Yeni Kitap Haberleri

Tek tek baktım çevirmen olarak @Tobizume’nin dediği isimleri okudum ben de.

1984 Hasan Fehmi Nemli
Hayvan Çiftliği Hasan Fehmi Nemli
Paris ve Londra’da Beş Parasız Hasan Fehmi Nemli
Aspidistra Ceren Can Aydın
Papazın Kızı Ceren Can Aydın
Nefes Almak İçin Elif Nihan Akbaş
Katalonya’ya Selam Elif Nihan Akbaş
Burma Günleri Özlem Korkmaz
Wigan İskelesi Yolu Özlem Korkmaz
9 Beğeni

Ben pek kitap kapağı olayını önemsemiyorum. Önceliğim çeviri ve baskı kalitesi.

3 Beğeni

Az biraz melaj da verin hocam. Bu fiyata sadece kitaplar ve bir poster alınmamalı.

6 Beğeni

Kişisel algılanmasın kapakları sen paylaşmışsın konu karışmasın diye cevap seçeneğini kullandım.
Forumun genel kanısı bu yöndeydi de ondan yazdım

1 Beğeni

Dune ciltli baskıların indirimi neden %50 değil acaba %40 olarak gözüküyor. Genelde setleri %50 ile satıyorlar. Bunda bir ayrıcalık yapmışlar sanırım

Bu kitap ayrı okunabiliyor muydu ki? Çevirmen falan da belli değil :sweat_smile: strom light 4 basacak değiller ya. Tabi evrenin dışınd akitap bassınlar.

1 Beğeni

Ohohohoy Dune etiketi 650 lira. Ben alamam heralde bu durumda. Baya pahalı geldi. Ben onları oyalarım siz beni bırakın devam edin.

5 Beğeni

Kimse almazsa daha çok indirime girer. Yüzde 50 olduğunda da birbirimizi tutup seti almazsak yüzde 60 civarına düştüğünde saldırır bitiririz bu faslı. Diye düşünüyorum ben. Ama önemli olan örgütlenmek. :joy:

4 Beğeni

Ciltlerine falan kusur bulamayacağım hakikaten güzel olmuş ama o fiyat beni aşıyor. Heveslenmiştim kursağımda kaldı. :unamused: Bulursam 2. el falan toplarım belki.

2 Beğeni

Bu gözdem kaçmış galiba.

10 Beğeni

Bu da kişisel olarak heyecanlandığım bir kitap. Ama işte arka arkaya o kadar önemli kitaplar geldi ki normal zamanda olsa bir sürü reklamını yapacağımız böyle kitaplar biraz arka planda kaldı ne yazık ki.

3 Beğeni

Fiyat beni de duraklattı. Güzel bir indirime denk gelirsem alırım ama bu haliyle zor.

1 Beğeni

Beni de heyecanlandırdı. Sevdiğim oyunların arka planını öğrenmek fikri çok heycan verici :grinning:

Artık gönül rahatlığıyla Dune’un son iki kitabını karton kapak alıp seriyi tamamlayabilirim.

12 Beğeni

Sizin bilginiz var mı peki, tek başına okunabilecek bir kitap mı? MTG evrenini hiç bilmeyen birisi okursa keyif alabilir mi?

Tek kitap. Hatta bedava wikipedia’dan bile orjinalini indirip okuyabilirsin.

2 Beğeni

Zaten bu fiyata sahaflar toplayıp stoklayacak belli ki. İkinci elleri de 800 - 900’den başlar.

İthaki kesin Dune’u bunu tekli olarakta satar bir kaç ay sonra aceleci olmaya gerek yok bence.

Dune ciltli seti %60 indirimle ile almak hatta en azından kısa vadede %50 ile almak mümkün olur mu merak ediyorum. :thinking:

2 Beğeni

Dune sınırlı stok mu? Müsait değilim tüm konuyu okuyamadım. Bilen birisi beni etiketlerse sevinirim.

1 Beğeni