Yeni Kitap Haberleri

1 Beğeni
1 Beğeni

13 Beğeni
4 Beğeni

Belki nasıl bir kitap diye merak edenler vardır…

14 Beğeni

Bunun yanında Jim Butcher’ın yazdığı Spider-man romanı da çevrilse keşke :slight_smile: Sefil kahraman yazmakta adamın üstüne yok. Peter Parker da sefilliğin kitabını yazan bir kahraman zaten. Kusursuz bileşim :slight_smile:

4 Beğeni

Jim Butcher’ın Spider-man romanı olduğunu bilmiyordum. Çok merak ettim şimdi. Keşke çevirse İthaki hatta hazır ona el atmışken Dresden Files’a da devam etseler ne güzel olur. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni
1 Beğeni

250 TL. Satış fiyatı. Bir özel baskı daha gelecekti From Hell sonrası ama unuttum adını…

1 Beğeni

Şuan en baştaki ikisi çıkıyor ikiside özel baskı.
Ama Blazing combat 250sayfa 777 adet çıkacak özel baskı ve from hell kadar pahalı olmaz gibi.

1 Beğeni

Blazing çok doğru. O 100 lira seviyesinde tutulacak diye biliyorum. Her ikisinide almayı ümit ediyorum nasipse.

1 Beğeni

Bende alırım heralde ikinci ele düşerse:)

1 Beğeni

Ciltli baskılar da geldi…

tolsty1

tolstoy%202

10 Beğeni

Toplam kaç cilt çıkacak?

Mobilden diğer çıkacaklar iç içe girmiş gibi ama galiba toplam da 7 cilt gibi

5 Beğeni

Alfa’nın Tolstoy’un eserlerini bu şekilde basması iyi oldu. Bunları alırım artık.

1 Beğeni

Haberiniz için çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Bu kitaplardan KDV nasıl kalktı ya daha yılbaşına girerken zam gelecek diye konuşmuyor muyduk?

Çok bilmiyorum KDV indirimi konusunu. Geçici bir uygulama galiba, Yayınevleri kendi sitelerinden satışlarda yapabiliyor Kitap satış siteleri yapamıyor KDV indirimi…
Alfa grubu dışında kendi sitesinden KDV indirimi yapan başka yayınevi var mı bilmiyorum.
KDV indirimi ile birlikte Alfa etiket üzerinden kendi sitesinden yüzde 30 indirimle satıyor herhangi bir kitap satış sitesi de yüzde 40 indirim yapınca fiyat aynı olur.

EKLEME;
Alfa KDV indirimli: etiket fiyat: 29.63 TL - yüzde 30 indirimli fiyat: 20.74 TL

BKM kitap: Etiket Fiyat: 32 TL yüzde 38 indiirmli fiyat: 19.84 TL

BKM’de her Alfa kitabında yüzde 38 yok. Olanlarda 90 kuruş BKM’nin fiyatı daha iyi…

2 Beğeni

Geçen hafta beyaz kapakli olanlari almiştim. Bunlar ciltliymiş. Zamaninda haberim olsaydi, pisman oldum.

Önsözünde son pragrafta yazdigina göre yedi ciltten çok fazla olacak. Edebiyat disi yayinlar hariç (bazi kitaplar iki cilt olmazsa) 10-15 cilt arasi olacagini tahmin ediyorum. Ama önsözdeki gibi tüm külliyat olacaksa tahmin bile edemiyorum.

5 Beğeni