İşte onları üye olarak alacak rıhtım ama martı statüsü olacak, deneme süresi gibi. Eğer aktif olmuyorsa daha fazla, kısıtlı üye olarak kalacak.
Evet bildirim sistemi yine saçmalamaya başladı. Bildirim yanıyor deminden beri aynı mesaj için. Yine bozdunuz
Bug gibi bir şey sanırsam. Profili gizli olan kişileri takip et dediğimiz zaman takibe alıyor ama takip ediliyor demiyor. Buton takip et olarak kalıyor. Birde acaba takip et dediğim zaman takipten çıkacak mı diye bakayım dedim ama takipten de çıkılamıyor.
O forum için kullanılan önbellek ile alakalı bir durumdur. F5 yap, yenile bir daha gözükmez.
Şu bildirim konusu sıkıntılı gerçekten. Nasıl bir çözüm olmalı bilemedim. En azından konu açarlarsa kullanıcılar öyle bildirim gelse keşke.
Çok bildirim geliyorsa:
yapılabilir.
Bildirim normalde. Ancak bana cevap vermiyor, alıntı yapmıyor ve benden de bahsetmiyor ancak yine de bildirim geliyor.
Ben şu an deneme evresindeyim takip et butonunun. Bakalım alışamazsam eski sisteme geri döneceğim
@fortknoxt takip ettiğin birisi varsa o yüzden geliyordur. Şu yeni gelen güncellemeyle ilgili.
Ben de 3-5 dakika önce sizin profilde takip et- takibi bırak - takip et diye test ettim butonu.
@fortknoxt O bildirimler galiba forumda online durumunda olduğumuzda gelmiyor, forumda yokken geliyor.
Profil gizli ise takipten çıkılamıyor yalnız bu sıkıntı eğer eski sisteme dönersem
Bu durumda “takipçi kasıp”, profili gizleye alıyorum.
Aynen takip et diyen geri çıkamaz
Online iken bile geliyor bana sürekli. Seni takip ediyorum mesela senin herhangi bir konuya benle alakası olmayan bir şey yaz onun bile bildirimi geliyor.
Takip ettiklerim bu şekilde mesaj yazıyorlar bana bildirim gelmiyor.
Beni sessize alsana, yine gelecek mi bildirim bakalım.
Bana sizin yazdıklarınız geliyor şimdi geldi mesela
@alper @fortknoxt bu takip olayına alışamayacağız biz sanıyorum
Yeni Bildirim sistemini sevemedim.
Ayrıca takip ettiklerimi görebildiğim yer var mı aradım bulamadım çünkü.
@Agape büyü yaptı, muska ile efsunladı beni bana işlemiyor bildirim. Tek sıkıntı topuğumda zayıf bir nokta var ama çorap giydiğim için bildirim gelmiyor.
Özet- Sosyal derseniz görürsünüz.
Teşekkürler.