviniyorduk ama bakıyorum herkes pembeli kırmızılı domuzlu tasarımlar yapıyor. E ne farkı kaldı Can baskısından.
Ben de arka plandaki pembe siyah şeritlere anlam veremedim. Can kapağını andırıyor.
Birkaç ufak değişiklikle 1984 kapağı da olabilirmiş aslında, eh, fena görünmüyor.
Hepsi çok iyi yazarlar ve umarım bolca kitapları basılır. Özellikle Anderson. Kendisi en sevdiğim yazarlardan.
Ohh be sonunda.
Olur hem de çok güzel olur, Stapledon hakkında özellikle last and first men eseri hakkında olumlu şeyler okumuştum. Umarım İthaki yazarı BKK’ ne dahil eder.