Yeni Tasarımda Karşılaştığımız Sorunlar

Sessize aldığımız konuların listesini nereden görebiliyoruz acaba? Sessize alınan kategorileri ve üyeleri görebiliyorum ama konuların listesini göremedim.

1 Beğeni

İşaretlediğim mesajları listelenmiş halde görebiliyorum. Bunun gibi “takip ediliyor” olarak belirlediğim konuların da listesini görebilmem mümkün mü?

Profilinizin özet kısmına girdiğinizde bildirimler sekmesine girip kategorilere tıklayın. Orada sessize aldığınız ve takibe aldığınız kategorileri göster kısmı var. Oradan oluyor sanırım.

2 Beğeni

Bildirimler sekmesini epey kurcaladım ama maalesef aradığımı bulamadım. Yine de yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim. :slightly_smiling_face:

Profil ayarlardan ayarlamama rağmen her seferinde 24 saat geçmeden “Tayfa” yazısı kayboluyor.

Bunun kesin bir çözümü yok mu?

@alper Teşekkürler.

O halde görevli arkadaşlardan gerekli ayarlamaları yapmalarını rica ediyorum.

2 Beğeni

Kesin çözüm @Agape @SJack @Bay_Karamsar 'ın yazının ayarlamasını yapması.

Nedenini sorup öğreneyim. Bizler yapınca da değişiyor olabilir. İlk önce nedenini anlamak gerek.

1 Beğeni

Ben de Tayfaydım ama Yolcu’ya downgrade olmuşum, anlamadım. :frowning:

1 Beğeni

Forumda aktiflik azalınca (okuma- okunma -giriş vs ) forum yazılımı otomatik olarak yapıyor bunu.

1 Beğeni

Teşekkürler @alper Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyormuş demek.

2 Beğeni

Siz yapınca da değişiyor. Benimkini @magicalbronze ayarlamıştı yine de gidiyor.
Düzenleme: Mesajı attıktan sonra gördüm şimdi de gitmiş mesela.

1 Beğeni

@Agape yapınca gitmiyor. Forum yazılımını bile büyü ile sabitliyor. :slight_smile:

1 Beğeni

:thinking: @alper’in değindiği üzere, sistemin otomatik olmasından kaynaklanan bir durum olabilir. Bu durumda tek çözümü, forum ziyaretlerinin arasını fazla açmamak. :thinking: :man_shrugging:

2 Beğeni

Arkadaşlar konuya açıklık getireyim. Tayfa olmak için belli şeyleri yapmanız ve bu şeyleri yapmaya devam etmeniz lazım. Günlük son veriler değerlendirilerek konumunuz değişkenlik gösterebiliyor.

Tayfa olmaya hak kazanmış ve başlığı seçtiği halde bozulan kişiler için bizler yardımcı oluyoruz fakat sistem güncelleme aldığı anda bu tekrar yok oluyor.

Bende de sürekli kayboluyor. O yüzden takmıyorum artık hiçbiri olarak seçili :smiley:

1 Beğeni

İki yıldır bu gemide miçoluk yapıyorum hâlâ tayfanın bir üyesi olarak seçilmiş degilim. Rıhtım bizi istemiyor belli. ://

1 Beğeni

Bugün bir kaç defa başlıklarda beyaz ekran aldım. Bildirimden açınca garip bir şekilde bembeyaz bir sayfa açılıp kalıyor. Bazen 504 hatası da veriyor. Bazen yüklenmiyor. Bir sorun var sanırım ama nedir ne değildir anlamadım.

1 Beğeni

Site güncellemesiyle alakalı bir durum sanırım.

1 Beğeni

@Ozgur öğlen 2-3 kere bende giremedim foruma. Hata falan da vermedi. Açmadı direkt siteyi, dönüp durdu yükleme çubuğu.

2 Beğeni

@antimadde ve @Saralondes sitedeki yeni güncelleme yüzünden böyle olmuş gibi duruyor. Şu an tekrar kontrol ettiğimde 5 kişi ile aynı ip’den giriyoruz görünüyor. En kısa sürede düzelecek bu sorun da.

1 Beğeni