Yeni Kitap Haberleri

Oyun dünyası ile ilgili olanların dikkatini çekebilir. Çevirmen tanıdık geldi mi? :smiley:

2 Beğeni

Malazan vatani göreve değil pandemiye takıldı. İzmir kitap fuarına basmayı planlıyorduk ama… Böyle büyük bir kitabı doğru zamanda çıkarmak için beklememizi anlıyorsunuzdur umarım :blush:

13 Beğeni

Valla aşıları da vurundular bugün. Bence doğru an geldi mi ne :smile:

İlk baskısı ister yüz bin adet olsun ister bi’buçuk porsiyon, kapakta niye ilan ediyorsunuz eyy meşhur yazar sahibi yayınevleri! Hasan Ali’ye de aynısını yaptılar.

Şahsi düşüncem pandeminin etkisi ile eve kapanan halk daha çok tv,daha çok oyun ve daha çok kitap okur oldu. Bence kitabı çıkarmanın tam zamanıydı. Belki başka nedenleri de vardır

Kitaplar kondisyon olarak güzel olacak ve çeviride sıkıntı olmayacaksa ( cihan karamancı varsa pek problem olmaz) 3-5 ay daha beklemeye değer.

5 Beğeni

Buradaki arkadaşlarımız, çıkacak kitaplardan neredeyse bizden önce haberdar olduğu için Malazan serisi gibi büyük bir seriyi, bu tarz bir hedef kitlesinde tanıtmakta sorun yok. Zaten Kayıp Rıhtım’ın bir çoğu Malazan’ı büyük bir heyecanla bekliyor ve sıfır tanıtım yapsak bile kitabın çıktığından haberdar olacak.

Fakat pandeminin başından beri bilboardlar, kitapçılar ve fuarlar gibi kitap tanıtımının büyük bir parçası olan birçok öğe kan kaybetti. Bu dönemde bütün gücümüzü sosyal medyaya verdik ve sosyal medyadan kitap tanıtımları yaptık. Fakat inanın, sosyal medyada bangır bangır paylaşım yapmamıza rağmen hala “Dune serisini tamamlayın artık” yazanlar oluyor. Ve bunlar sosyal medyayı aktif olarak kullanan genç insanlar.

Yani genel olarak buradaki insanların “Malazan çıksın nasıl olsa yok satacak” düşüncesini anlıyorum çünkü şu anda spesifik olarak bu türe heyecanlı olan insanların yer aldığı bir platformda yapıyoruz muhabbetlerimizi. Öte yandan şu anda Malazan ismini hiç duymayan bir kitle var ve onlar daha büyük bir çoğunluk. Bu yüzden yayınevi olarak onlara sesimizi en net bir şekilde duyuracağımız zamanı kollamalıyız.

37 Beğeni

Bence de mantıklı ama Kasım’da çıkaracağız da denilmişti ona bakarsak. Üstelik ilk değil ilk 2 kitap. O halde en azından ilk 3-4 kitabı çıkartırsınız diye umuyorum. :smiley: Orwell ve Dune bombardımanı yapabildiğinize göre gücünüz yeter diye düşünüyorum. Umarım planlama düşündüğüm yöndedir de bayram ederiz.

Bir şey diyeceğim forum… Ya Pegasus da Hyperion için aynısını düşünüyorsa? :frowning: Gerçi matbaada idi 2 hafta önce… Neyse… Kötü şeyler gelmesin akla…

1 Beğeni

Kendimi tekrarlıyor gibi olacağım ama Mart’ta çıkaracağız demiştik çünkü Mart’ta İzmir fuarının olacağını düşünüyorduk. Daha sonra Kasım dedik çünkü Kasım’da Tüyap olacağını sanıyorduk. Şimdi ise bir şey demiyoruz, 2021 diyoruz :blush:

11 Beğeni

En azından iletişimi kesmiyor yayınevi okuyucuyla. İletişimi tercih etmeyen yayınevleri de varken bu nimet sanırım. İthaki’nin ben burada hakkını vermek isterim. O anki plan ne ise anında söyleniyor. ‘‘Ee söz verdiniz, şimdi ne değişti?’’ gibi bir sitemden ziyade biraz kaygısal biraz da merak üzerinden sormaya çalışıyorum. Hesap soruyor gibi anlaşılmasın, para vermediğim ürünün veya insanların çalışma düzeninin hesabını sormak haddime değil tabii ki.

Not: Parasını verdiğim ürünün hesabını soracağım tabii. İleride İthaki eleştirirsem yine tepki almak istemiyorum, birilerine saygısızlık etmek zorunda kalmayayım diye ufak bir not düşeyim kendime. :slight_smile:

6 Beğeni

J. D. Barker - 4. Maymun ve 5. Cinayet kitaplarını önceden okumuştum. Serinin üçüncü kitabını bir buçuk yıldır bekliyorum, umudum yok ama…

Serinin üçüncü kitabı hakkında bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

Bir haber yok, ben 3-5 kez sordum cevap vermediler, forumdan başka soran arkadaşlar oldu, onlara da cevap vermemişler. İlk 2 kitabı da sahafa verdim, 3. kitap çıksa bile artık okumayı düşünmüyorum.

1 Beğeni

Bu kitaplar mı ciltli set yapılacak acaba?

1 2

3 4

6 Beğeni

Herhangi bir fuar 2021 içinde olursa ve kitabı da bu fuarda sunma durumu olursa, Erikson’ı davet etme ihtimaliniz var mı yoksa o ihtimal 2021 içinde sıfır mı? Bir de cilt konusunda nasıl bir yol izleyeceksiniz, kesin olarak ciltli olmayacak mı?

Bu arada kitap hazırsa son okuma için bana gönderebilirsiniz. :slight_smile:

@Bunn-Y Bunu gerçekten merak ediyorum (Erikson’ı davet etme işini yani). Yanıt verebilirseniz sevinirim.

4 Beğeni

1 Beğeni

Siteye ön siparişe koymuşlar. Evet bu dörtleme.kara-dortleme-1610601720

20 Beğeni

Kitabı çamur üzerinde görünce içim gitti…

1 Beğeni

Anahtar Deliğinden Esen Rüzgar satışa çıkmış.

Kidega niye 38 de idefix ile dr 30 anlamadım. Altın kitaplar kendi sitesinde de güncel kapak 30 görünüyor. Bu arada Kidega bazı kitapları eski kapaklı gösteriyor güncel kapak çıksa bile. Ben kidega tercih etmiyorum ama yazayım yine de.

2 Beğeni
7 Beğeni

Dune’u normal kapaklarıyla ciltleyip buna şekil kapak yapmak ilginç olmuş. :thinking: :thinking:

8 Beğeni

Amazon’da orijinal baskı fiyatına yakın olmuş :roll_eyes:

1 Beğeni