Pek bizlik olmayacak bu sosyal güncellemesi. Ben büyük olasılıkla eski güzel sistemime dönüş yaparım
Ardadaşlar Rıhtım Kamarasında bu konu hakkında tavsiyede bulunmuştum. Ne kadar çok takip o kadar çok bildirim demek. Takip olayını size faydası olduğunu düşündüğünüz üyelerimiz için kullanarak değerlendirebilirsiniz. Mesela kitap incelemesi yapan birini, yeni kitap haberlerini yapan ya da kampanyaları paylaşan birini takip etmek daha mantıklı bana göre.
Diğer yandan da diğer üyeleri kötüleme amaçlı olarak algılanmamasını diliyorum bu söylediğimin. Sonuçta hepiniz benim için değerlisiniz ve tabii ki diğer üyelerimiz için de.
Tercihler kısmına şöyle seçenekler gelmiş. Takip ettiğiniz kişilerden gelen bildirimlerini açıp kapayabilirsiniz. Bildirimleri kapatıcaksanız niye takip ediyorsunuz? O da ayrı bir soru tabiki
Bunu kim bulduysa tebrik ederim Neymiş ya, sabahtan beri @alper orada, Alper uyudu, Alper kitap okuyor, Alper’in canı sıkıldı vs. durmadan bildirim alıyorum
Takip olayı benim gerçekten kolayıma geldi. Normalde zaten tüm başlıkları okuyorum fakat ek olarak özellikle takip ettiğim daha önce mimlenmiş kurbağalarımla özel olarak ilgilenebiliyorum.
Aynı mesajın bildirimi birden fazla kez geliyor. Mesela @alper’in Brandon Sanderson başlığına yazdığı mesajın bildirimi 4 kez geldi. Başka mesajlarda da oluyor.
Ekleme: 5 oldu.
Ayrıca bazen de çok geç geliyor. Dün forumda olduğum saatlerde @fortknoxt 'in bana yazdığı mesajların bildirimleri 1-2 saat sonra ara ara geldi.
Bana sizin 7 saat önce yazdıklarınız bile yeni geliyor
Bana da bazen hiç bildirim gelmiyor, bazen de arka arkaya geliyor. Bugün hiç bildirim gelemedi mesela.
Geçici efsunlamış demek ki Bende güncelleme çalışması yazısı hâlâ duruyor. Belki bitince düzelir bu sorunlar.
Bu konu açarsa bildirim gönder harika olmuş. Artık gönül rahatlığıyla herkesi takip edebilirim.
@Ufuk 'un dediğine göre uyuma ve uyanma saatleri vs için de bildirim geliyormuş. Örneğin bana 5 dakika önce @Ozgur “White Mocha” yaptı diye bildirim geldi.
Bildirimlerde bende de sıkıntı var. Aynı bildirim yeniymiş gibi 3 defa geldi.
Bildirim sistemi şu anda patlamış mısır.
@saitamasensei ve @alper dün birer mesaj yazmışlar 600 defa yanılıp tıkladım aynı mesajlarını okuyup duruyorum
Bende onu yazmaya gelmiştim. Aynı mesajlara gidip duruyorum dünden beri. Eski bildirimler yeni gibi geliyor.
Şimdilik en iyi çözüm takipten çıkmanız ya da bildirim ayarlarından bildirimleri kapatmanız gibi görünüyor. Sorunun ne olduğunu da @danieljackson bulacaktır umarım.
Yaptım valla Filtre kahvemi aldım oturum Vathek okuyorum şu an hatta.
Şu aynı mesaja bildirim verip durmasa güzel olacak. Ben de Strenergy’nin bir mesajına 20 defa falan baktım @BiblofilYouTube
Sadece takip bildirimleri değil, tüm bildirimler için aynı sorun var.