Kesin çözüm @Agape @SJack @Bay_Karamsar 'ın yazının ayarlamasını yapması.
Nedenini sorup öğreneyim. Bizler yapınca da değişiyor olabilir. İlk önce nedenini anlamak gerek.
Ben de Tayfaydım ama Yolcu’ya downgrade olmuşum, anlamadım. 
Forumda aktiflik azalınca (okuma- okunma -giriş vs ) forum yazılımı otomatik olarak yapıyor bunu.
Teşekkürler @alper Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyormuş demek.
Siz yapınca da değişiyor. Benimkini @magicalbronze ayarlamıştı yine de gidiyor.
Düzenleme: Mesajı attıktan sonra gördüm şimdi de gitmiş mesela.
@Agape yapınca gitmiyor. Forum yazılımını bile büyü ile sabitliyor. 
@alper’in değindiği üzere, sistemin otomatik olmasından kaynaklanan bir durum olabilir. Bu durumda tek çözümü, forum ziyaretlerinin arasını fazla açmamak.

Arkadaşlar konuya açıklık getireyim. Tayfa olmak için belli şeyleri yapmanız ve bu şeyleri yapmaya devam etmeniz lazım. Günlük son veriler değerlendirilerek konumunuz değişkenlik gösterebiliyor.
Tayfa olmaya hak kazanmış ve başlığı seçtiği halde bozulan kişiler için bizler yardımcı oluyoruz fakat sistem güncelleme aldığı anda bu tekrar yok oluyor.
Bende de sürekli kayboluyor. O yüzden takmıyorum artık hiçbiri olarak seçili 
İki yıldır bu gemide miçoluk yapıyorum hâlâ tayfanın bir üyesi olarak seçilmiş degilim. Rıhtım bizi istemiyor belli. ://
Bugün bir kaç defa başlıklarda beyaz ekran aldım. Bildirimden açınca garip bir şekilde bembeyaz bir sayfa açılıp kalıyor. Bazen 504 hatası da veriyor. Bazen yüklenmiyor. Bir sorun var sanırım ama nedir ne değildir anlamadım.
Site güncellemesiyle alakalı bir durum sanırım.
@Ozgur öğlen 2-3 kere bende giremedim foruma. Hata falan da vermedi. Açmadı direkt siteyi, dönüp durdu yükleme çubuğu.
@antimadde ve @Saralondes sitedeki yeni güncelleme yüzünden böyle olmuş gibi duruyor. Şu an tekrar kontrol ettiğimde 5 kişi ile aynı ip’den giriyoruz görünüyor. En kısa sürede düzelecek bu sorun da.
Kim o foruma seninle giren 5 kişi derhal hesap ver 
Şu an bu rakam sıfıra indi. Yine de tedbiri elden bırakmayalım. Sıfır risk ve sosyal mesaf… Korona açıklamasına giriştim nedense.
İp çetesi kurmuşuz, haberimiz yok
.
1 saattir giremedim foruma. Sanıyorum hâlâ sıkıntı var. Girmeyi başarmışken yazmış olayım 
Çalışma vardı ama artık sıkıntısız giriş yapabiliyor olmanız gerekiyor.