Bende öyle bir sorun yok nedense. Çıkış yapıp tekrar girmeyi denediniz mi?
Çıkış yap, çerez temizle hatta en son bilgisayarı değiştirdim değişen bir şey olmadı.
Zamanla düzelir çok sıkıntı değil benim için, haberiniz olsun diye yazıyorum.
Bu takip olayı belirli konulardaki tüm mesajları okuduğum ve bazı kategorileri engellediğim için pek işime yaramadı ama takip edilen kişinin konu açtığında bildirim gelmesi güzel bir özellik.
Son zamanlarda bildirimlerle ilgili bir sorun var, saatler önce yazılmış mesajların bildirimleri tekrar tekrar düşüyor ekrana.
Düzenleme: Yukarıdaki arkadaşların sorunuyla aynı aslında.
Merhaba, sitede herhangi bir sayfada " CTRL+F" ile bir şey aramak istediğimde sitenin arama sistemine yönlendiriliyorum. Bunu engellemenin bir yolu var mı?
CTRL+F yapın kapatmadan 2. kez CTRL+F yapınca tarayıcının sayfada arama çubuğu açılacaktır.
Hocam aydınlandım resmen. Çok teşekkürler.
Bildirim problemi bende de mevcut
Sorunun yeni eklentide olduğunu öğrendik. En kısa zamanda düzeltilecek.
İstemeden de olsa İthaki gibi oldum evet. Bakalım son durum ne hemen öğreneyim.
Foruma girmez oldum öyle ayarım şu bildirim sorununa.
Bana geçen “Londraya Evlendim doğru çeviri” diye verilmiş cevabın bildirimi geldi. Sonra ithaki forumu terketmiş yeni duydum
Şaka bir yana takip ettiğiniz birinin mesajı beğenilince de bildirim geliyor. Sanırım bu ana sebep
Bu bildirim sorunu ne zaman çözülür acaba?
Sayfalar arasında kısır döngüye giriyoruz okurken
Mümkün olan en kısa sürede çözülecektir umarım…
Bu gece ilgili eklenti üzerinde çalışacağız. Tamamen benim evden uzak olmam ile ilgili bir durum
Az önce siteye giremedim. Çalışma mı var?
Evet ufak bir çalışma vardı.
Rıhtım gerçekten kayboldu. (⊙_☉)
(Nankörlük etmeyeyim uğraşan herkesin emeğine sağlık. Oluyor arada böyle Oopslar)