Kim o foruma seninle giren 5 kişi derhal hesap ver
Şu an bu rakam sıfıra indi. Yine de tedbiri elden bırakmayalım. Sıfır risk ve sosyal mesaf… Korona açıklamasına giriştim nedense.
İp çetesi kurmuşuz, haberimiz yok .
1 saattir giremedim foruma. Sanıyorum hâlâ sıkıntı var. Girmeyi başarmışken yazmış olayım
Çalışma vardı ama artık sıkıntısız giriş yapabiliyor olmanız gerekiyor.
Sorun kalmadıysa tamam. Teşekkürler
Profilde ki Tayfa - Denetmen yazıları çok güzel olmuş
Mobilden konulara girdiğimde aşağı ya da yukarı kaydırdığımda yorumları yüklüyor ve yükleyip çok ileri atıyor arada, nerede kaldığımı şaşırıyorum bunu neden yapar?
Genel bir yükleme ve sayfa yenileme sorunu. O konuda elden fazla bir şey gelmeyebilir.
Birinden alıntı yapacağımda yazdığı metni seçince eğer smiley varsa alıntı sekmesi çıkmıyor. Düz metinse çıkıyor.
deneme tahtası
Bu sorunun farkındayız. Ayrıca isim olunca da aynı sorunu yaşatıyor. Birkaç sorun daha var alıntı konusunda.
Evet isim konusu vs de vardı ama derdimi anlatmaya yeteceğini düşündüm Yetmiş. Eskiden yoktu bu sorun. Yeni çıkmış azizem.
Son güncellemeden sonra oluşan bir durum. Bir şekil çaresine bakılacak ama ne kadar sürer bilemiyoruz. @danieljackson
Eskiden tayfa yazısı siliniyordu. O çözülmüş ama bu sefer başka sorun ortaya çıkmış. Telefon güncellemesi gibi. Bir şey düzeltilirken diğer şey bozuluyor
Hepsi hallolur ya. Güvenimiz tam. Çözülmeyen bir şey olmadı şimdiye kadar. Bunlar da ufak şeyler olduğuna göree… @danieljackson
Zaten forumla alakalı değildir. Forumun kullandığı sistemle alakalıdır.
Bu arada tayfa yazısının rengini kendimiz seçebilsek çok güzel olmaz mıydı?
Bence Tayfa’nın renklendirilmesinden ziyade daha detaylı ve çeşitlendirilmiş bir rütbe sistemi getirilmeli.
Mor renk güzel ama karanlık mod kullandığım için kırmızı yapardım
Öyle bir sistem de güzel olabilir
Ekleme : Burada rütbeler gemiye göre yapıldığı için rütbe konusunda nasıl bir çeşitlilik yapabilirler bilmiyorum ama gelirse güzel olabilir.
Sadece çekilişe katılmak için gelenlere, yıllardır üye olmasına rağmen çok az zaman geçirenlere martı rütbesi verilebilir ve bazı kısıtlamalar olabilir (deneme süresi gibi). Bu sayede çekilişe katılmak için üye olanlar yerine; kayıp rıhtıma emek verenler, burada zaman geçirenler çekilişle ödül şansını arttırabilir.
Güzel olurdu ama çekilişin yapılmasının nedenlerinden biri foruma yeni üye çekmek zaten.