Yeni Tasarımda Karşılaştığımız Sorunlar

Kim o foruma seninle giren 5 kişi derhal hesap ver :joy:

1 Beğeni

:joy: Şu an bu rakam sıfıra indi. Yine de tedbiri elden bırakmayalım. Sıfır risk ve sosyal mesaf… Korona açıklamasına giriştim nedense.

2 Beğeni

İp çetesi kurmuşuz, haberimiz yok :joy:.

1 Beğeni

1 saattir giremedim foruma. Sanıyorum hâlâ sıkıntı var. Girmeyi başarmışken yazmış olayım :smiley:

Çalışma vardı ama artık sıkıntısız giriş yapabiliyor olmanız gerekiyor.

1 Beğeni

Sorun kalmadıysa tamam. Teşekkürler :slightly_smiling_face:

Profilde ki Tayfa - Denetmen yazıları çok güzel olmuş :slight_smile:

Mobilden konulara girdiğimde aşağı ya da yukarı kaydırdığımda yorumları yüklüyor ve yükleyip çok ileri atıyor arada, nerede kaldığımı şaşırıyorum bunu neden yapar?

Genel bir yükleme ve sayfa yenileme sorunu. O konuda elden fazla bir şey gelmeyebilir.

2 Beğeni

Birinden alıntı yapacağımda yazdığı metni seçince eğer smiley varsa alıntı sekmesi çıkmıyor. Düz metinse çıkıyor.

deneme tahtası :hanci:

4 Beğeni

Bu sorunun farkındayız. Ayrıca isim olunca da aynı sorunu yaşatıyor. Birkaç sorun daha var alıntı konusunda. :slight_smile:

1 Beğeni

Evet isim konusu vs de vardı ama derdimi anlatmaya yeteceğini düşündüm :slight_smile: Yetmiş. Eskiden yoktu bu sorun. Yeni çıkmış azizem.

2 Beğeni

Son güncellemeden sonra oluşan bir durum. Bir şekil çaresine bakılacak ama ne kadar sürer bilemiyoruz. @danieljackson

2 Beğeni

Eskiden tayfa yazısı siliniyordu. O çözülmüş ama bu sefer başka sorun ortaya çıkmış. Telefon güncellemesi gibi. Bir şey düzeltilirken diğer şey bozuluyor :joy:

1 Beğeni

Hepsi hallolur ya. Güvenimiz tam. Çözülmeyen bir şey olmadı şimdiye kadar. Bunlar da ufak şeyler olduğuna göree… @danieljackson

2 Beğeni

Zaten forumla alakalı değildir. Forumun kullandığı sistemle alakalıdır.

Bu arada tayfa yazısının rengini kendimiz seçebilsek çok güzel olmaz mıydı?:upside_down_face:

2 Beğeni

Bence Tayfa’nın renklendirilmesinden ziyade daha detaylı ve çeşitlendirilmiş bir rütbe sistemi getirilmeli.

2 Beğeni

Mor renk güzel ama karanlık mod kullandığım için kırmızı yapardım :sweat_smile:

Öyle bir sistem de güzel olabilir :+1:

Ekleme : Burada rütbeler gemiye göre yapıldığı için rütbe konusunda nasıl bir çeşitlilik yapabilirler bilmiyorum ama gelirse güzel olabilir.

Sadece çekilişe katılmak için gelenlere, yıllardır üye olmasına rağmen çok az zaman geçirenlere martı rütbesi verilebilir ve bazı kısıtlamalar olabilir (deneme süresi gibi). Bu sayede çekilişe katılmak için üye olanlar yerine; kayıp rıhtıma emek verenler, burada zaman geçirenler çekilişle ödül şansını arttırabilir.

8 Beğeni

:joy:

Güzel olurdu ama çekilişin yapılmasının nedenlerinden biri foruma yeni üye çekmek zaten.

1 Beğeni