Yeni Tasarımda Karşılaştığımız Sorunlar

Ben uygulamada yaşıyorum. Mobil.

1 Beğeni

Dikkatimi çeken birşeyde sanırım mesela size fısıldadım @danieljackson diye ve yazımı tamamladım. Sizde bunu okudunuz ve bana cevap yazdınız. Daha sonra bende size cevap yazmak için düzenle dedim ve tekrar size fısıldadığım zaman sanırım size bildirim gelmiyor.

Ekleme: @danieljackson gibi.

1 Beğeni

Ben de mobilde yaşıyorum.

1 Beğeni

Ben de mobilde yaşıyorum. @danieljackson

bunu iyice bi test etmem lazım bu discourse’un eksikliği olabilir.

2 Beğeni

Bazen düzenle ya da cevapla dediğim zaman yazma ekranı çıkmıyor. Sadece bende olan bir sorun mu bilmiyorum.

Ekleme: Ayrıca şuan düzenle falan dediğim zaman iptal dediğimde işlemiyor. Birde bildirim geliyor tıklıyorum bu yazım ekranı iptal dediğim halde kaybolmadığı için tarayıcıyı kapat-aç yapıyorum. Tekrar bildirime bakmamışım gibi gözüküyor.

3 Beğeni

Son iki gündür aynı sorun bende de mevcut. Sanırım sadece mobilden oluyor.

2 Beğeni

selamlar tekrar deneyebilir misiniz,

@J.S siz de denerseniz sevinirim.

2 Beğeni

Az önce denedim. Sorun devam ediyor ne yazık ki.

2 Beğeni

Yok mobile özel değil. Bilgisayardan giriyorum ben :slight_smile:

@danieljackson şuan olmadı ama ara sıra oluyor. 4-5 gündür karşılaşıyorum. Bakalım olursa tekrar yazarım. İlginiz için teşekkürler :slight_smile:

Ekleme: Düzelmemiş ne yazık ki.

Ekleme 2: Tarayıcıda geçmişi temizle dedim ve öyle girdim. Şuan sorun yok gibi bakalım.

2 Beğeni

Ben de yaşıyorum aynı sorunu. Hem mobil hem PC’de.

3 Beğeni

Bu gün başlayan saçma sapan İngilizce yazılar da sayılır herhalde.

Tıklayınca da bu yazılar çıkıyor.

3 Beğeni

Bu düzenleme sorunları herkeste varmış demek. Ben de telefona kızıp duruyordum. Demek telefonun suçu yokmuş. :grin: Sayfayı yenileyince düzeliyor bende. Ama her defasında aynı sorunun olması can sıkıcı bir durum.

2 Beğeni

Rıhtımın test ortamı yanlışlıkla foruma içerik göndermiş :slight_smile: @darlyopus düzeltti.

1 Beğeni

Neden bilmem, bende de oluyor. Sayfayı yenilediğimde yapabiliyorum ama.

3 Beğeni

Aynı sorun bende de var, sayfayı yenilediğim zaman düzeliyor. :slight_smile:

3 Beğeni

Ama düzeldi sanırım.
Edit: Düzelmemiş. :sweat_smile:

1 Beğeni

@Artorias @Rena Demin bende yine oldu ama bir daha olmadı.

1 Beğeni

Hayır devam ediyor. :smiley:

@J.S Arada bir ben buradayım yapıyor. :joy:

4 Beğeni

Demin düzenle yaparken taslak hata verdi :smile: Düzelmemiş demek ki. Bir süre böyle idare edeceğiz sanırım :slight_smile:

2 Beğeni