Yeni Kitap Haberleri

Işık yaratan 2 yakında basılır umarım sepeti bekletiyorum bu yüzden.

1 Beğeni

Hiçbir fikrim yok. Belki mit’in programı doludur.

Mit’in validesi rahatsızlanmıştı doğru hatırlıyorsam, o yüzden ikinci kitabın çevirisi için yeni bir çevirmenle anlaşmıştı İthaki. Ekşide yeni çevirmen hakkında pek hoş olmayan bir yazı var yukarıda @Leingrad 'ın paylaştığı, umarım daha iyi bir iş çıkarır bu sefer.

2 Beğeni

Çevirmen değiştiği zaman pek iyi olmuyor. Bir de çevirmenin kötü şöhreti olunca insan ister istemez düşünüyor.

1 Beğeni

‘İlk’ kitabı da Pangea kitaplığından çıkıyor. Kapak görseli de hazır ama değişiklik olabilir diye paylaşamıyorum.

3 Beğeni

Umarım yeni bir akilcelen rezaleti gibi olmaz! Sonra uğraş dur.

1 Beğeni

Çevirdiği bir kitabı okuma fırsatım olmadı hiç ama özellikle yayınevinin kendisiyle çalışmak istediğiyle ilgili yazmıştı bir yerde. İthaki memnun sanırım.

Forumdan bir arkadaşımız ilk kitabını çıkarıyor sandım. Kim ne çıkarıyor diye 10 saniye aradım. :smiley:

Yıl bitmeden KDY ile çıkartmayı düşündüğüm bir kitap var.Tarih alanında, fazlasıyla ince (60-80 sayfa) ve kaynağı bol, ama oldukça amatör bir kitap olacak, pek bir iddiam yok.Tamamen hobi amaçlı.Başlığa atmak için sabırsızlanıyorum.:relaxed: @zafer511 Belki alırsınız. :joy:

19 Beğeni

Tarihse ben alırım :slight_smile: Hem okumak hem de destek olmak için.

1 Beğeni

Tabi ki alırız :hugs: sevindim Samet :pray:

1 Beğeni

@CowardlyHero @Anita Nazik cevaplarınız için teşekkür ederim. :relaxed:

3 Beğeni

Ben de Karanlığı Taramak kitabını 6:45 ten okumuştum. Neredeyse hiçbir şey anlamadım kitaptan. Daha sonra gidip filmini izledim öyle anladım. Kısacası kitap okumaktan soğumak istemiyorsanız 6:45 çevirisi okumayın.

4 Beğeni

33 Beğeni

6 Beğeni

Tebrikler benim de fantastik kurgu türünde bir üçleme yazma düşüncem var. :relaxed:

2 Beğeni

Arsen Lupen’in kitapları yakın zamanda Ren dışında başka yayınevlerinden çıkacak mı? Bilgisi olan var mı?

2 Beğeni

Yakın zamanda farklı bir yayınevinin bandrol aldığını görmüştüm. Bu arada başka baskılar da görürüz tahminimce, Netflix bir şeyler yapınca kıymete biniyor malum.

3 Beğeni

Timaş yayınlarından çıkmıştı bir ara onlara bakabilirsiniz.

Ben ARSEN LÜPEN serisini yeniden okumak için sıralı ve düzgün çıkarırlarsa alırım. yayınevleri belli başlı bir kaç kitabını basıyor neredeyse hep.

1 Beğeni