Yeni Tasarımda Karşılaştığımız Sorunlar

Düzelmiştir umarım. :joy: @danieljackson sağ olsun yapmaya çalışıyor.

1 Beğeni

Takip eklentisinin problemleri sebebi ile bildirimlerde sıkıntı yaşamıştık. İlgili eklentiyi kaldırdık. Fakat bildirim veri tabanını temizlememiz gerekti. Şuan sorunsuz çalışıyor bildirimler, takip eklentisini kaldırdık. Ama bildirim veri tabanını temizlememiz ne gibi bir olumsuz etki yaptı net bilemiyorum en kötü ihtimalle henüz okumadığınız bildirimler okunmuş olabilir :slight_smile:

4 Beğeni

Hala devam ediyor mu

Maalesef hala devam ediyor. Az önce yine 5 gün önceki bildirim geldi.

1 Beğeni

Düzelmiş olmalı aslında hem eklentiyi kaldırdık hem eklentiyle ilgili bildirim tablosunu sildik.

Belki sizin işlemlerden önce gelmiştir bilemedim. Tekrar bildirim gelirse yazarım.

1 Beğeni

Bana da eski birkaç gün öncenin bildirimleri gelmeye devam ediyor.

Bende sorun düzelmiş gibi duruyor. Gece 12’den beri eski bildirimlerden eser yok.

Şu an normal bildirimler geliyor ama tıkladığımda bildirimi göremiyorum ve bildirim ifadesi siliniyor.

2 Beğeni

Eski bildirim sorunu devam eden var mı arkadaşlar? Bende de düzeldi sanırım.

En son 1 kere gece geldi sonra bir daha gelmedi.

1 Beğeni

Zamanla bitecek o zaman çünkü sabah 8.30 civarı tekrar sildim bildirim tablosunu tablo boştu.

1 Beğeni

Düzeldi bende bugün hiç olmadı.

2 Beğeni

Bende bugün hiç sıkıntı olmadı.

Blog sayfasında bir WordPress açığı olabilir. Blog içeriğine girdiğimde görseldeki gibi @darlyopus a ait üyeliğe girmiş gibi oldum. El atsanız iyi olabilir. @darlyopus @magicalbronze

Tekrar dener misiniz veya url’i gönderbilir misiniz.

Mesajdan sonra ben de baktım, mobilden portal ana sayfasını açınca darlyopus üyelik hesabı ile giriş yapılmış gibi gösteriuyordu. Şu an kontrol ettim gözükmüyor.

https://kayiprihtim.com/haberler/dizi/ersan-kuneri-dizisi-netflix-cem-yilmaz/ linkteki içerikte yaşadım sorunu. Ancak şu an için bir anormallik gözükmüyor. Sorun çözülmüş gibi.

Kimsenin profil fotoğrafını göremiyorum. Bu mobilde oluyor masaüstünde sıkıntı yok halbuki.

1 Beğeni

Sorununuz halen devam ediyor mu?

1 Beğeni