Yeni Kitap Haberleri

Dune ciltli yapıldıysa Dune’da kalınsın ne olur. Sinir oluyorum kitabı aldıktan sonra ciltli baskı vs yapılmasına…

3 Beğeni

Aslında bence mantıklı. Dune’daki mantıkla kendi cildiyle ayrı bir seri ama şömizle klasikler serisinde de boy gösterecek şekilde yapılabilir. Mümkünse “çok özel” baskılar olmasın da Dune gibi bir etiket fiyatıyla karşılaşmayalım.

1 Beğeni

Yüzyılın En İyi Distopya Öyküleri. :joy: :joy:

16 Beğeni

Keşke ciltli bassalar bilimkurgu serisini. Ama fiyatları Dune gibi olacaksa birçoğumuz Kemal Sunal’ın lokantanın camına ekmek banması gibi kitaplara uzaktan bakacağız. Bunun yanında İthaki’yi eleştirmemize rağmen bilimkurgu ve fantastik ve korku türünde İthaki kadar emek veren bir yayınevi yok. Ah bir de şu serileri biraz daha hızlı tamamlasa.

5 Beğeni

Malazan için sıradan bir haber dediğim için olmuştur. :sweat_smile: Kolay değil saatlerce İngilizce metin üzerinden çeviri yapıp bir kısmını bizler için hazırlamıştın. :krs: Ben sıradan bir haber dediğim için şok geçirmiş olabilirsin. :joy:

2 Beğeni

Ben, “dört distopya kitabı” teorisine gereksiz dedim. Yani Cesur Yeni Dünya, Biz, Fahrenheit 451 ve 1984. :sweat_smile: Bütün BKK dizisini ciltli basacaklarsa benim diyecek bir şeyim yok ama bu saatten sonra ciltlileri için karton kapaklıdan vazgeçemem. :sweat_smile: Dune’daki ciltler o kadar güzel görünmese şömizlerinin aynı kalması yine saçma gelirdi bana.

2 Beğeni

Olabilir. Yıllardır Malazan bekliyoruz o kısmı çok düşünmedim sanırım.

@annihilator valla olursa güzel olur. Masterworks’den nesi eksik. Ciltli olsun mis gibi.

@smartestidiot o listeden 1984 hariç pek ilgimi çekmiyor aslında valla. Çocukluğun Sonu da distopya bana kalırsa, Ben Efsane de. Neyse gelsin, ciltli gelsin, omnibus gelsin. Her tür özel basım gelsin. Bize yarar bu. Hepsini almasak da sevdiklerimizi alırız mis gibi. Ben seride neredeyse tüm kitapları okudum sanırım. 26 kitap var elimde 14’ü gerçekten sevdiğim kitaplar, diğerlerini almam mesela ama bu 14’ünü alırım.

2 Beğeni

Lütfen Silverberg kitapları basın artık, beklemekten kurudum.

7 Beğeni

Ciltli ve parası uygun her ciltli kitaba tamamım ama bu sefer de aklıma kurt düşüyor. BKK içinde seri olan kitaplar da tamamlanınca ciltli çıkar mı ya da Malazan ciltli olur mu diye.

1 Beğeni

:hugs: Dilimizde ilk kez göreceğimiz eserlerden mi oluşacak set ? (Hayaller)
Sanırım çevrilmiş eserlerden de oluşabilir set, Dune ciltliler gibi ? ( Gerçekler )

8 Beğeni

Malazan Haziran gibi çıkacakmış.

1 Beğeni

Cihan Karamancı normalde çok hızlı çeviri yapardı. Bu kadar uzun sürdüğün göre ilk 3 kitap geliyor gibi düşünerek kendimi yükseltiyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

Kara dörtlemeyi allayıp pulllayıp satmaya çalışacaklar bence. Fazla bir beklentiye girmeyin. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de öyle düşünüyorum ama umarım değildir. :weary:

Neyse belki Hyperion gelir…

4 Beğeni

Ya haydi be kardeşim gelsin şu Hyperion cidden.

2 Beğeni

Alfa yeni İskender Pala bandrolü almış. Alfa yayınlarının bandrol aldıktan sonraki sürecini göz önünde bulundurursak, bekleyeni varsa 8-9 ay sonra gelir :smile:

1 Beğeni

Yanlış anlamadıysam editörü askere gitmiş, dönünce yayımlanacakmış kitaplar.

2 Beğeni

Yok artık? Emre Aygün bedelli yapıyordur diye düşünüyordum ama değil o zaman. 6 ay beklemeyelim ya. Sanmam o kadar büyük şirketin o kadar bekleyeceğini :sweat_smile:

2 Beğeni

Malazan’ın kısmetine bak ya, bu sefer de vatani göreve takıldı :slight_smile:

19 Beğeni