Çok bildirim geliyorsa:

yapılabilir.
Çok bildirim geliyorsa:

yapılabilir.
Bildirim normalde. Ancak bana cevap vermiyor, alıntı yapmıyor ve benden de bahsetmiyor ancak yine de bildirim geliyor.
Ben şu an deneme evresindeyim takip et butonunun. Bakalım alışamazsam eski sisteme geri döneceğim 
@fortknoxt takip ettiğin birisi varsa o yüzden geliyordur. Şu yeni gelen güncellemeyle ilgili.
Ben de 3-5 dakika önce sizin profilde takip et- takibi bırak - takip et diye test ettim butonu. 
@fortknoxt O bildirimler galiba forumda online durumunda olduğumuzda gelmiyor, forumda yokken geliyor.
Profil gizli ise takipten çıkılamıyor yalnız bu sıkıntı eğer eski sisteme dönersem 
Bu durumda “takipçi kasıp”, profili gizleye alıyorum. 
Aynen takip et diyen geri çıkamaz 
Online iken bile geliyor bana sürekli. Seni takip ediyorum mesela senin herhangi bir konuya benle alakası olmayan bir şey yaz onun bile bildirimi geliyor.
@alper 'i takibe almışsın o yüzden geliyor.
Takip ettiklerim bu şekilde mesaj yazıyorlar bana bildirim gelmiyor.
Beni sessize alsana, yine gelecek mi bildirim bakalım.
Bana sizin yazdıklarınız geliyor şimdi geldi mesela 
@alper @fortknoxt bu takip olayına alışamayacağız biz sanıyorum 
Yeni Bildirim sistemini sevemedim.

Ayrıca takip ettiklerimi görebildiğim yer var mı aradım bulamadım çünkü.
@Agape büyü yaptı, muska ile efsunladı beni bana işlemiyor bildirim.
Tek sıkıntı topuğumda zayıf bir nokta var ama çorap giydiğim için bildirim gelmiyor.
Özet- Sosyal derseniz görürsünüz.
Teşekkürler.

Pek bizlik olmayacak bu sosyal güncellemesi. Ben büyük olasılıkla eski güzel sistemime dönüş yaparım 
Ardadaşlar Rıhtım Kamarasında bu konu hakkında tavsiyede bulunmuştum. Ne kadar çok takip o kadar çok bildirim demek. Takip olayını size faydası olduğunu düşündüğünüz üyelerimiz için kullanarak değerlendirebilirsiniz. Mesela kitap incelemesi yapan birini, yeni kitap haberlerini yapan ya da kampanyaları paylaşan birini takip etmek daha mantıklı bana göre.
Diğer yandan da diğer üyeleri kötüleme amaçlı olarak algılanmamasını diliyorum bu söylediğimin. Sonuçta hepiniz benim için değerlisiniz ve tabii ki diğer üyelerimiz için de. 
Tercihler kısmına şöyle seçenekler gelmiş. Takip ettiğiniz kişilerden gelen bildirimlerini açıp kapayabilirsiniz. Bildirimleri kapatıcaksanız niye takip ediyorsunuz? O da ayrı bir soru tabiki 
Bunu kim bulduysa tebrik ederim
Neymiş ya, sabahtan beri @alper orada, Alper uyudu, Alper kitap okuyor, Alper’in canı sıkıldı vs. durmadan bildirim alıyorum 
@Ufuk Alper uyandı.