Yeni Tasarımda Karşılaştığımız Sorunlar

Elin değimşken benimkini de yapar mısınız :sweat_smile: Agape kurbağaya çevirmeden :metal:t2:

2 Beğeni

@Agape dur bi’ daha birlikten çıkmadım hala askerim ya :sweat_smile:

2 Beğeni

Daha birlikten çıkmadan kural ihlali. Neyse geçmişe yönelik 1 aylık banı paket yapayım da yolda yersin. :buyucu:

2 Beğeni

Yolculuk için verilen kumanyada @Agape’den bir adet ban var zaten.

2 Beğeni

Az önce bildirim geldi. Konuyu takipte etmiyorum.

1 Beğeni

Youtube linkleri, direkt video olarak gözüküyordu. Şu an sadece link olarak gözüküyor.

2 Beğeni

Haberlerde forum içinde okumamız için bir buton vardı noldu ona 2-3 haftadır kayıp.

Ana siteye gidince kısa süreli körlük yaşıyorum. En azından bir karanlık tema olsa keşke.

1 Beğeni

1-2 hafta önce bu durumla ilgili yazmıştı @magicalbronze

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Geriye dönük bakmamıştım açıkçası.

2 Beğeni

Şu an sessize alıp daha sonra görmek istediğim konu başlıkları var. Sessize aldığımız konuları topluca bir yerde görebiliyor muyuz?

2 Beğeni

Profilinizde tercihler–>kategoriler–>sessiz’de olması gerek.
Bu arada benim başlık olarak kullandığım tayfa rozeti gidip-geliyor. Benimle alakalı bir şey mi?

Sessize aldığım kişilerin mesajları konu başlıklarında okunmamış ibaresi olarak çıkıyor. Grili bir sayı çıkar bu durumlarda, işte ondan. Bu kişi konuya en son mesaj atan kişiyse mesajını okumadığım sürece gitmiyor bu. Zaten engelleme uygulamasının amacı engellediğimiz kişilerin mesajlarını okumamak değil mi?

2 Beğeni

Bende de oluyor. Bir çözümünü bulamadım.

1 Beğeni

Bu genel bir sorun. Bende de var. Eskiden moderasyondan biri düzenleyince kalıcı oluyordu ama şu an durum ne bilmiyorum.

@magicalbronze düzenlemişti benimkini ama hala aynı devam ediyor.

2 Beğeni

Arkadaşlar, Tayfa ile ilgili beta sürümünü kullandığımız sistemde ne yazık ki çözemediğimiz bir sıkıntı var. Yeni sürümü çıkınca düzelir diye bekliyoruz fakat bu altyapıyı kullanan yabancı forumlarda da benzer sorunlar mevcut gözüküyor hala.

Yine de bu tarz durumlarda özelden ulaşırsanız farklı bir yolla da olsa müdahale etmeye çalışırım.

1 Beğeni

Şu anda herhangi bir fotoğraf ekleyemiyorum. Sabah ekleyebilmiştim. Yükleniyor diyor ama devam etmiyor. Cache temizledim ama soru devam ediyor. Acaba benim özelimde mi oluyor?

Edit: PNG uzantısı sorun çıkardı (eskiden çıkarmıyordu) ama JPG ekleyebildim. İlginç.

1 Beğeni

Forumun arama motoru hala düzgün çalışmıyor. Sonuçları hala listelemiyor.

3 Beğeni

Evet haklısınız, kendi mesajlarım arasında bir mesajı arıyorum ama o kelimenin olmadığı gönderilerim çıkıyor sonuç olarak

1 Beğeni

@alper yok, @Ufuk yok, @Agape yok.

7 Beğeni