Ben uygulamada yaşıyorum. Mobil.
Dikkatimi çeken birşeyde sanırım mesela size fısıldadım @danieljackson diye ve yazımı tamamladım. Sizde bunu okudunuz ve bana cevap yazdınız. Daha sonra bende size cevap yazmak için düzenle dedim ve tekrar size fısıldadığım zaman sanırım size bildirim gelmiyor.
Ekleme: @danieljackson gibi.
Ben de mobilde yaşıyorum.
Ben de mobilde yaşıyorum. @danieljackson
bunu iyice bi test etmem lazım bu discourse’un eksikliği olabilir.
Bazen düzenle ya da cevapla dediğim zaman yazma ekranı çıkmıyor. Sadece bende olan bir sorun mu bilmiyorum.
Ekleme: Ayrıca şuan düzenle falan dediğim zaman iptal dediğimde işlemiyor. Birde bildirim geliyor tıklıyorum bu yazım ekranı iptal dediğim halde kaybolmadığı için tarayıcıyı kapat-aç yapıyorum. Tekrar bildirime bakmamışım gibi gözüküyor.
Son iki gündür aynı sorun bende de mevcut. Sanırım sadece mobilden oluyor.
selamlar tekrar deneyebilir misiniz,
@J.S siz de denerseniz sevinirim.
Yok mobile özel değil. Bilgisayardan giriyorum ben 
@danieljackson şuan olmadı ama ara sıra oluyor. 4-5 gündür karşılaşıyorum. Bakalım olursa tekrar yazarım. İlginiz için teşekkürler 
Ekleme: Düzelmemiş ne yazık ki.
Ekleme 2: Tarayıcıda geçmişi temizle dedim ve öyle girdim. Şuan sorun yok gibi bakalım.
Ben de yaşıyorum aynı sorunu. Hem mobil hem PC’de.
Bu gün başlayan saçma sapan İngilizce yazılar da sayılır herhalde.
Tıklayınca da bu yazılar çıkıyor.
Bu düzenleme sorunları herkeste varmış demek. Ben de telefona kızıp duruyordum. Demek telefonun suçu yokmuş.
Sayfayı yenileyince düzeliyor bende. Ama her defasında aynı sorunun olması can sıkıcı bir durum.
Rıhtımın test ortamı yanlışlıkla foruma içerik göndermiş
@darlyopus düzeltti.
Neden bilmem, bende de oluyor. Sayfayı yenilediğimde yapabiliyorum ama.
Aynı sorun bende de var, sayfayı yenilediğim zaman düzeliyor. 
Ama düzeldi sanırım.
Edit: Düzelmemiş. 
Hayır devam ediyor. 
@J.S Arada bir ben buradayım yapıyor. 
Demin düzenle yaparken taslak hata verdi
Düzelmemiş demek ki. Bir süre böyle idare edeceğiz sanırım