Aynı sorun bende de var, sayfayı yenilediğim zaman düzeliyor.
Ama düzeldi sanırım.
Edit: Düzelmemiş.
Demin düzenle yaparken taslak hata verdi Düzelmemiş demek ki. Bir süre böyle idare edeceğiz sanırım
Ben daha önce yazdıklarımı düzenleyebiliyorum. (Şimdilik) Ama şimdi yazdıklarımda yapamıyorum
Ara ara yapıyor, sonra sayfayı yenileyince düzeliyor ama kalıcı bir düzelme değil. Cevap yazarken bazen yazma ekranı gelmiyor. Düzenle deyince de taslak hata verdi diye uyarı alıyorum.
Özel mesaj yazarken çok fazla oluyor.
Özel mesaj pek kullanmıyorum ama doğrudur.
Forumun arama motoru düzgün çalışmıyor.
Genelde foruma birşey yazmadan önce aratan biri olarak sıkça denk geliyorum. Arattığım kelimeleri forumda olmasına rağmen listelemiyor. Kullanıcı adı girişi yapmak da işe yaramıyor. Daha önce yazdığım bir yorumu bulmak istediğimde hepsi listelenmediği için çoğunlukla bulamıyorum.
Örneğin “Kostova” kelimesini arattığımda listelenen sonuçlar :
Bu da sonuçlarda listelenmeyen kelimenin bulunduğu mesajım;
Resimdeki mesajın linkini paylaşabilir misin?
https://forum.kayiprihtim.com/t/hangi-kitabi-okuyorsunuz/82/4361?u=leingrad
Profil resimleri mobilde Chrome’da görünmüyor, Mozilla’da problem yok gibi. Tarayıcıdan kaynaklı herhalde. Nasıl çözebiliriz ki
Önceden forumdaki haberlerde gönderinin tamamını gör seçeneğine basıp forumdan çıkmadan haberleri okuyabiliyordum ama bir süredir kayıp rıhtım sitesine gitmeden okuyamıyorum. O özellik kaldırıldı mı yoksa mobile özel bir şey miydi? Arada ki tek fark artık mobilden değil pcden girmem çünkü.
Ben mobilden de okuyamıyorum.
Forum altyapısı üzerinde bu anlamda yapılan bir güncelleme hala gelmedi. Haliyle şimdilik o olana kadar doğrudan ana sayfaya yönlendirmek adına böyle geçici bir şey yaptık. Çünkü Forum’da tamamını gör dediğiniz takdirde görseller de, videolar da çıkmıyordu. Hatta ara başlıklar bile.
Ben tayfa yazısı istiyorum ama sürekli gidiyor. Hatırladığım kadarıyla daha önce de bu problemi yaşayan arkadaşlar vardı. Çözümü var mıdır?
Yazılım ile ilgili çok derin kod bilgim yok ama bazı kullandığım yazılımlarda benzer sorunlar denk geliyor. İsminizdeki açıklama ve tayfa yazısı aynı yere yazılıyor. İsminiz ve tayfa yazısının toplam karakter sayısı izin verilen karakter sınırının ötesinde ise tayfa yazısı son yazı olduğu için siliniyor olabilir.
Açıklama kısmı olmasa bile o ünvan kısmı düzgün çalışmıyor. Denemiştim benimki de olmuyorken.
@Akahige Moderatörler ayarlayabiliyor onu, bir kere yapıldı mı değiştirmezseniz sorun olmuyor bir daha.
Şimdi ayarladım. Bazen gidebiliyor evet, şu an kullandığımız altyapı beta sürecinde olduğu için geliştirmeler de devam ediyor. Tekrar olursa özelden yazarsanız müdahale ederim :krs.