Muhtemelen siyah olanlar cilt, renkliler şömiz. Alırsam ilk kez kitaplığıma şömizsiz kitap koyacağım sanırım.
Benim için mekanın sahibi geldi.
2 tane de Ceren Can Aydın çevirisi var. 2 tane Elif Nihan Akbaş, 2 tane de Özlem diye birisinin çevirisi var.
Şimdiye kadarki en beğendiğim Alfa’nın kapakları oldu. Böyle çeşitli yayınevlerinden çıkması ne güzel, seçim şansı çoğalıyor. Özellikle seri eserlerde bu gibi durumlarda yayınevleri bir birleriyle yarışırlardı, sonraki kitaplar için bekleme süremiz bu kadar uzamazdı.
George Orwell kitaplarını.
Ciltlinin sırt bütünlüğü daha güzel olmuş, kitaplıkta daha güzel durur. Ciltli alsam şömiz kullanmazdım ilk defa.
Elinize sağlık bu arada. Satışa ne zaman çıkar bilginiz var mı?
İlk defa ön sipsrişte verebileceğim kitap çıktı. Baskı şahane, bu tarz baskıları genellikle yabancılar çok yapıyor. İthakininde buna el atması güzel olmuş
Kesin bilgi alıp gün içerisinde döneceğim bu soruya. (evden çalışmanın zararları )
Muhtemelen gelecek hafta satışa çıkacaklar. Ama ön siparişe kısa bir süre içinde açacağız.
Bu arada gözden kaçmasın posterimiz de var baskının için de
Ciltli setin ücreti belli mi acaba?
Alfa yayınları boşuna Alfa yapmamış adını ya. En kral yayınevi.
Satışa çıkmış bile.
Beni gazandı
Ohoho %50 indirimle bile 325 TL, peki.
İki kat fiyat çekmişler, tam iki kat…
Bu kadar övgü yeter, fiyat belli olduğuna göre İthaki’yi gömmeye başlayabilirsiniz.
%50 ındirimle kitap başı 55 tl’ye denk geliyor ne güzel.
Şu paylaşımlarda bizi en çok heyecanlandırması gereken Sanderson iken akılçelen yüzünden sevinemiyoruz.